Digital Analytiker

Digital New Agency är den kompletta partnern som hjälper sina kunder att skapa tillväxt genom att erbjuda lösningar inom medierådgivning, upphandling, affärsutveckling, teknikutveckling och riskkapital. I vårt Innovationsföretag har vi en knapp handfull start-ups inom spritt skilda branscher som vi driver tillsammans med externa partners. Vår företagsgrupp växer snabbt och vi söker nu tre nya medarbetare till vårt bolag Digital New Agency Sverige AB där vi hjälper kunder med insiktsbaserad rådgivning, analys & tracking, upphandling, optimering och uppföljning av annonskampanjer. Inom media är vi idag ca 15 medarbetare som jobbar tight tillsammans för att bistå våra kunder med marknadens smartaste och därigenom effektivaste marknadsföringslösningar.

Vill du jobba med att ta fram datadrivna insikter till några av Sveriges största varumärken? Är du analytisk, nyfiken och trivs i en entreprenöriell miljö?  

Då kan rollen som Digital Analytiker vara rätt för dig där både analys, kundupplevelse och ett datadrivet arbetssätt är centrala delar

Nu söker vi nämligen en driven digital analytiker som kan ta fram beslutsunderlag och analyser samt vara med och utveckla DNAs digitala analys och kunderbjudande. DNA växer med många nya spännande initiativ vari denna roll fyller en viktig funktion.

För att lyckas i rollen har du tillsammans med övriga teamet ett övergripande ansvar för DNAs förmåga till kund- och kampanjinsikter, avancerad statistisk och prediktiv analys, kommersialisering av kundinsikter till leverantörer, omvärldsanalys och segmenteringar. På avdelningen kombineras djup analytisk kompetens inom både digitala och analoga kanaler, statistiska modeller och intern kunskap för att leverera insikter till verksamhetens löpande arbete, strategier och projekt.

Rollen
DNAs digitala analytiker kartlägger användarbeteenden i kundernas digitala ekosystem genom att utforska användarresor, förstå hur innehåll och tjänster konsumeras och konverterar, följa upp KPI:er, aktiviteter och tester för att kunna ge input på hur tjänster och kampanjer ska optimeras och därigenom öka konverteringen. Detta görs genom ett datadrivet arbetssätt, att planera vad som ska mätas, definiera KPI:er samt analysera och optimera för att öka intäkter, minska kostnader eller skapa någon form av värde.

Arbetsuppgifter
Som Digital analytiker kommer ditt arbete till stor del baseras på analysförfrågningar och utvecklingsbehov ifrån olika delar av organisationen. 
En viktig del i arbetet är att genom analys vägleda och bidra till att teamet arbetar med rätt saker, drar rätt insikter och konklusioner från analyser för att kunna tillföra värde och nå uppsatta mål för största värde för kunden och DNAs räkning. Rollen är central då den genom data och analys ska etablera en grund för smarta beslut för DNAs utveckling tillsammans med kunderna.

Din profil
Det är självklart även viktigt att du är en van analytiker och har lätt att presentera dina slutsatser i tal och skrift.
Minst 4 års erfarenhet av liknande arbete.
Mycket god analytisk förmåga.
Arbetar insikts- och datadrivet med hög förståelse för affären och vad som driver värde för kunden.
Förbättringsorienterad och drivande i att förbättra DNA’s digitala tjänster.
Har arbetat med att leverera datadrivna beslutsunderlag för förbättring av användarupplevelser, trafik- och konverteringsdrivande kommunikation och affärsutveckling.
Det är viktigt att du kommer själv med lösningsförslag och testbara hypoteser.
Har erfarenhet av att löpande ta fram och rapportera vad som tydligt visar utveckling och utfall för de digitala kanalerna, samt att ge slutsatser och rekommendationer kopplat till dessa.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi sjävklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

6 hours ago

Talent & Partner AB Rekrytering

Vi förbereder fest på fredag och nu undrar vi om du kommer?

🎉💕🥂🍾💕🎉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hejsan,

Nu på fredag fyller Talent&Partner hela 7 år och vi tänkte ställa till med taberas.
Ett litet 7-års kalas med allt som hör till musik, tårta, öl, vin, bubbel, mingelfotograf och PIÑATA förstås.

När man fyller sju är hela familjen med och firar, därför hoppas vi att just du vill komma och fira oss.

Plats: Birger Jarlsgatan 8. 5 tr, Pk 0705.
Tid: 16:00 och framåt.

Avboka allt i din väg, ta med en skön vän, teamet eller helt enkelt rulla solo.

Tusen kramar från T&P
💕💘💕
... See MoreSee Less

View on Facebook

Var är du nånstans!???
Vi söker vår nästa kollega! 💕🤘🏻💕

Hör av dig så snart du ser detta!
Hälsningar kollegorna på Talent&Partner
... See MoreSee Less

View on Facebook