KAM på riktigt?

Hos oss på Bonnier Magazines and Brands (fd Bonnier Tidskrifter) händer det saker.

Visst har vi alltid varit grymma på att ge våra målgrupper innehåll och produkter som inspirerar och guidar, vilket därigenom gör världen lite större.
Vi har under era årtiondet haft en entreprenöriell kultur där vi löpande startar nya titlar och produkter. Vissa finns nu i mediahimlen, andra som exempelvis Amelia är bland de mest lysande vinst- maskinerna som finns inom svensk media.

Tänk nytt, tänk stort och tänk till är en av våra grundvärderingar. Det gäller såklart även för oss inom Bonnier Magazines and Brands som jobbar med att hjälpa företag nå ut med deras budskap.
Vi skapar kommunikation som verkligen berör och gör skillnad. Som hjälper våra kunder nå sina affärsmål genom att de säger rätt saker till rätt målgrupp vid rätt tillfälle. Det gör vi genom djupa insikter kring våra målgrupper och miljöer, genom mångårig erfarenhet av hur du utformar innehåll som människor verkligen tar till sig. Det unika hos oss är att vi verkligen vet hur man skapar räckvidd i rätt målgrupp.

Bonnier Magazines and Brands når ca 70% av landets kvinnor och vi når de i magasin, på siter, i sociala kanaler, på resor och event och inte minst i mobilen. Vi vet hur man bäst kombinerar dessa kanaler. Och vi vet det genom mångårig praktisk tillämpning, inte genom teoretiska kunskaper. 

Vill du ta din karriär till nästa steg och jobba med kommunikation som verkligen gör skillnad för dina kunder?
Vill du vara KAM på riktigt och skapa lösningar för dina kunder där du jobbar i team med några av Sveriges bästa inom sina områden (ex analys, content produktion, sociala medier, SEO osv).
Då har du chansen nu! 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.

48 REKRYTERINGAR I ÅR & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD! win win win 🎊🎉🎊 #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner ...

View on Facebook

Vi välkomnar nytt samarbete!
Inboxa intresse💌
#KAM #Befintligkundlåda #bio #reklam #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #KeyAccountManager
...

View on Facebook

Traditioner är viktiga.
När nya kollegan börjar!
#ilovegerd
@ Talent & Partner AB Rekrytering
...

View on Facebook

47 REKRYTERINGAR I ÅR & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD! win win win 🎊🎉🎊 #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner ...

View on Facebook