Social Mediestrateg

Esatto är en byrå med passion för digital innovation och att skapa kreativa lösningar. Vi jobbar hela tiden efter att ta fram digitala tjänster som gör din och min vardag bättre.

Vi eftersträvar långa kundrelationer och flera av våra kunder har varit tillsammans med oss sedan vi startade hösten 2013. Våra kunder är vanligen medelstora och stora företag som vill förbättra sin digitala närvaro, det kan vara genom att utveckla en ny app, en ny webb eller en ny e-handel, eller för den del att förbättra befintliga kundgränssnitt. Kort och gott vill vi alltid uppnå att bli våra kunders digitala partner.

Vad är det unika med att arbeta hos Esatto? Vi arbetar inte med någon unik metod utan arbetar på ett sätt relativt likt andra byråer. Det unika med oss är vi som arbetar här, det är individerna som gör skillnad och vi vågar påstå att det är en arbetsplats man trivs på. Exakt, exactly, exactement, genau – Esatto!

Läs mer oss här: www.esatto.se

Nu söker vi en Social Mediestrateg!

Som Esattos sociala medie-team, har vi en bred kompetens inom sociala medier; där vi erbjuder affärsutveckling, strategi, köpt media, marknadsföring, grafisk design, video- och fotoproduktion till våra kunder. Vi tror på att skapa nära och starka relationer tillsammans och lika viktigt som det är att uppnå framgångsrika resultat, är det att ha kul ihop under resans gång. Vårt team består av nio grymma personer och nu vill vi välkomna ännu en stjärna!

Arbetsuppgifter
Om du blir Esattos nya Sociala mediestrateg, kommer du hjälpa våra kunder att förbättra sin sociala medie-närvaro genom att skapa strategier som stöttar deras övergripande affärsmål. Du förväntas skapa målgruppsanalyser, processer, kanalval, roller och innehållsstrategier. Du kommer också att arbeta med att presentera och förankra strategier i kundernas organisationer – och till viss del även skapa innehåll för dem.

Vem är du?
Låter det intressant? Vi letar efter dig som kan ta fram övergripande strategier åt våra kunder och genomföra dem på deras sociala medier. Du har sannolikt arbetat i några år med marknadsföring eller projektledning på byråsidan – kanske med sociala medier, eller i ett annat sammanhang? Du har kunskap att applicera ditt strategiska mindset och kunnande oavsett projekt och har inga problem att ta lead om det behövs. Du är sugen på att ta nästa stora steg i karriären – och förhoppningsvis är det där vi kommer in i bilden.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

6 hours ago

Talent & Partner AB Rekrytering

Vi förbereder fest på fredag och nu undrar vi om du kommer?

🎉💕🥂🍾💕🎉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hejsan,

Nu på fredag fyller Talent&Partner hela 7 år och vi tänkte ställa till med taberas.
Ett litet 7-års kalas med allt som hör till musik, tårta, öl, vin, bubbel, mingelfotograf och PIÑATA förstås.

När man fyller sju är hela familjen med och firar, därför hoppas vi att just du vill komma och fira oss.

Plats: Birger Jarlsgatan 8. 5 tr, Pk 0705.
Tid: 16:00 och framåt.

Avboka allt i din väg, ta med en skön vän, teamet eller helt enkelt rulla solo.

Tusen kramar från T&P
💕💘💕
... See MoreSee Less

View on Facebook

Var är du nånstans!???
Vi söker vår nästa kollega! 💕🤘🏻💕

Hör av dig så snart du ser detta!
Hälsningar kollegorna på Talent&Partner
... See MoreSee Less

View on Facebook