Om oss

VAD VI GÖR & VARFÖR VI ÄR BRA PÅ DET
Vi är speciellt omtalade för vårt nätverk av branschens bästa kandidater & för att rekrytera den hetaste digitala kompetensen till Stockholms främsta mediebolag. Det vill säga alla typer av nyckelroller inom medielandskapet.

 

VI REKRYTERAR DEN HETASTE DIGITALA KOMPETENSEN
Vi är uppmärksammade för vårt annorlunda sätt att använda digitalmedia i vår marknadsföringsstrategi. Vi ser till att vara lika uppdaterade som branschen själv! Det gör att vi har nätverket som krävs för att rekrytera krävande digitala specialistroller.

 •  

  Sabine Andersdotter

  VD & Grundare

   

  Sabines specialitet är ledarskap och kvalitetssäkring inom bemannings- och rekryteringsprocesser. Hon arbetar i huvudsak med att leda våra projekt. Det handlar ofta om att optimera bemanningsprocessen, bygga och vårda kundkontakter och vara lyhörd för kundernas behov och situation. Arbetar även med att leda medarbetarna och levererar rekryteringstjänster med en stor portion engagemang, energi och kompetens.

  Sabine har tidigare erfarenhet från att driva upp ett HR-bolag. Sitter i ledningsgruppen, är delägare i två media bolag. Bakgrund, ledarskapsutbildning, Momentum Leadership Certificate, London. Mastery University Leadership, USA. Resultatstyrt Ledarskap.

  Sabine har alltid massa upptåg på gång – det gäller att spänna fast sig om man vill hinna med.

   

  sabine.andersdotter@talentpartner.se
  070 – 229 53 53

 •  

  Jessica Dicklén

  Sälj & Rekryteringsansvarig

   

  Jessica har arbetat med rekrytering i mediebranschen sen år 2000 och har under årens lopp byggt upp ett stort kontaktnät med kunder såväl som kandidater.

  Jessica har även drivit en egen medierekryteringsbyrå. Har även arbetat som digitalsäljare under en tid och i och med detta skaffat sig nyttig erfarenhet och nya perspektiv till stor nytta för både kunder och kandidater!

  Är licensierad i testverktygen Master Person Analys och ACE.

  Hon har en stor känsla för matchning mellan individ och arbetsplats och har förmågan att se personers potential och därmed guida dessa individer i sin karriärutveckling.

  Hon har en ängels tålamod. Hennes personlighet rymmer en stor portion skratt och hon har en ”inget-är-omöjligt” attityd! Jag vill påstå att det är en välsignelse att jobba med Jessan – tror alla våra kunder & kandidater håller med!

   

  jessica.dicklen@talentpartner.se 
  070 - 759 54 74

 •  

  Agnes Weckberg

  Rekryterare

   

  Agnes har tidigare jobbat med retail och rekrytering inom retail i totalt 16 år. Haft affärsområdes- och personalansvar under sin långa karriär.Har jobbat affärsnära och med att identifiera rätt person till varje unik tjänst.

  Agnes är ursprungligen från Polen, hon bryter därför lite så där sött, hon är extremt viljestark, pålitlig som tomten på julafton och har humor likt ingen annan!

   

  agnes@talentpartner.se
  073 – 645 24 14

 •  

  Edyta Zelichowska

  Rekryteringsassistent

   

  Edyta har tidigare jobbat med både försäljning samt hanterat personalfrågor i större samt mindre personalgrupper.

  Edyta har under många år arbetat  ideellt i två specifika välgörenhetsorganisationer som sysslar med en, för Edyta och hennes familj, mycket viktig hjärtefråga.

  Med sin flexibilitet, kreativitet och med hennes viljestarka personlighet kommer hon vara en tillgång till både bolagets atmosfär samt framgång. Edyta är en uppskattad kollega med hennes unika karaktär och spralliga personlighet. 

   

  work@talentpartner.se
  08 – 678 88 06

 •  

  Gerd Jensen

  Säljansvarig

   

  Gerd har många års erfarenhet från mediebranschen och försäljning inom densamma. Efter decennier på Dagens Industri känner hon väl till marknadsföring, mediematematiken och rollen som säljare i medielandskapet.
  Hos oss ansvarar Gerd för löpande kontakt med befintliga- såväl som nya kunder.
  Gerd har en extravagant och ljuvlig personlighet och är en riktig glädjespridare. Olik någon annan. Att umgås med henne är som att bli kramad hela tiden!

   

  Gerd@talentpartner.se
  070 – 790 53 53 

   

 •  

  Världens bästa kollega

  Vår kommande kollega

   

  T&P kommer löpande ha ögonen öppna för tillökning!

