Sales Representative

Prisjakt är Nordens största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Vi hjälper människor att hitta rätt produkt till rätt pris. Vår styrka och trovärdighet kommer genom objektivitet och bredd. Idag finns vi på tio marknader och fortsätter expandera. Personalstyrkan är fler än 250 personer och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted (tillsammans med bla Aftonbladet, Blocket och Svenska Dagbladet).

Nu ska vi växa och söker därför en Sales Representative som kommer att utgå ifrån vårt Stockholmskontor!

Om rollen
Säljteamet i Stockholm är ett tajt och sammansvetsat team av professionella och härliga kollegor med självdistans som lägger stor vikt vid att ha roligt på jobbet. Vi erbjuder våra kunder vår fantastisk tjänst – en objektiv konsumenttjänst som hjälper människor att fatta köpbeslut.

Som Sales Representative på Prisjakt kommer du att jobba med många utav våra viktigaste kunder som ser till att vi är den bästa prisjämförelsesajten. 

Du kommer i rollen att agera som ”e-handelsexpert” ut mot våra kunder och erbjuda Prisjakts tjänster som består av e-handlare och kunder som vill finnas med på Prisjakt och även köpa en viss del annonsering i form av banners.

Du förväntas hålla en hög aktivitet och ge nya och befintliga kunder professionell rådgivning, i hur de kan använda Prisjakts tjänst för att nå ut till sin tänkta målgrupp. I rollen kommer du ha ansvar för hela säljcykeln, från första kontakt med kunden och behovsanalys till affärsavslut och vidareutveckling av affärsverksamheten.

Om dig
Vi söker dig som har jobbat med försäljning i några år, kanske som telefonförsäljare eller med telemarketing. Du är duktig på att hålla en hög aktivitet och servicegrad.

Men viktigast av allt är att du har en stark glöd och gåvan att uttrycka dig oerhört väl i tal och text på både engelska och svenska. Meriterande ser vi gärna även danska.

Vi är ett litet team och är därför extra måna om att få in rätt personlighet i gruppen. 

Du är en positiv lagspelare som gör affärer på ett professionellt och personligt sätt.
Du är framåt och har lätt för att skapa kontakt med nya människor.
Du är orädd och tar egna initiativ för att få saker gjorda.
Du trivs att arbeta i grupp mot både enskilda och gemensamma mål.
Du brinner för försäljning och sätter höga krav på din egen prestation.

Men viktigast av allt är att du är en trygg, ödmjuk person med båda fötterna på jorden.

Om oss
Prisjakt är ett företag som inget annat. Som arbetsgivare rankas vi som ett av Sveriges 100 främsta Karriärföretag*. Prisjakt är ett företag med prisvinnande kultur och en oslagbar produkt.

Vi finns idag Sverige, Norge, Finland, Danmark, UK, Irland, Frankrike, Italien, Nya Zeeland och Polen men nöjer oss aldrig – vår ambition är att leverera kloka köpbeslut över hela världen.

Prisjakt är en del av norska mediekoncernen Schibsted tillsammans med Blocket, Aftonbladet, Lendo och många fler).

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner. 
Du är välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer sker löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett cv, ett personligt brev och gärna ett foto.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.