Key Account Manager

Dagens Medicin är en oberoende nyhetstidning. Dagens Medicin bevakar sjukvård och medicinsk forskning och som riktar sig till alla som arbetar i och med sjukvården. Dagens Medicin är politiskt oberoende och utan anknytning till någon organisation. Vi riktar oss till läkare, sjuksköterskor, chefer, administratörer, politiker, myndighetsanställda och andra som fattar beslut i sjukvården.

Chefredaktör är Christina Kennedy.

Sajten dagensmedicin.se uppdateras dagligen med nyheter, blogginlägg, debattartiklar och annat intressant material för sjukvården. Antalet unika besökare är ca 70 000 per vecka.

Tidningen tar upp de senaste nyheterna inom den svenska hälso- och sjukvården inom områden som politik, ekonomi, medicin och arbetsmarknad. Antalet läsare är 90 000 enligt Orvesto Näringsliv 2016.

Läs mer på www.dagensmedicin.se

 

Nu söker vi en Key Account Manager till Dagens Medicin!

KUNDERNA
Du vänder dig framför allt mot landsting och myndigheter och där pratar vi med HR, marknadschefer och verksamhetschefer men bland kundportföljen ingår också mediabyråer. Vi ser det gärna att du har lätt för och är nyfiken på att sätta dig in i dina kunders vardag och hur de jobbar.

Vi erbjuder våra kunder en stor portfölj gällande jobb och karriär, allt ifrån en ”vanlig” platsannons, nativeannonsering, sponsrade bilagor, ”SpotOn” – riktad annonsering i våra sociala medier samt vår employer branding produkt, ”Arbetsgivare i fokus”.

DEN VI SÖKER
Vi ser gärna att du har en bakgrund ifrån medie- och/eller tjänsteförsäljning.
Du är bra på nulägesanalyser och har känsla för kundens behov.
Strukturerad, har en personlig positiv läggning och naturligt intresse för försäljning och kontaktskapande.
Rollen ställer höga krav på ett starkt eget driv, att vilja vara med och utveckla vår affär.
För att lyckas i rollen så har du haft ett stort fokus på kunden och där din servicenivå varit hög, önskvärt med erfarenhet av uppsökande försäljning där du använt telefonen som ditt främsta verktyg. Du trivs i kontakten med andra människor, är serviceinriktad och har en hög ambitionsnivå.

VI ERBJUDER
Ett ledande varumärke inom medicin och hälsa med hög trovärdighet. I utbyte erbjuds du att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärke och vara en del av branschens snabbast växande digitala bolag samt att du har stor möjlighet att påverka din egen roll och din utveckling.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.

 

Jag tog ett stort steg och ett vågat val i början av året, jag skulle flytta till Stockholm. Idag står jag här, varm i kläderna och med glädje i hela kroppen. Ibland ska man våga, för att vinna. Klassiskt uttryck, inte sant?

Men där jag jobbar är inget klassiskt, vi tänker utanför boxen, är professionella samtidigt som vi är hjärtliga och ständigt på tårna. Nu växer vi dessutom och blir ett kontor större!🌟

Är så tacksam, både för att jag själv vågade, Stockholm har enbart genererat positivitet. Och för att jag får vara med på denna helt galet roliga resa som T&P är på!

Våga och vinn! Inboxa oss ditt cv på direkten! 💌

/Virvelvinden Annie 🌪💕
... See MoreSee Less

View on Facebook

Här står jag, med min nya kollega och vår nya kund. Både Sissela och Chef är härliga och genuina. En riktig ynnest att få jobba med de båda!

Är du ett ess i sälj? Vi vill hitta en stjärna till strålande Chef! Inboxa gärna 💌 /Virvelvinden Annie

#talentpartner #talent&partner #rekrytering #jobbstockholm #stockholm #media #säljare #mediesäljare #mediesäljjobb #mediejobb #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #mediebranschen #ilovemyjob #älskarmittjobb #arbete #jobb #jobbsök #nyttjobb
... See MoreSee Less

View on Facebook

💕🎉💥🎉💕 JUST NU 502 UTFÖRDA REKRYTERINGAR TOTALT I MEDIEBRANSCHEN & 59 REKRYTERINGAR I ÅR & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD!
win win win 🎊🎉🎊 #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner #jobbstockholm #rekrytering #jobb #mediebranschen
#talentpartner #talent&partner #rekrytering #jobbstockholm #stockholm #media #säljare #mediesäljare #mediesäljjobb #mediejobb #smartastemediecheferna #bästakandidaterna #mediebranschen #ilovemyjob #älskarmittjobb #arbete #jobb #jobbsök #nyttjobb
... See MoreSee Less

View on Facebook