Sales Executive

House of Control har funnits i 11 år och i Stockholm ett år. De har idag runt 1000 kunder och användare i 60 länder.
Produkten är ett intuitivt och effektivt avtalshanteringssystem. Där stora bolag kan hantera sina leverantörsavtal för att slippa hamna i långa bindningstider och kunna sänka sina kostnader och få kontroll på kostnader, avtalstider och uppsägningstider. Tex. stora bolags pension, tjänstebilar, försäkringar och övriga leverantörsavtal. Finns stora kostnader att spara på att ha kontroll på detta.
De flesta företag har en mängd olika utrustningar, åtaganden och hyres- och leasingavtal. Men ofta saknas det en samlad överblick. Utan kontroll kommer hundratusentals kronor tyst försvinna bort från slutresultatet varje år.
Vi erbjuder en lösning som ger ditt företag möjligheten att bli av med automatiska förnyelser och onödiga kostnader och utrustning. Lösningen är lika effektiv som den är enkel och användarvänlig – och informationssäkerheten är av första klass. Det är därför vi kallar den ”ekonomichefens bästa vän”.
Complete Control passar lika bra för mycket små som väldigt stora företag. Standardlösningen kan skräddarsys med hjälp av moduler med avancerade funktioner inom olika områden.

Vår affärsidé är att säkra åtaganden och värden, så att vi skapar kontroll och ökade vinster åt våra kunder.


Vi expanderar i Sverige och söker nu en Sales Executive!

Vi har expanderat till Sverige och börjat bygga vår säljorganisation, där du som säljare får en betydelsefull roll för utvecklingen av bolagets position i Sverige.

Du kommer i denna spännande roll att jobba nära din Försäljningschef och övriga kollegor. 
I linje med företagets strategiska mål kommer din uppgift bestå av att prospektera, boka möten och genomföra interaktioner med nya kunder och erbjuda House of Control’s tjänster som innefattar att företag får kontroll på sina operationella kostnader samt ekonomiska förpliktelser, i form av den molnbaserade tjänsten Complete Control.
Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa nya, långsiktiga relationer, och att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad affärsman/affärskvinna. 
Du är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. 
Du är van vid att skapa resultat genom högt tempo, aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden.
Du är trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kundbehov och känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare.

För att lyckas i rollen är du ambitiös, trygg och driven i att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö för olika typer av beslutsfattare. Du är van vid att prospektera på ett strukturerat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå.

Vi erbjuder dig:
- Chansen att representera ett bolag i stark tillväxt och med hög ambition
- En betydelsefull roll som säljare i bolagets etablering och satsning i Sverige
- En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande säljorganisation med högt tempo och stark säljkultur
- Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, dynamisk arbetsmiljö
- Stora möjligheter att utvecklas i din roll som säljare.

Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av B2B-försäljning
- Är van med att hålla högt tempo och aktivitet i tidigare roller inom försäljning
- Är en lagspelare och som önskar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett brinnande intresse för affärer, att skapa affärsnytta, samarbeten och goda, långsiktiga affärsrelationer

Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande, som är orädd att ta initiativ och som vill vara med och bygga upp och etablera House of Control på den svenska marknaden.

Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort.

House of Control är ett snabbt växande SaaS-företag som hjälper företag med att få kontroll på operationella kostnader och ekonomiska förpliktelser. Vi har utvecklat och levererar den molnbaserade tjänsten Complete Control.
Genom vårt huvudkontor på huvudkontor på Hövik och våra dotterföretag i Sverige, Danmark och Finland betjänar vi idag över 1000 kunder i 60 länder
Våren 2015 kom det norska investeringsföretaget Viking Venture in på ägarsidan, och målet är att ta växten och innovationstakten vidare ut i världen.
Våra medarbetare är engegerade och vi är stolta över en god arbetsmiljö med en stark organisationskultur.
Företaget grundades 2006 och har varit gasell 4 år i rad. Vi är i väldigt stark växtfas.
House of Control är en oberoende och neutral aktör

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

Traffic/Campaign Manager Hitta

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen.

–––

Hitta.se söker en Traffic/Campaign Manager
Vill du arbeta i ett spännande bolag som är mitt i en expansiv fas? Som Campaign Manager hos Hitta får du en flexibel och utmanade roll där du själv är med och bestämmer åt vilket håll din utveckling ska gå. Vi ser gärna att profilen som kommer in känner sig trygg i rollen som Campaign Manager, men även att denne får möjlighet att utvecklas inom ett specifikt område, som sälj, teknik eller produktutveckling. Din roll kommer fungera som en brygga med teknik och affär.

–––

Profil
Vi söker dig som tidigare jobbat tidigare som Campaign Manager. Du är van användare av något av de större annonshanteringssystemen. Google DFP och Pubmatic är att föredra, men övrig DSP, SSP, Ad Server erfarenhet är också starkt meriterande
Erfarenhet av programmatic är en fördel. Gärna från medieköp, mediebyrå och/eller mediesälj. Har du jobbat inom sökmarknadsföring är det också meriterand
Starkt intresse för annonsteknik och digital marknadsföring

–––

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Se till att kampanjer startar i tid och levererar mot utsatt mål
Stöd för säljteamen/mediabyråer och kunder
Testa och felsöka material
Vara med och utveckla annonsaffären hos Hitta.se
Optimera annonslager för att öka intäkter
Analysera kampanjer och resultat för att kunna ge rekommendationer och estimat åt stakeholders

Ansökan�
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
...

View on Facebook

Vi har glädjen att söka KAM till Invajo se roll & ansök via vår hemsida - länk i bio. 💌

@invajo 🤘🏻😀👍🏻 Invajo is an easy-to-use and flexible tool for management of invites, registrations and attendees. Fields of application are conferences, seminars, congresses, vernissages, educations, courses, parties, events, kickoffs, concerts and sporting events etc. We are continuously developing our services to provide our customers and their invited participants the best possible experience. --- "Thanks to Invajo we now have a clear picture of our guests and all our events. It is simple, professional and efficient which strengthens us in managing our events."​ - Lina Lund, Bilia Personbilar AB ---
...

View on Facebook

Vi har glädjen att söka KAM till Invajo se roll & ansök via vår hemsida - länk i bio. 💌

@invajo 🤘🏻😀👍🏻

Invajo is an easy-to-use and flexible tool for management of invites, registrations and attendees. Fields of application are conferences, seminars, congresses, vernissages, educations, courses, parties, events, kickoffs, concerts and sporting events etc. We are continuously developing our services to provide our customers and their invited participants the best possible experience. --- "Thanks to Invajo we now have a clear picture of our guests and all our events. It is simple, professional and efficient which strengthens us in managing our events."​ - Lina Lund, Bilia Personbilar AB ---
...

View on Facebook

Abrakadabra! 🤘🏻💕🤪💕🤘🏻
🎩♥️♣️♦️♠️🎩
#manblirglad #dagenstrevligaste #lerhärpåkontoret #bästa
...

View on Facebook