Digital Account Manager till Insert Media

Insert Media Är ett bolag med över 20 års erfarenhet inom mediebranschen. De har bred kunskap inom digital och tryckt media. De arbetar med att skapa kreativa och nischade temabilagor med högt läsarvärde som når via kanaler ifrån Sveriges största mediehus, bl.a Schibsted och Bonnier. Insert Media’s redaktörer kombinerar inspirerande och intressanta artiklar inom olika teman, här ges det möjlighet för annonsörerna att nå ut i rätt kontext.

Digital Account Manager
Är du skarp, självständig och brinner för digitala medier? Vill du jobba i en säljande miljö med hög ersättning? Känner du för att jobba i ett bolag med stark tillväxt inom digital annonsering? Om svaret är Ja, så ska du inte tveka på att skicka in din ansökan till jobbet som Digital Account Manager! 

Din roll som Account Manager
I rollen som Digital Account Manager kommer du att jobba med vårt digitala tema med målet att öka försäljningen och fungera som en central person inom vår digitala affär. Du kommer att jobba med native samt digitala skräddarsydda digitala annonseringslösningar. Du kommer att jobba med utbildning och vara ansvarig för att vårt team med digital kompetens växer samtidigt som du har ansvar över en egen försäljningsbudget. Då en stor del av arbetet kommer att gå ut på kommunikation i alla former kommer din kommunikativa förmåga sättas på sin spets och är av stor vikt. Din analytiska kunskap såväl ditt sinne för affärer kommer att utgöra en viktig del i ditt dagliga arbete hos oss. 

 Profilen vi söker
Vi söker dig som har fastnat för beskrivningen du läste alldeles nyss och som kan bocka av några av följande punkter:

– Erfarenhet inom onlineannonsering
– Erfarenhet inom Programmatic är ett plus
– Strukturerad och stresstålig
– Språkkunnig, svenska och engelska

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto. 
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.