TRE söker Nykundssäljare Business Market

Letar du efter din nästa utmaning inom försäljning? Business Market på Tre fortsätter att växa och vi söker nu efter dig som vill axla ansvaret med stort engagemang som Nykundssäljare på Telesales B2B. 

Tre startades i december 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Sedan dess har företaget växt med en enorm hastighet och vi har blivit pionjärer både i Sverige och på världsmarknaden inom 3G-teknik och mobila tjänster. Tres målsättning har alltid varit att utmana telekommarknaden och förbättra för sina kunder.

De senaste åren har Tre utvecklat den mobila växeln 3Frontoffice, lanserat att surf för musikstreaming ingår i alla abonnemang och varit först i Sverige med WiFi-samtal.

Tre har nu över 1600 medarbetare och har blivit utnämnda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place To Work. Alla på Tre strävar mot samma mål – att göra den mobila upplevelsen ännu bättre för våra två miljoner kunder.

I rollen som Nykundssäljare på Telesales B2B kommer du att med telefonen som verktyg att nå ut till nya, potentiella, företagskunder.
Du ser över dessa potentiella kunders nuvarande eller kommande behov inom mobila företagslösningar genom att kombinera dina samtal med att skapa och presentera offerter. På avdelningen finns idag två team som arbetar med Nykundsförsäljning, båda med åtta engagerade och drivna kollegor per team. I din roll kommer du att arbeta både mot individuella samt teamets mål med hjälp utav din närmsta chef.

För att trivas i rollen ser vi gärna att du tidigare arbetat med försäljning och det är mycket meriterande om du tidigare arbetat med Nykundsförsäljning över telefon. Du bör motiveras av att arbeta målfokuserat då du dagligen strävar efter att uppnå din dagsbudget. Du har en god kommunikationsförmåga som du använder för att bygga relationer då då ditt samtal med kund är grunden till en långvarig relation mellan kunden och Tre.

Vidare söker vi dig som är minst 18 år och är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett företag där möjligheterna att växa och utveckling inom olika affärsområden på Tre är storaUnder din resa på Tre kommer vi genom både utbildning och coachning ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och på Tre.
Förutom en fantastisk chans att ta nästa steg i din karriär, erbjuder vi dig ett företag som vunnit många priser i kampen om Sveriges bästa arbetsgivare.
Vi gillar att fira på Tre och vi gillar att skapa gemenskap över hela företaget – helt enkelt: vi växer, vi utmanar och vi har samtidigt riktigt roligt på vägen! 

I rollen arbetar du heltid under veckodagarna och du har både fast lön samt provision.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

4 days ago

Talent & Partner AB Rekrytering

När @jessicadicklen befinner sig på @saladhut_koh_phangan i Thailand och ändå öser in tillsättningar! Då får man den här härliga firarbilden
🎉🍸🥳☀️🍾🌸 @ Salad Beach Resort
... See MoreSee Less

View on Facebook

JUST NU 563 UTFÖRDA REKRYTERINGAR TOTALT I MEDIEBRANSCHEN & 29 REKRYTERINGAR I ÅR 2019 & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD! 💕🎉💥🎉💕 win win win 🎊🎉🎊 -
-
-

#smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner #jobbstockholm #rekrytering #jobb #mediebranschen #rekrytering
#talentpartner#stockholm #media #säljare #mediesäljare #mediesäljjobb #mediejobb #youhavetoloveyourwork #älskadittjobb #arbete
#mediebranschen #nyttarbete #jobb #jobbsök #nyttjobb
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi söker Senior Sales Director till Wrapp
Läs mer om rollen på www.talentpartner.se inom kort!
... See MoreSee Less

View on Facebook