Rekryteringskonsult

Human Search grundades 2002 och är ett svenskägt internationellt search- och headhuntingföretag med verksamhet i bl a Norden, Ryssland och Baltikum. Vi arbetar med riktig headhunting och är företaget som andra rekryteringsföretag vänt sig till när de själva misslyckats. Vi arbetar framför allt med svårrekryterade chefspositioner och specialisttjänster inom alla branscher. Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm.

Vårt mål är att alltid skapa långsiktiga relationer med våra kunder. När man anlitar oss ska kunden alltid känna en TRYGGHET att vi håller vad vi lovar och att vi arbetar konfidentiellt, man ska alltid få tjänster av hög KVALITET och vårt arbetssätt bygger på en hög grad av ÖPPENHET, där kunden hela tiden ska ha kontroll över rekryteringsprocessen.

Human Search växer och vi behöver därför förstärka vår leveransavdelning med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt kontor i Stockholm. Som konsult på Human Search arbetar du med headhuntinguppdrag från ax till limpa: du ansvarar för kravprofiltagning tillsammans med kunden, analys och kartläggning av marknaden för att identifiera intressanta kandidater, första kontakt med och urval av kandidater, djupintervjuer och slutligen kandidatpresentation för kunden. 

Under processen har du också en tät dialog med kunden för att säkerställa en hög kvalitet i uppdraget. Vi hittar de bästa kandidaterna genom att bl a headhunta direkt in i konkurrerande verksamhet. Det innebär att du kommer spendera mycket tid i telefon med kreativt detektivarbete. Du kommer att arbeta strukturerat efter den speciellt framtagna Human Search-process, som är grunden i alla våra uppdrag.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta med rekrytering, search eller headhunting och är van vid att självständigt driva dina projekt och tar eget ansvar för kundrelationerna. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom exempelvis beteendevetenskap, personal- och arbetsliv eller ekonomi. En självklarhet är att du kan arbeta på både svenska och engelska, då vi även har internationella kunder. Har du erfarenhet av rekrytering inom teknik och IT sedan tidigare är detta meriterande.

Vårt arbete ställer höga krav på god etik och kvalitet i relationer med kunder och kandidater och det är därför viktigt att du kan uttrycka dig på ett professionellt och korrekt sätt både i tal och i skrift. Vidare är du serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i centrum. Då en del av dina arbetsuppgifter är av administrativ karaktär förväntar vi oss att du har en god organisatorisk förmåga och kan strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Vi håller ett högt tempo och effektivitet är därför en självklarhet för dig. 

Har du dessutom en gnutta humor och kan bjuda på dig själv kommer du passa bra in i vårt gäng.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

Jag tog ett stort steg och ett vågat val i början av året, jag skulle flytta till Stockholm. Idag står jag här, varm i kläderna och med glädje i hela kroppen. Ibland ska man våga, för att vinna. Klassiskt uttryck, inte sant?

Men där jag jobbar är inget klassiskt, vi tänker utanför boxen, är professionella samtidigt som vi är hjärtliga och ständigt på tårna. Nu växer vi dessutom och blir ett kontor större!🌟

Är så tacksam, både för att jag själv vågade, Stockholm har enbart genererat positivitet. Och för att jag får vara med på denna helt galet roliga resa som T&P är på!

Våga och vinn! Inboxa oss ditt cv på direkten! 💌

/Virvelvinden Annie 🌪💕
... See MoreSee Less

View on Facebook

Här står jag, med min nya kollega och vår nya kund. Både Sissela och Chef är härliga och genuina. En riktig ynnest att få jobba med de båda!

Är du ett ess i sälj? Vi vill hitta en stjärna till strålande Chef! Inboxa gärna 💌 /Virvelvinden Annie

#talentpartner #talent&partner #rekrytering #jobbstockholm #stockholm #media #säljare #mediesäljare #mediesäljjobb #mediejobb #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #mediebranschen #ilovemyjob #älskarmittjobb #arbete #jobb #jobbsök #nyttjobb
... See MoreSee Less

View on Facebook

💕🎉💥🎉💕 JUST NU 502 UTFÖRDA REKRYTERINGAR TOTALT I MEDIEBRANSCHEN & 59 REKRYTERINGAR I ÅR & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD!
win win win 🎊🎉🎊 #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner #jobbstockholm #rekrytering #jobb #mediebranschen
#talentpartner #talent&partner #rekrytering #jobbstockholm #stockholm #media #säljare #mediesäljare #mediesäljjobb #mediejobb #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #mediebranschen #ilovemyjob #älskarmittjobb #arbete #jobb #jobbsök #nyttjobb
... See MoreSee Less

View on Facebook