Pre-Sales Manager

Offerta.se är Sveriges största marknadsplats för leverantörer och köpare av tjänster med över 20 000 anslutna företag och 75 000 potentiella tjänsteköpare årligen. Offerta.se förmedlar uppdrag såväl inom Bygg-, Städ- och Transportindustrin som inom IT, Inredning och Redovisning/Revision. Sedan starten 2008 har vi förmedlat över 1000 000 offerter till 300 000 tjänsteköpare.

Om tjänsten
I rollen som Pre-Sales Manager på Offerta kommer du att bearbeta svenska tjänsteföretag och ansluta nya företag till Offertas tjänst genom ett prova-på-abonnemang. Genom att erbjuda dem en ojämförbar marknads- och kundkanal via telefonen. Du kommer att ingå i ett team bestående av Key Account Managers, Account Managers och övriga Presale, på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som är utåtriktad, ansvarstagande och framför allt resultatorienterad. För att kunna möta våra mål är det viktigt att du verkligen gillar att ta hand om kunden, är mycket målorienterad och vågar utmana dig själv.
Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetserfarenhet av försäljning, alt. erfarenhet från kundtjänst/mötesbokning.
Har du även tidigare erfarenhet av de branscherna Offerta.se är verksam inom är det ett stort plus.
För att trivas i rollen ska du känna dig bekväm med telefon som verktyg. I det dagliga arbetet kommer du kontakta nya företag via telefon, prospektera och bearbeta. Kunderna som provar på tjänsten kommer att generera SQL (sales-qualified lead) vila du sedan lämnar över till Growth-teamet som sköter vidare försäljning. Varje SQL genererar bonus.
Offerta jobbar även med videopresentationer ut mot kund så du måste känna dig bekväm med presentationer och pitchar.

Matchar du inte helt ovan krav, men har fortfarande stark tro på dig själv och din förmåga, skicka din ansökan.
Kanske besitter du andra egenskaper vi värdesätter?!

Övriga egenskaper
En duktig kommunikatör med säljådra har en stark tävlingsinstinkt, således ser vi att du har en idrottslig bakgrund
Brinnande intresse för digital marknadsföring och nya lösningar på problem.
Goda kommunikationskunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska. Fler språk är meriterande

Vi erbjuder
En spännande säljroll i ett modernt företag som genomsyras av tävlingsanda och säljkultur. Här finns både säljtävlingar, kick-off, after-work, friskvård och andra roliga aktiviteter! Ett företag som växer kraftigt med stora personliga utvecklingsmöjligheter. Goda förtjänstmöjligheter i form av grundlön och förmånligt provisionssystem samt andra förmåner.Anställningsvillkor
Företaget erbjuder en fast del och en rörlig del. Marknadsmässig lön, timlön. Tjänsten är 6h per dag, kl.9–16

Som person är du förtroendeingivande och övertygande i dina kontakter med kunder och har engagemanget och affärsmässigheten som krävs för att bygga relationer men drivet och självdisciplinen att våga göra avslut och hålla aktiviteten uppe på en ständigt hög nivå. Du är innovativ, ihärdig samt har ett stort eget driv och starkt kund- och relationsfokus. Du ska kunna arbeta strukturerat och vara en god rådgivare. Du ska bidra med en positiv inställning och mycket energi! Du blir en viktig del av ett litet, sammansvetsat team som stöttar varandra för att lyckas.

–  Gymnasieutbildning är ett krav.
–  Erfarenhet från försäljning/kundtjänst/mötesbokning är ett stort plus.
–  Här finns utvecklingsmöjligheter och ett förmånligt lönesystem (grundlön och provision).

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.