  Det ska ju verkligen vara någon speciell men hittar vi den så välkomnar vi i så fall en till ny härlig kollega!

  Roller hos oss brukar vara kombinerad mellan sälj- och rekrytering.

  Det är viktigt att våra kollegor har glädje i bröstet, dans under skorna, rosor på kinden, solsken i blicken, en räv bakom örat och inte minst ett stort gott hjärta!

  Håll ögonen öppna & känner du igen dig – inboxa oss.

   

   

  work@talentpartner.se
  08 – 678 88 06

   

KOM & VINN 🏆🥇🏆🥇 PRISER ATT VINNA! För SÄMST KLÄDDA i FUL JULTRÖJA TEMA på iBaren 7 december på Vassa Eggen!
Vinn 24 h på Berns, brunch, incheckning, middag & övernattning för två! (Värde 6000 🙂

Eller vinn Nespresso Creatista Plus kaffemaskin. (Värde 5000:-) IBaren är ett inkluderande mingel ENDAST för alla dem som jobbar inom marknadsföring, digitala medielandskapet, reklam- och byrå, försäljning och online.
Gästerna är i snitt mellan 25-45 år, killar och tjejer i Stockholm som jobbar i mediebranschen där representation och uteliv är en vana. Så det blir alltid lite efterhäng och middagsplaner.

iBaren drivs utav fem partners/bolag:
• Talent&Partner
• MatchAds
• Sellbranch
• UnrulyMedia
• Eniro

Sponsras utav:
Aller Media & Adviser & Edrington & Berns
Foto: Karina Ljungdahl

#matchads #eniro #unruly #talentpartner #adviser #aller #allermedia #edrington #bowmore #nespresso #nespressosverige
#berns #bernsasiatiska #bernshotel #ibaren #talentpartner #eniro #unruly #sellbranch #matchads #mediebranschen
...

View on Facebook

PRIS ATT VINNA FRÅN NESPRESSO!

SÄMST KLÄDDA i FUL JULTRÖJA TEMA på iBaren 7 december!

Vinn Nespresso Creatista Plus kaffemaskin.
Nya Creatista Plus låter dig njuta av gourmetkaffe så som du vill ha det efter din personliga smak, precis som på en riktig baristabar. Med ett helautomatiskt ångrör skapar du en perfekt mjölkkonsistens av önskad temperatur till din kaffe.

Till högkvalitativa kaffe kan du nu göra högkvalitativt mjölksum och skapa äkta lattekonst hemma, som en riktig barista.

Save the date julfest på iBaren
Ful jultröja tema!
🎅🏼
iBaren är ett exklusivt branschevent som går av stapeln första torsdagen i varje ny månad och varje år har vi en stor säsongsavslutning.
Sommareventet brukar vara på - Kasai. Annars är vi på Vassa Eggen från 17:00.

Det bjuds på öl, vin & whiskeydrinkar och snittar.

Det är ett inkluderande mingel ENDAST för alla dem som jobbar inom marknadsföring, digitala medielandskapet, reklam- och byrå, försäljning och online.

Gästerna är i snitt mellan 25-45 år, killar och tjejer i Stockholm som jobbar i mediebranschen där representation och uteliv är en vana. Så det blir alltid lite efterhäng och middagsplaner.

iBaren drivs utav fem partners/bolag:

• Talent&Partner
• MatchAds
• Sellbranch
• UnrulyMedia
• Eniro

Sponsras utav:
Aller Media & Adviser & Edrington & Berns & Nespresso

www.nespresso.com/se/se/kaffemaskin/creatista

Foto: Karina Ljungdahl
#matchads #eniro #unruly #talentpartner #adviser #aller #allermedia #edrington #bowmore
#nespresso #creatistaplus
#berns #bernsasiatiska #bernshotel #ibaren #talentpartner #eniro #unruly #sellbranch #matchads #mediebranschen
...

View on Facebook

65 REKRYTERINGAR I ÅR & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD! win win win 🎊🎉🎊 #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner #jobbstockholm #rekrytering #jobb #mediebranschen ...

View on Facebook

Kort video om hur jag tillsammans med IBM i ett unikt projekt gifter samman en superdator, Artificiell Intelligens med det gamla hederliga hantverket rekrytering.
Allt för att pusha gränserna och utmana det traditionella sättet att rekrytera för att skapa marknadens mest tillförlitliga rekryteringsprocess och absolut mest träffsäkra personlighetsprediktion.

#artificiellintelligens #ai #rekrytering #framtidensrekrytering #ibm #ibmwatson #talentpartner #personalityinsight
...

View on Facebook