Sales/Innesäljare

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 80-tal branschevent varje år.

Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch. Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.

Nordiske Medier har ca 100 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark och 10 i Norge. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Oslo.

Innesälj/Sales Nordiske Medier

Uppdraget
Försäljning av Nordiske Mediers produkter, så som annonser och platsannonser, per telefon och mejl. Ta emot inkommande beställningar samt bearbeta nya och befintliga kunder. Du kommer arbeta mot en individuell försäljningsbudget tillsammans med ett säljteam och försäljningschef.

Ansvarsområde
Med placeringsort i Stockholm söker vi en person som kan via uppsökande försäljning sälja Nordiske Medier Sverige till relevanta företagare. För ökad omsättning på innesäljavdelningen med allt det ansvar det innebär. I rollen som Sales/innesäljare axlar du ett stort ansvar för din egna budget och äger hela säljprocessen från kontakt till avslut.
Din roll är att identifiera nya affärer med nya och tidigare kunder och bidra till att skapa fler affärsmöjligheter.
Du kommer tillhöra en helt ny del i organisationen och bli en del utav en högpresterande försäljningsorganisation.

Vi söker dig som

Arbetar proaktivt för att nå högt uppsatta mål
Tycker om och är bekväm med att sälja med telefonen som verktyg
Har en stor portion driv och innehar ett resultatorienterat fokus
Har dokumenterad erfarenhet att arbeta med framgångsrik försäljning och egen budget
Jobbat i liknande tjänst och vill utvecklas inom säljyrket
Har erfarenhet av försäljning eller telemarketing med goda resultat
Meriterande om du har förståelse för traditionell medieförsäljning
Vi söker en person som kan sätta upp höga mål samt arbeta hårt och hålla aktivitet för att uppnå dem

Vi erbjuder
Nordiske Medier är ett starkt företag med expansiva planer. vi lägger stor vikt vid kontinuerliga utbildningar och tar fram de verktyg du behöver för att lyckas. Här får du bli en del utav en ny avdelning med intressanta karriärmöjligheter i ett tillväxtföretag. Du får jobba med engagerade och passionerade kollegor med gedigen erfarenhet. Vår drivkraft är att genom kreativa lösningar skapa verklig nytta hos våra kunder inom specifik nisch. Som medarbetare i just denna roll får du stor möjlighet att vara med i ett tidigt skede i avdelningens utveckling och kunna utvecklas i takt med avdelningen. Detta är ett utmanande men motiverande arbete, där du själv är med som en viktig del i teamet.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare anställning med placeringsort i Stockholm.

Språkkunskaper
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökan
I denna rekrytering arbetar vi självklart tillsammans med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Mer om bolaget
Nordiske Medier är ett mediehus som genom ett trettiotal ledande varumärken sprider initierad branschinformation till över en halv miljon beslutsfattare varje månad. Informationen sprids genom såväl digitala som tryckta kanaler. Men också genom de hundratals seminarier, utbildningar, awards, mässor och evenemang som vi arrangerar varje år. 

Nordiske Medier bevakar de flesta stora branscher inom tillverkande industri-, handels- och servicesektorn samtidigt som vi erbjuder en mångfald av mötesplatser som ger deltagaren fördjupad kunskap, inspiration och kontakter inom dennes specifika intresseområden. Nordiske Medier har ett hundratal anställda i Stockholm/Lidingö och Helsingborg. 

Skratten, gråten, drivet, glöden. Och att det kan vara lite upp och ner ibland - men vi är som katter - landar på tassarna! 💕🐾💕 @annie.astrom 🥰 ... See MoreSee Less

View on Facebook

JUST NU 616 UTFÖRDA REKRYTERINGAR TOTALT I MEDIEBRANSCHEN & 82 REKRYTERINGAR I ÅR 2019 & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD! 💕🎉💥🎉💕 win win win 🎊🎉🎊


#smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner #jobbstockholm #rekrytering #jobb #mediebranschen
#stockholm #media #säljare #mediesäljare #mediesäljjobb #mediejobb #älskadittjobb #arbete
#mediebranschen #nyttarbete #jobb #jobbsök #nyttjobb
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi söker utbildnings- innesäljare till Mindset. 📩 Ansök via work@TalentPartner.se #jobb #jobbstockholm #rekrytering #ledigajobb ... See MoreSee Less

View on Facebook