Om oss

VAD VI GÖR & VARFÖR VI ÄR BRA PÅ DET
Vi är speciellt omtalade för vårt nätverk av branschens bästa kandidater & för att rekrytera den hetaste digitala kompetensen till Stockholms främsta mediebolag. Det vill säga alla typer av nyckelroller inom medielandskapet.

 

VI REKRYTERAR DEN HETASTE DIGITALA KOMPETENSEN
Vi är uppmärksammade för vårt annorlunda sätt att använda digitalmedia i vår marknadsföringsstrategi. Vi ser till att vara lika uppdaterade som branschen själv! Det gör att vi har nätverket som krävs för att rekrytera krävande digitala specialistroller.

 •  

  Sabine Andersdotter

  VD & Grundare

   

  Sabines specialitet är ledarskap och kvalitetssäkring inom bemannings- och rekryteringsprocesser. Hon arbetar i huvudsak med att leda våra projekt. Det handlar ofta om att optimera bemanningsprocessen, bygga och vårda kundkontakter och vara lyhörd för kundernas behov och situation. Arbetar även med att leda medarbetarna och levererar rekryteringstjänster med en stor portion engagemang, energi och kompetens.

  Sabine har tidigare erfarenhet från att driva upp ett HR-bolag. Sitter i ledningsgruppen, är delägare i två media bolag. Bakgrund, ledarskapsutbildning, Momentum Leadership Certificate, London. Mastery University Leadership, USA. Resultatstyrt Ledarskap.

  Sabine har alltid massa upptåg på gång – det gäller att spänna fast sig om man vill hinna med.

   

  sabine.andersdotter@talentpartner.se
  070 – 229 53 53

 •  

  Jessica Dicklén

  Sälj & Rekryteringsansvarig

   

  Jessica har arbetat med rekrytering i mediebranschen sen år 2000 och har under årens lopp byggt upp ett stort kontaktnät med kunder såväl som kandidater.

  Jessica har även drivit en egen medierekryteringsbyrå. Har även arbetat som digitalsäljare under en tid och i och med detta skaffat sig nyttig erfarenhet och nya perspektiv till stor nytta för både kunder och kandidater!

  Är licensierad i testverktygen Master Person Analys och ACE.

  Hon har en stor känsla för matchning mellan individ och arbetsplats och har förmågan att se personers potential och därmed guida dessa individer i sin karriärutveckling.

  Hon har en ängels tålamod. Hennes personlighet rymmer en stor portion skratt och hon har en ”inget-är-omöjligt” attityd! Jag vill påstå att det är en välsignelse att jobba med Jessan – tror alla våra kunder & kandidater håller med!

   

  jessica.dicklen@talentpartner.se 
  070 - 759 54 74

 •  

  Agnes Weckberg

  Rekryterare

   

  Agnes har tidigare jobbat med retail och rekrytering inom retail i totalt 16 år. Haft affärsområdes- och personalansvar under sin långa karriär.Har jobbat affärsnära och med att identifiera rätt person till varje unik tjänst.

  Agnes är ursprungligen från Polen, hon bryter därför lite så där sött, hon är extremt viljestark, pålitlig som tomten på julafton och har humor likt ingen annan!

   

  agnes@talentpartner.se
  073 – 645 24 14

 •  

  Edyta Zelichowska

  Rekryteringsassistent

   

  Edyta har tidigare jobbat med både försäljning samt hanterat personalfrågor i större samt mindre personalgrupper.

  Edyta har under många år arbetat  ideellt i två specifika välgörenhetsorganisationer som sysslar med en, för Edyta och hennes familj, mycket viktig hjärtefråga.

  Med sin flexibilitet, kreativitet och med hennes viljestarka personlighet kommer hon vara en tillgång till både bolagets atmosfär samt framgång. Edyta är en uppskattad kollega med hennes unika karaktär och spralliga personlighet. 

