Campaign Manager/Ad Ops Scream

Scream är en byrå inom media och kommunikation. Vi skapar effekt och framgång för våra kunders marknadsföring genom datadrivna insikter och innovativa lösningar. För oss är det viktigt med ett innovativt synsätt på reklam och kommunikation. Digital rådgivning och kreativa idéer är alltid i fokus. Jobbar du med oss vill vi att du skall märka skillnad. Vi strävar alltid efter att ge mer och då räcker det inte alltid med hårt arbete.

Scream Mediabyrå är en oberoende svensk mediebyrå som grundades 2003 och ägs till delar av personalen.

Vi ville få tänka ett steg längre. Våga säga ifrån, ha bättre idéer och utmana gamla sanningar. Vi ville ge kunderna mer. Vi tyckte att det saknades alternativ för annonsörer som är utmanare. För utmanare som inte är störst eller har mest pengar i fickan borde också få arbeta med erfarna rådgivare. Vi vill att våra kunder ska nå de mål som de satt upp. Det kan vara t.ex. att sälja mer eller att hitta nya kunder. För att klara detta måste vi sätta oss in i deras affär och hitta det bästa sättet att göra det på. Det kan vara allt från ekonomiska teorier, nya forskningsresultat till att förstå hur människor tänker. Att förstå vad som ligger bakom människors agerande är centralt för att lyckas.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Campaign Manager/Ad Ops på en framgångsrik och kreativ mediebyrå.

Scream Mediabyrå är experter på medierådgivning och vår uppgift är att hitta platsen och tillfället där våra kunders kommunikation får bäst effekt. Vår vision är att göra det lätt att skapa framgångsrik kommunikation och det gör vi i tätt samarbete med våra kunder.

För oss är det viktigt med ett innovativt och analytiskt synsätt på reklam och kommunikation. Digital rådgivning och kreativa idéer är alltid i fokus. Vi strävar alltid efter att ge mer och då räcker det inte alltid med hårt arbete – det krävs engagemang, mod och energi. För att göra verklig skillnad för våra kunder!

Din roll som Campaign Manager/Ad Ops:
Rollen innebär att du är ansvarig för koordinering, leverans och tredjepartsmätning av dina kunders kampanjer. Du ingår i ett team där du kommer ha mycket nära samarbete med andra Campaign Managers, projektledare, planerare och andra specialister som krävs för respektive uppdrag.

Arbetsuppgifter:
Ansvara för bokning och kontroll av dina kunders kampanjer
Ansvara för att material levereras och är korrekt
Sätta upp kampanjer i adserving-system
Bevaka sitemätning
Felsöka mätning, kampanjer och annonser som inte fungerar
Använda de olika adserving-systemen för att ta ut statistik som underlag för kampanjuppföljning

Vi söker dig som har:
Cirka 2-4 års arbetslivserfarenhet
Intresse för koordinering
Intresse för teknik
Analytisk förmåga
Gärna erfarenhet av Adform, DCM/DBM, Google Analytics eller liknande system
Goda kunskaper inom webb (html, javascript, css) är meritande

Som person är du:
Social och analytisk. Du gillar att fungera som spindeln i nätet, lösa problem och hitta vägen fram till svaret. Du tycker om att arbeta i team, är självgående, handlingskraftig och pålitlig. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att aktivt finna lösningar på problem.

På Scream får du en omväxlande och utmanande roll med eget ansvar och härliga kollegor i ett familjärt klimat!

#metoo #sistabriefen Vi tillbringar stora delar av vår vakna tid på våra jobb och hur vi behandlas där, vilken arbetsmiljö vi har, utgör en stor del av våra liv. 
Det är vårt ansvar att se till att tillsammans skapa bästa möjliga förutsättningar för att alla ska må bra i sitt arbete på Scream. Som arbetsgivare har Scream huvudansvaret att driva arbetet, men alla har också en skyldighet att bidra som vi ser det. Scream ska vara en trygg arbetsplats där vi respekterar varandra, där vi samarbetar och gör plats för alla som har med Scream att göra i vår gemenskap. Det har alltid varit vår övertygelse att delaktighet och öppenhet är grundpelare för att forma ett framgångsrikt företag. Efter att #metoo-rörelsen och mer specifikt i vår bransch #sistabriefen belyst en situation som är väldigt långt ifrån bra på många ställen har vi gjort ett omtag på vårt interna arbete på Scream. Vi har sett över och omformulerat samt förtydligat våra policies kring jämställdhet, mångfald, trakasserier och särbehandling. Arbetet för att långsiktigt förbättra och inte tappa fokus på frågorna har konkretiserats liksom följderna av att bryta mot vad vi kommit överens om gäller på vår arbetsplats. Det har kommunicerats till alla medarbetare och att gå igenom och skriva under på dessa policies är idag en del av vår anställningsprocess. Vi ser den storm som rörelsen skapat som en fantastisk chans att förändra saker till det bättre och gör vårt bästa för att bidra till en bättre miljö i branschen.  

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.