Account Manager

Story Media är ett spännande start-up företag där vi arbetar med digital content marketing. Vi erbjuder företag nytänkande och kreativa lösningar för att stärka bolagets värderingar och budskap och kommunicera det i passande plattformar digitalt. De arbetar med några av Sveriges ledande mediehus, målet är att inta en ledande position inom content marketing i Norden.

Vill du arbeta i en kreativ miljö?
Det roligaste med att jobba på Storymedia är, förutom att se våra kunder bredda sin digitala mark, att vara en del av ett expansivt bolag. I vår portfölj så erbjuder vi våra kunder synlighet via en av Sveriges största kanaler. Att dessutom få erbjuda våra kunder nytänkande och kreativa lösningar för att stärka sitt företags värderingar och budskap gör att vi får utnyttja vår känsla för sampaketering.

Vi älskar vårt jobb!
Vi på Story Media gillar verkligen ansvar. Därför trivs vi med förtroendet för både kundportfölj och hela den bakomliggande säljprocessen. Målet vi har är att inta en ledande position inom content marketing i Norden och vi gör det i fantastiska lokaler på Stureplan. Stort värde är den helhetslösning vi kan erbjuda med egna journalister, producenter och egna publiceringskanaler.

Laget Jaget Draget
”Vi vet att om man mår bra och har roligt på jobbet så presterar man också bättre.”
Vilhelm Ögren, Story Media

Identifierar du dig också med värderingen Laget – Jaget – Draget så vill vi prata mer med dig!

Vi ger dig
- Både fast och rörlig lön- helt utan provisionstak.
- En underbar sammanhållning som sträcker sig genom hela organisationen.
- Glädje! Visst arbetar vi hårt men vi har självklart roligt under tiden. Vi firar våra segrar stort och därför får du sköna After Works och härliga resor.
- Karriärmöjligheter. Med en plats hos oss så får du stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling – i en kreativ miljö där bra prestation belönas stort.
 - Starka förebilder. Våra ägare började själva som säljare och vet vad det innebär att bygga och bibehålla en positiv och stark säljkultur.
- En positiv arbetsmiljö.

Vi gillar att du är
- Driven och gillar att jobba mot uppsatta mål
- Beredd att arbeta hårt för en stor seger
- Tävlingsinriktad och gillar utmaningen med uppsökande försäljning
- Social, nytänkande och kreativ
- Ambitiös och ansvarstagande och vill utvecklas inom försäljning
- En duktig kommunikatör både i tal och skrift samt har en professionell approach utåt.

Besök oss gärna på http://storymedia.se/om-story-media/

Vi är ständigt i farten, har alltid nytt på gång och gillar att, på ett skarpt vis, utveckla allt från våra kunders marknadsföring till oss själva. Att jobba med oss är att vara en del i ett framgångsfokuserat team. Vi söker dig som har förmåga att snabbt kunna ta till dig kunskap, är kreativ och tänker utanför boxen. Gillar du dessutom att kommunicera i passande plattformar digitalt och trivs du med att arbeta med några av Sveriges ledande mediehus så hör av dig.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka ansökan via work@talentpartner.se eller följ länken.
Alla våra jobb ser du på www.talentpartner.se

I alla livets olika situationer är ett bra ledarskap en viktig pusselbit. Om det är föräldrar som hjälper till att visa vägen när man upptäcker världen eller om det senare är kollegor som stöttar när man tar sig an yrkeslivet. Här står jag med det sistnämnda, Jessica Dicklén och Sabine Andersdotter, som har mycket erfarenhet och engagemang i allt de gör. Att dagligen få inspireras och lära sig av dessa kvinnor är en av, om inte den bästa, möjligheten jag fått i livet. Nu tar jag vara på den, med både mycket tid, öppenhet och hjärta✨

Jag har själv ledarskapsegenskaper från min tid som boxningstränare, som jag nu kan använda och utveckla ytterligare i min nya roll, framförallt i kontakten med kandidater. En grym känsla! 🌟

Vill du vara en engagerad ledare och guida till både personlig utveckling och framgång? Vi söker dig som vill axla en roll som Teamledare. Inboxa gärna💌

//Virvelvinden Annie🌪
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bli Teamleader på Hitta..

Det här jobbet vill man ha!

Särskilt om man vill ha personal under sig, coacha ett team, peppa säljare och driva försäljning!

Inboxa oss för att veta mer!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bli Teamleader på Hitta..

Det här jobbet vill man ha!

Särskilt om man vill ha personal under sig, coacha ett team, peppa säljare och driva försäljning!

Inboxa oss för att veta mer!
... See MoreSee Less

View on Facebook