   

  work@talentpartner.se
  08 – 678 88 06

 •  

  Gerd Jensen

  Säljansvarig

   

  Gerd har många års erfarenhet från mediebranschen och försäljning inom densamma. Efter decennier på Dagens Industri känner hon väl till marknadsföring, mediematematiken och rollen som säljare i medielandskapet.
  Hos oss ansvarar Gerd för löpande kontakt med befintliga- såväl som nya kunder.
  Gerd har en extravagant och ljuvlig personlighet och är en riktig glädjespridare. Olik någon annan. Att umgås med henne är som att bli kramad hela tiden!

   

  Gerd@talentpartner.se
  070 – 790 53 53 

   

 •  

  Världens bästa kollega

  Vår kommande kollega

   

  T&P kommer löpande ha ögonen öppna för tillökning!

  Det ska ju verkligen vara någon speciell men hittar vi den så välkomnar vi i så fall en till ny härlig kollega!

  Roller hos oss brukar vara kombinerad mellan sälj- och rekrytering.

  Det är viktigt att våra kollegor har glädje i bröstet, dans under skorna, rosor på kinden, solsken i blicken, en räv bakom örat och inte minst ett stort gott hjärta!

  Håll ögonen öppna & känner du igen dig – inboxa oss.

   

   

  work@talentpartner.se
  08 – 678 88 06

   

Traffic/Campaign Manager Hitta

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen.

–––

Hitta.se söker en Traffic/Campaign Manager
Vill du arbeta i ett spännande bolag som är mitt i en expansiv fas? Som Campaign Manager hos Hitta får du en flexibel och utmanade roll där du själv är med och bestämmer åt vilket håll din utveckling ska gå. Vi ser gärna att profilen som kommer in känner sig trygg i rollen som Campaign Manager, men även att denne får möjlighet att utvecklas inom ett specifikt område, som sälj, teknik eller produktutveckling. Din roll kommer fungera som en brygga med teknik och affär.

–––

Profil
Vi söker dig som tidigare jobbat tidigare som Campaign Manager. Du är van användare av något av de större annonshanteringssystemen. Google DFP och Pubmatic är att föredra, men övrig DSP, SSP, Ad Server erfarenhet är också starkt meriterande
Erfarenhet av programmatic är en fördel. Gärna från medieköp, mediebyrå och/eller mediesälj. Har du jobbat inom sökmarknadsföring är det också meriterand
Starkt intresse för annonsteknik och digital marknadsföring

–––

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Se till att kampanjer startar i tid och levererar mot utsatt mål
Stöd för säljteamen/mediabyråer och kunder
Testa och felsöka material
Vara med och utveckla annonsaffären hos Hitta.se
Optimera annonslager för att öka intäkter
Analysera kampanjer och resultat för att kunna ge rekommendationer och estimat åt stakeholders

Ansökan�
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
...

View on Facebook

Vi har glädjen att söka KAM till Invajo se roll & ansök via vår hemsida - länk i bio. 💌

@invajo 🤘🏻😀👍🏻 Invajo is an easy-to-use and flexible tool for management of invites, registrations and attendees. Fields of application are conferences, seminars, congresses, vernissages, educations, courses, parties, events, kickoffs, concerts and sporting events etc. We are continuously developing our services to provide our customers and their invited participants the best possible experience. --- "Thanks to Invajo we now have a clear picture of our guests and all our events. It is simple, professional and efficient which strengthens us in managing our events."​ - Lina Lund, Bilia Personbilar AB ---
...

View on Facebook

Vi har glädjen att söka KAM till Invajo se roll & ansök via vår hemsida - länk i bio. 💌

@invajo 🤘🏻😀👍🏻

Invajo is an easy-to-use and flexible tool for management of invites, registrations and attendees. Fields of application are conferences, seminars, congresses, vernissages, educations, courses, parties, events, kickoffs, concerts and sporting events etc. We are continuously developing our services to provide our customers and their invited participants the best possible experience. --- "Thanks to Invajo we now have a clear picture of our guests and all our events. It is simple, professional and efficient which strengthens us in managing our events."​ - Lina Lund, Bilia Personbilar AB ---
...

View on Facebook

Abrakadabra! 🤘🏻💕🤪💕🤘🏻
🎩♥️♣️♦️♠️🎩
#manblirglad #dagenstrevligaste #lerhärpåkontoret #bästa
...

View on Facebook