Profileringssäljare Finland

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Vi hjälper människor att hitta rätt produkt till rätt pris. Vi har i fyra år i rad utnämnts till ”Bästa prisjämförelsesajt” av Internetworld och 1 miljon personer besöker oss varje vecka. Vår styrka och trovärdighet kommer genom objektivitet och bredd. Idag finns vi på nio marknader och fortsätter expandera. Personalstyrkan är fler än 200 personer och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted (tillsammans med bla Aftonbladet, Blocket och Svenska Dagbladet). Nu söker vi dig som kan fortsätta bugga galaxens bästa prisjämförelsetjänst med oss.

Nu ska vi växa i Finland och söker därför en finsktalande profileringssäljare som kommer att utgå ifrån vårt Stockholmskontor!

Om rollen
Säljteamet i Stockholm är en tajt och sammansvetsad grupp av filmstjärnor och idrottshjältar med självdistans som lägger stor vikt vid att ha roligt på jobbet. Det enda vi är gravallvarliga om är vår tjänst – en objektiv konsumenttjänst som hjälper människor att fatta köpbeslut.

Som Profileringssäljare på Prisjakt kommer du att jobba med många utav våra viktigaste kunder som ser till att vi är den bästa prisjämförelsesajten. 

Du kommer i rollen att agera som ”e-handelsexpert” ut mot våra kunderna och erbjuda Prisjakts tjänster som består av e-handlare och kunder som vill finnas med på Prisjakt och även köpa en viss del annonsering i form av banners.

Du förväntas hålla en hög aktivitet och ge nya och befintliga kunder professionell rådgivning, i hur de kan använda Prisjakts tjänst för att nå ut till sin tänkta målgrupp. I rollen kommer du ha ansvar för hela säljcykeln, från första kontakt med kunden och behovsanalys till affärsavslut och vidareutveckling av affärsverksamheten.

Om dig
Vi söker dig som har jobbat med försäljning i några år, kanske som telefonförsäljare eller med telemarketing. Du är duktig på att hålla en hög aktivitet och servicegrad.

Men viktigast av allt är att du har en stark glöd och gåvan att uttrycka dig oerhört väl i tal och text på både finska och svenska.

Ett säljsamtal från dig ska framkalla samma känslor som när man hör Pavarotti sjunga “Ave Maria”. Vi är ett litet team och är därför extra måna om att få in rätt personlighet i gruppen. 

Du är en positiv lagspelare som gör affärer på ett professionellt och personligt sätt.
Du är framåt och har lätt för att skapa kontakt med nya människor.
Du är orädd och tar egna initiativ för att få saker gjorda.
Du trivs att arbeta i grupp mot både enskilda och gemensamma mål.
Du brinner för försäljning och sätter höga krav på din egen prestation.

Men viktigast av allt är att du är en trygg, ödmjuk person med båda fötterna på jorden.

Om oss
Prisjakt är ett företag som inget annat. Som arbetsgivare rankas vi som ett av Sveriges 100 främsta Karriärföretag*. Trots de senaste åren stora framgångar är vi en samling jordnära människor som tar på oss byxorna ett byxben i taget precis som alla andra (Fast när vi väl har tagit på oss byxorna så gör vi galaxens absolut främsta prisjämförelsetjänst).

Vi finns nu i Norden, UK, Irland, Frankrike, Italien och Nya Zeeland. Men vi nöjer oss inte där, utan planerar att ta över världen!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner. 
Du är välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer sker löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett cv, ett personligt brev och gärna ett foto.
Skicka din ansökan idag till work@talentpartner.se.

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 492
Please refer to our Error Message Reference.