Team Manager till Borg&Owilli

Borg & Owilli har vuxit i raketfart sedan starten för tre år sedan och lyckats rekrytera flera fantastiska säljare. En av anledningarna till deras snabba tillväxt är den fina produktportfölj de har, med titlar som Ny Teknik, Svenska Dagbladet, Veckans Affärer och Dagens Industri. Tillväxtresan fortsätter och under 2019 lägger de i en ännu högre växel. Därför behöver de nu stärka upp bolaget med en Team Manager!

Den långa säljerfarenhet som finns i bolaget bidrar till en förståelse för vad som skapar en positiv och stark säljkultur. Till skillnad från liknande bolag tror de inte på hierarkier utan litar på förmågan hos alla sina medarbetare. De lär sig hela tiden utav varandras erfarenheter, och eftersom deras medarbetare har olika bakgrunder breddas också bolagets kompetens på alla områden.

RollbeskrivningGillar att arbeta i ett högt tempo med mycket eget ansvar.Bedriver stabil försäljning inom sitt affärsområde.Ansvarig för specifika produkter och projekt.Team Manager har ledning och budgetansvar för 4–8 personer och stöttar affärsområdeschef i sitt löpande arbete.Team Manager är en förebild för gruppen och agerar föredömligt på kontoret i alla avseenden.

Kvalifikationer
Gillar att arbeta i ett högt tempo med mycket eget ansvar.
Van vid att driva försäljning med både nya och återkommande kunder.
Har ett proaktivt och serviceinriktat arbetssätt.
Har drivkraften att överträffa definierade mål.
Är bekväm att prata med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt.
Minst 2–3 års mediesäljerfarenhet.
Erfarenhet av att ansvara för ett team på minst 4 personer.
Högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning är meriterande.
Meriterande om du talar flytande engelska.

Om tjänstenOmfattning: Heltid, 100%.
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Start: Snarast möjligt.
Placering: Stockholm, Stureplan.

Om bolagetBorg & Owilli är en progressiv contentbyrå som vill utmana uppdragsgivare i att tänka och arbeta på ett nytt sätt. Framtiden förutsätter förändring hos både byråer och kunder, där B&O är en trygg och kreativ partner som verkar i gränslandet mellan content, distribution, influencer marketing, reklam och PR.

Idag är Borg&Owilli drygt 45 personer som arbetar med content marketing och mediaförsäljning, och de fortsätter att växa. För att skapa ett sammansvetsat team har bolaget kontinuerligt gemensamma aktiviteter. Det kan vara allt från säljtävlingar och middagar till konferenser utomlands och AW:s. Bolaget tar in externa föreläsare från till exempel reklambranschen och Handelshögskolan. Som det första bolaget i vår bransch arbetar de också tillsammans med en psykolog för att främja personlig utveckling. På Borg & Owilli värderar vi mjuka värden lika högt som hårda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

JUST NU 583 UTFÖRDA REKRYTERINGAR TOTALT I MEDIEBRANSCHEN & 49 REKRYTERINGAR I ÅR 2019 & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD! 💕🎉💥🎉💕 win win win 🎊🎉🎊 -
-
-

#smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner #jobbstockholm #rekrytering #jobb #mediebranschen #rekrytering
#talentpartner#stockholm #media #säljare #mediesäljare #mediesäljjobb #mediejobb #youhavetoloveyourwork #älskadittjobb #arbete
#mediebranschen #nyttarbete #jobb #jobbsök #nyttjobb
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tipser – Client Aquisition Manager

Tipser is the e-commerce backbone for publishers. Our clients include 10 out of EU’s 16 biggest publishing houses and over 5 000 quality brands. Tipser supports buyable content in any type, shape or form. We work with publishers on the Swedish, German and French market and our clients include accounts such as: Dagens Nyheter, ELLE, Cosmopolitan and InStyle.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Think outside the box, collapse the box, take a fucking sharp knife to it! 🔪🤘🏻💕 ... See MoreSee Less

View on Facebook