Rekryteringskonsult

Human Search grundades 2002 och är ett svenskägt internationellt search- och headhuntingföretag med verksamhet i bl a Norden, Ryssland och Baltikum. Vi arbetar med riktig headhunting och är företaget som andra rekryteringsföretag vänt sig till när de själva misslyckats. Vi arbetar framför allt med svårrekryterade chefspositioner och specialisttjänster inom alla branscher. Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm.

Vårt mål är att alltid skapa långsiktiga relationer med våra kunder. När man anlitar oss ska kunden alltid känna en TRYGGHET att vi håller vad vi lovar och att vi arbetar konfidentiellt, man ska alltid få tjänster av hög KVALITET och vårt arbetssätt bygger på en hög grad av ÖPPENHET, där kunden hela tiden ska ha kontroll över rekryteringsprocessen.

Human Search växer och vi behöver därför förstärka vår leveransavdelning med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt kontor i Stockholm. Som konsult på Human Search arbetar du med headhuntinguppdrag från ax till limpa: du ansvarar för kravprofiltagning tillsammans med kunden, analys och kartläggning av marknaden för att identifiera intressanta kandidater, första kontakt med och urval av kandidater, djupintervjuer och slutligen kandidatpresentation för kunden. 

Under processen har du också en tät dialog med kunden för att säkerställa en hög kvalitet i uppdraget. Vi hittar de bästa kandidaterna genom att bl a headhunta direkt in i konkurrerande verksamhet. Det innebär att du kommer spendera mycket tid i telefon med kreativt detektivarbete. Du kommer att arbeta strukturerat efter den speciellt framtagna Human Search-process, som är grunden i alla våra uppdrag.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta med rekrytering, search eller headhunting och är van vid att självständigt driva dina projekt och tar eget ansvar för kundrelationerna. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom exempelvis beteendevetenskap, personal- och arbetsliv eller ekonomi. En självklarhet är att du kan arbeta på både svenska och engelska, då vi även har internationella kunder. Har du erfarenhet av rekrytering inom teknik och IT sedan tidigare är detta meriterande.

Vårt arbete ställer höga krav på god etik och kvalitet i relationer med kunder och kandidater och det är därför viktigt att du kan uttrycka dig på ett professionellt och korrekt sätt både i tal och i skrift. Vidare är du serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i centrum. Då en del av dina arbetsuppgifter är av administrativ karaktär förväntar vi oss att du har en god organisatorisk förmåga och kan strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Vi håller ett högt tempo och effektivitet är därför en självklarhet för dig. 

Har du dessutom en gnutta humor och kan bjuda på dig själv kommer du passa bra in i vårt gäng.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

Traffic/Campaign Manager Hitta

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen.

–––

Hitta.se söker en Traffic/Campaign Manager
Vill du arbeta i ett spännande bolag som är mitt i en expansiv fas? Som Campaign Manager hos Hitta får du en flexibel och utmanade roll där du själv är med och bestämmer åt vilket håll din utveckling ska gå. Vi ser gärna att profilen som kommer in känner sig trygg i rollen som Campaign Manager, men även att denne får möjlighet att utvecklas inom ett specifikt område, som sälj, teknik eller produktutveckling. Din roll kommer fungera som en brygga med teknik och affär.

–––

Profil
Vi söker dig som tidigare jobbat tidigare som Campaign Manager. Du är van användare av något av de större annonshanteringssystemen. Google DFP och Pubmatic är att föredra, men övrig DSP, SSP, Ad Server erfarenhet är också starkt meriterande
Erfarenhet av programmatic är en fördel. Gärna från medieköp, mediebyrå och/eller mediesälj. Har du jobbat inom sökmarknadsföring är det också meriterand
Starkt intresse för annonsteknik och digital marknadsföring

–––

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Se till att kampanjer startar i tid och levererar mot utsatt mål
Stöd för säljteamen/mediabyråer och kunder
Testa och felsöka material
Vara med och utveckla annonsaffären hos Hitta.se
Optimera annonslager för att öka intäkter
Analysera kampanjer och resultat för att kunna ge rekommendationer och estimat åt stakeholders

Ansökan�
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
...

View on Facebook

Vi har glädjen att söka KAM till Invajo se roll & ansök via vår hemsida - länk i bio. 💌

@invajo 🤘🏻😀👍🏻 Invajo is an easy-to-use and flexible tool for management of invites, registrations and attendees. Fields of application are conferences, seminars, congresses, vernissages, educations, courses, parties, events, kickoffs, concerts and sporting events etc. We are continuously developing our services to provide our customers and their invited participants the best possible experience. --- "Thanks to Invajo we now have a clear picture of our guests and all our events. It is simple, professional and efficient which strengthens us in managing our events."​ - Lina Lund, Bilia Personbilar AB ---
...

View on Facebook

Vi har glädjen att söka KAM till Invajo se roll & ansök via vår hemsida - länk i bio. 💌

@invajo 🤘🏻😀👍🏻

Invajo is an easy-to-use and flexible tool for management of invites, registrations and attendees. Fields of application are conferences, seminars, congresses, vernissages, educations, courses, parties, events, kickoffs, concerts and sporting events etc. We are continuously developing our services to provide our customers and their invited participants the best possible experience. --- "Thanks to Invajo we now have a clear picture of our guests and all our events. It is simple, professional and efficient which strengthens us in managing our events."​ - Lina Lund, Bilia Personbilar AB ---
...

View on Facebook

Abrakadabra! 🤘🏻💕🤪💕🤘🏻
🎩♥️♣️♦️♠️🎩
#manblirglad #dagenstrevligaste #lerhärpåkontoret #bästa
...

View on Facebook