Key Account Manager

På Filmstaden Sales, som är en del av biografkedjan Filmstaden, sköter vi all företagsförsäljning av biljetter, presentkort, reklamlösningar, möten och events på våra biografer. Affärsområdet står för en betydande del av intäkterna i koncernen. Teamet består av drygt 22 personer och är baserade i Gamla Filmstaden Råsunda. Vi har också lokala säljkontor i Göteborg och Halmstad. Filmstaden är en del av Odeon Cinemas Group som i sin tur ägs av AMC, världens största biografkedja.

Vi söker nu en driven Key Account Manager till Filmstaden Business som kan vara med och bygga en framgångsrik försäljning för Sveriges ledande underhållningsmedia.

Är du affärsinriktad, driven och väldigt intresserad av film och media?
Är du proaktiv i ditt tänkande och vill arbeta på ett av media Sverige mest spännande företag?
Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Som Key Account Manager kommer du att arbeta med att utveckla affären hos din kundlåda via såväl mediebyråer som kunder direkt. Du kommer ingå i Rikssäljteamet placerad i Stockholm med eget budgetansvar och kundlåda. Biomediet är under tillväxt och är ett ständigt föränderligt område vilket innebär att det sätter stort eget ansvar att hålla sig uppdaterad och informerad om nyheter och trender på marknaden.

ARBETSUPPGIFTER
– Bearbeta utdelade kundämnen via mail och telefon samt personliga besök
– Presentera bolagets totala erbjudande, offerera och göra affärer i enlighet med de mandat som tilldelat
– Administrera all aktivitet i CRM i enlighet med gällande instruktioner
– Sälja och nå utdelad periodiserad budget

DIN PROFIL
Vi tror att du har en dokumenterad god försäljningsbakgrund inom media med goda resultat samt ett gott renommé hos både direktkunder och de viktigaste mediebyråerna. Du är duktig på att arbeta självgående med egna mål men är gärna del av teamet. För att passa i denna roll krävs att du tänker strategiskt, har förmåga att bygga goda relationer och kommunicerar effektivt med både kollegor och kunder. Dessutom bör du vara inspirerande samt ha ett starkt affärssinne och en god förhandlingsförmåga. Du måste tro på dig själv samtidigt som du är ödmjuk gentemot andra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna, Filmstaden Råsunda.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.