Om oss

VAD VI GÖR & VARFÖR VI ÄR BRA PÅ DET
Vi är speciellt omtalade för vårt nätverk av branschens bästa kandidater & för att rekrytera den hetaste digitala kompetensen till Stockholms främsta mediebolag. Det vill säga alla typer av nyckelroller inom medielandskapet.

 

VI REKRYTERAR DEN HETASTE DIGITALA KOMPETENSEN
Vi är uppmärksammade för vårt annorlunda sätt att använda digitalmedia i vår marknadsföringsstrategi. Vi ser till att vara lika uppdaterade som branschen själv! Det gör att vi har nätverket som krävs för att rekrytera krävande digitala specialistroller.

 •  

  Sabine Andersdotter

  VD & Grundare

   

  Sabines specialitet är ledarskap och kvalitetssäkring inom bemannings- och rekryteringsprocesser. Hon arbetar i huvudsak med att leda våra projekt. Det handlar ofta om att optimera bemanningsprocessen, bygga och vårda kundkontakter och vara lyhörd för kundernas behov och situation. Arbetar även med att leda medarbetarna och levererar rekryteringstjänster med en stor portion engagemang, energi och kompetens.

  Sabine har tidigare erfarenhet från att driva upp ett HR-bolag. Sitter i ledningsgruppen, är delägare i två media bolag. Bakgrund, ledarskapsutbildning, Momentum Leadership Certificate, London. Mastery University Leadership, USA. Resultatstyrt Ledarskap.

  Sabine har alltid massa upptåg på gång – det gäller att spänna fast sig om man vill hinna med.

   

  sabine.andersdotter@talentpartner.se
  070 – 229 53 53

 •  

  Jessica Dicklén

  Sälj & Rekryteringsansvarig

   

  Jessica har arbetat med rekrytering i mediebranschen sen år 2000 och har under årens lopp byggt upp ett stort kontaktnät med kunder såväl som kandidater.

  Jessica har även drivit en egen medierekryteringsbyrå. Har även arbetat som digitalsäljare under en tid och i och med detta skaffat sig nyttig erfarenhet och nya perspektiv till stor nytta för både kunder och kandidater!

  Är licensierad i testverktygen Master Person Analys och ACE.

  Hon har en stor känsla för matchning mellan individ och arbetsplats och har förmågan att se personers potential och därmed guida dessa individer i sin karriärutveckling.

  Hon har en ängels tålamod. Hennes personlighet rymmer en stor portion skratt och hon har en ”inget-är-omöjligt” attityd! Jag vill påstå att det är en välsignelse att jobba med Jessan – tror alla våra kunder & kandidater håller med!

   

  jessica.dicklen@talentpartner.se 
  070 - 759 54 74

 •  

  Agnes Weckberg

  Rekryterare

   

  Agnes har tidigare jobbat med retail och rekrytering inom retail i totalt 16 år. Haft affärsområdes- och personalansvar under sin långa karriär.Har jobbat affärsnära och med att identifiera rätt person till varje unik tjänst.

  Agnes är ursprungligen från Polen, hon bryter därför lite så där sött, hon är extremt viljestark, pålitlig som tomten på julafton och har humor likt ingen annan – utan att veta att hon är rolig.

   

  agnes@talentpartner.se
  073 – 645 24 14

 •  

  Edyta Zelichowska

  Rekryteringsassistent

   

  Edyta har tidigare jobbat med både försäljning samt hanterat personalfrågor i större samt mindre personalgrupper.

  Edyta har under många år arbetat  ideellt i två specifika välgörenhetsorganisationer som sysslar med en, för Edyta och hennes familj, mycket viktig hjärtefråga.

  Med sin flexibilitet, kreativitet och med hennes viljestarka personlighet kommer hon vara en tillgång till både bolagets atmosfär samt framgång. Edyta är en uppskattad kollega med hennes unika karaktär och spralliga personlighet. 

   

  work@talentpartner.se
  076 – 623 37 06

 •  

  Förnamn Efternamn

  Head of Growth

   

  Inom kort behöver vi en extra viktig ny kollega inom försäljning på befintlig kund hos oss. Gärna någon med bakgrund från medieförsäljning och eller rekrytering.
  Det vore fantastiskt kul med en kille på kontoret & en ny kompetent kollega som kan komplettera oss. Har du erfarenhet från försäljning, mediebranschen och har ambition att ta en högre position och roll inom några år och vill växa Talent&Partner med mig/oss ser vi fram emot din ansökan. Skicka cv bums!

   

  fornamn.efternamn@talentpartner.se
  08 – 678 88 06

   

 •  

  Världens bästa kollega

  Vår kommande kollega

   

  Vi kommer on några månader behöva rekrytera fler rekryterare till vår lilla men glada organisation.

  Du – som kommer rekrytera brallan av mediebranschen, som har glädje i bröstet, dans under skorna, rosor på kinden, solsken i blicken, en räv bakom örat och inte minst ett stort gott hjärta!

  Anmäl ditt intresse hos oss på momangen vettja! 

   

  work@talentpartner.se
  08 – 678 88 06

   

Bästa💕👩‍❤️‍💋‍👩 tack för att ni är megaunderbara! Ni gör det här till vad det är uppskattat för.💕
@jessicadicklen @agnessominteharinstagram
#gladsommar #bönorna #tackförallt #superpinglor
...

View on Facebook

Bästa💕👩‍❤️‍💋‍👩 tack för att ni är megaunderbara! Ni gör det här till vad det är uppskattat för.💕
@jessicadicklen @agnessominteharinstagram
#gladsommar #bönorna #tackförallt #superpinglor
...

View on Facebook

34 REKRYTERINGAR I ÅR🥂🎊🎉🍾 #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner ...

View on Facebook

Stolt samarbetspartner till det här finemangsiga mediehuset💕
#smartastemediecheferna #mediebranschen #bästakandidaterna #allermedia #FABmedia
...

View on Facebook