Om oss

VAD VI GÖR & VARFÖR VI ÄR BRA PÅ DET
Vi är speciellt omtalade för vårt nätverk av branschens bästa kandidater & för att rekrytera den hetaste digitala kompetensen till Stockholms främsta mediebolag. Det vill säga alla typer av nyckelroller inom medielandskapet.

VI REKRYTERAR DEN HETASTE DIGITALA KOMPETENSEN
Vi är uppmärksammade för vårt annorlunda sätt att använda digitalmedia i vår marknadsföringsstrategi. Vi ser till att vara lika uppdaterade som branschen själv! Det gör att vi har nätverket som krävs för att rekrytera krävande digitala specialistroller.

 •  

  Sabine Andersdotter

  VD & Grundare

   

  Sabines specialitet är ledarskap och kvalitetssäkring inom bemannings- och rekryteringsprocesser. Hon arbetar i huvudsak med att leda våra projekt. Det handlar ofta om att optimera bemanningsprocessen, bygga och vårda kundkontakter och vara lyhörd för kundernas behov och situation. Arbetar även med att leda medarbetarna och levererar rekryteringstjänster med en stor portion engagemang, energi och kompetens.

  Sabine har tidigare erfarenhet från att driva upp ett HR-bolag. Sitter i ledningsgruppen, är delägare i två media bolag. Bakgrund, ledarskapsutbildning, Momentum Leadership Certificate, London. Mastery University Leadership, USA. Resultatstyrt Ledarskap.

  Sabine har alltid massa upptåg på gång – det gäller att spänna fast sig om man vill hinna med.

   

  sabine.andersdotter@talentpartner.se
  070 – 229 53 53

 •  

  Jessica Dicklén

  Sälj & Rekryteringsansvarig

   

  Jessica har arbetat med rekrytering i mediebranschen sen år 2000 och har under årens lopp byggt upp ett stort kontaktnät med kunder såväl som kandidater.

  Jessica har även drivit en egen medierekryteringsbyrå. Har även arbetat som digitalsäljare under en tid och i och med detta skaffat sig nyttig erfarenhet och nya perspektiv till stor nytta för både kunder och kandidater!

  Är licensierad i testverktygen Master Person Analys och ACE.

  Hon har en stor känsla för matchning mellan individ och arbetsplats och har förmågan att se personers potential och därmed guida dessa individer i sin karriärutveckling.

  Hon har en ängels tålamod. Hennes personlighet rymmer en stor portion skratt och hon har en ”inget-är-omöjligt” attityd! Jag vill påstå att det är en välsignelse att jobba med Jessan – tror alla våra kunder & kandidater håller med!

   

  jessica.dicklen@talentpartner.se
  070 – 759 54 74

 •  

  Agnes Weckberg

  Rekryterare

   

  Agnes har tidigare jobbat med retail och rekrytering inom retail i totalt 16 år. Haft affärsområdes- och personalansvar under sin långa karriär.Har jobbat affärsnära och med att identifiera rätt person till varje unik tjänst.

  Agnes är ursprungligen från Polen, hon bryter därför lite så där sött, hon är extremt viljestark, pålitlig som tomten på julafton och har humor likt ingen annan!

   

  agnes@talentpartner.se
  073 – 645 24 14

 •  

  Åsa Stenlund

  Rekryteringsansvarig

   

  Åsa har alltid arbetat med människor, senast som arbetsförmedlare och rekryteringskonsult i många år.
  Hon har även ett förflutet inom retail som Visual Supervisor och butikschef.
  Hon har bott och arbetat i London, Portugal och Cypern så hon blir kontorets motsvarighet till google-translate! Hon är en hejare på att göra flera saker samtidigt och gillar snabba puckar. Passar oss utmärk mao!
  Hon är van att möta människor från olika kulturer med olika bakgrund. ”On top of that” är hon utbildad och har fil.kand inom Folkhälsa och är utbildad yogainstruktör.
  Är dessutom proffs på att dansa bugg. How about that?!

   

  asa@talentpartner.se
  070 – 588 53 53

 •  

  Annie Åström

  Rekryteringsansvarig

   

  Annie är teamets senaste låga, med ett brinnande intresse för att arbeta med människor axlar hon nu en roll för att kunna ta det till the next level. Hon har bakgrund inom kampsporten, där det tillkommer både skinn på näsan och en stor mängd ödmjukhet. Annie är född och uppvuxen i Göteborg, där hon bland annat arbetat mycket inom service och utbildat sig till beteendevetare, men storstaden, rekrytering och våra rosa kontor lockade.

  Av Annie får man både humor, ärlighet och en nyfikenhet som vi ser leder till en spännande framtid inom rekrytering. När jobbet inte tar vid spenderar hon gärna tid i en träningslokal med boxningshandskarna på, där ”Eye of the tiger” klassiskt spelas eller på långpromenader tillsammans med fästman och hund. Hon har även en kreativ ådra som syns när kvällarna slår in, med penna och papper både målar och skriver hon mer än gärna.

  Med ett stort leende och hjärta samt en ”alltid på tårna” attityd kommer Annie hoppa på ett fartfyllt och händelserikt tåg tillsammans med oss, vi ser fram emot denna resa!

   

  annie@talentpartner.se
  070 – 790 53 53

 •  

  Sissela Niklasson

  Rekryteringsansvarig

   

  Sissela är en glad och trevlig Stockholmstjej som har besökt alla världens hörn och älskar möten med människor. Hon har jobbat internationellt i alltifrån sandhögen Dubai till New York och Paris (en hel del vindrickande ingick) men även med försäljning av digital marknadsföring i Stockholm. Kort och gott en stor erfarenhet av att jobba med människor av olika kulturer och bakgrunder.

  Hon har även pluggat franska i södra Frankrike och studerat Internationell Sälj och Marknadsföring på Sälj och Marknadshöskolan

  och är nu otroligt peppad på nya tag och på att anställa våra kunders nya stjärnskott!

   

  sissela@talentpartner.se
  070 – 337 53 53

 •  

  Edyta Zelichowska

  Rekryteringsassistent

   

  Edyta har tidigare jobbat med både försäljning samt hanterat personalfrågor i större samt mindre personalgrupper.

  Edyta har under många år arbetat  ideellt i två specifika välgörenhetsorganisationer som sysslar med en, för Edyta och hennes familj, mycket viktig hjärtefråga.

  Med sin flexibilitet, kreativitet och med hennes viljestarka personlighet kommer hon vara en tillgång till både bolagets atmosfär samt framgång. Edyta är en uppskattad kollega med hennes unika karaktär och spralliga personlighet.

   

  work@talentpartner.se
  08 – 678 88 06

 •  

  Världens bästa kollega

  Vår kommande kollega

   

  T&P kommer löpande ha ögonen öppna för tillökning!

  Det ska ju verkligen vara någon speciell men hittar vi den så välkomnar vi i så fall en till ny härlig kollega!

  Roller hos oss brukar vara kombinerad mellan sälj- och rekrytering.

  Det är viktigt att våra kollegor har glädje i bröstet, dans under skorna, rosor på kinden, solsken i blicken, en räv bakom örat och inte minst ett stort gott hjärta!

  Håll ögonen öppna & känner du igen dig – inboxa oss.

   

   

  work@talentpartner.se
  08 – 678 88 06

   

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.