Key Account Manager

Dagens Medicin är en oberoende nyhetstidning. Dagens Medicin bevakar sjukvård och medicinsk forskning och som riktar sig till alla som arbetar i och med sjukvården. Dagens Medicin är politiskt oberoende och utan anknytning till någon organisation. Vi riktar oss till läkare, sjuksköterskor, chefer, administratörer, politiker, myndighetsanställda och andra som fattar beslut i sjukvården.

Chefredaktör är Christina Kennedy.

Sajten dagensmedicin.se uppdateras dagligen med nyheter, blogginlägg, debattartiklar och annat intressant material för sjukvården. Antalet unika besökare är ca 70 000 per vecka.

Tidningen tar upp de senaste nyheterna inom den svenska hälso- och sjukvården inom områden som politik, ekonomi, medicin och arbetsmarknad. Antalet läsare är 90 000 enligt Orvesto Näringsliv 2016.

Läs mer på www.dagensmedicin.se

 

Nu söker vi en Key Account Manager till Dagens Medicin!

KUNDERNA
Du vänder dig framför allt mot landsting och myndigheter och där pratar vi med HR, marknadschefer och verksamhetschefer men bland kundportföljen ingår också mediabyråer. Vi ser det gärna att du har lätt för och är nyfiken på att sätta dig in i dina kunders vardag och hur de jobbar.

Vi erbjuder våra kunder en stor portfölj gällande jobb och karriär, allt ifrån en ”vanlig” platsannons, nativeannonsering, sponsrade bilagor, ”SpotOn” – riktad annonsering i våra sociala medier samt vår employer branding produkt, ”Arbetsgivare i fokus”.

DEN VI SÖKER
Vi ser gärna att du har en bakgrund ifrån medie- och/eller tjänsteförsäljning.
Du är bra på nulägesanalyser och har känsla för kundens behov.
Strukturerad, har en personlig positiv läggning och naturligt intresse för försäljning och kontaktskapande.
Rollen ställer höga krav på ett starkt eget driv, att vilja vara med och utveckla vår affär.
För att lyckas i rollen så har du haft ett stort fokus på kunden och där din servicenivå varit hög, önskvärt med erfarenhet av uppsökande försäljning där du använt telefonen som ditt främsta verktyg. Du trivs i kontakten med andra människor, är serviceinriktad och har en hög ambitionsnivå.

VI ERBJUDER
Ett ledande varumärke inom medicin och hälsa med hög trovärdighet. I utbyte erbjuds du att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärke och vara en del av branschens snabbast växande digitala bolag samt att du har stor möjlighet att påverka din egen roll och din utveckling.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.