Senior Key Account Manager/Projektledare Content

IC Factory är en redaktionell produktionsbyrå inom OK Förlaget med fokus på att skapa kreativa och relevanta produkter för kunderna. Produktion omfattar bland annat kundtidningar, medlemstidningar, B2B-tidningar och digitala lösningar i en mängd olika utföranden. Arbetet utformas och genomförs i ett personligt och nära samarbete med kunden. IC Factory ansvarar för en smidig arbetsgång; från första skiss till färdig produkt.
OK Förlaget AB är ett av Nordens ledande tidningsförlag inom motorsegmentet. En kreativ och stimulerande arbetsplats, vars strävan är att medarbetarna på Förlaget ska spegla samhället och har mångfald i fokus. Förlaget ligger i ljusa lokaler på Sveavägen 155 i Stockholm.


Uppdraget
KAM/projektledaren ska föra utvecklingen av IC Factory framåt. I uppdraget ingår att aktivt bearbeta befintliga kunder, skapa nya kontakter och sälja de tjänster som förekommer på ett modernt produktionsbolag till nya kunder. Du arbetar självständigt, men i nära samarbete med kunderna. Du måste vara lyhörd, förstå kundens affärsutmaning och vara en skicklig rådgivare. Kreativ, öppensinnad och driven att testa nya lösningar. Du ansvarar för eget affärsområde/start-up inom verksamheten. Du handplockar ditt team inför varje projekt.

Profil
Gärna erfarenhet från och förståelse för arbetsflödena i ett produktionsbolag. 
Som ansvarig projektledare med egen budget och säljansvar driver du egna Branded Content kampanjer från idé till färdig produkt med budgetmål. Genom att styra och leda säljprocessen från prospektering och konceptförsäljning, till avslut och projektledning, hjälper du dina kunder att stärka deras varumärke digitalt och rörligt, samt driver försäljning inom deras marknad.
I en del fall skapar du proaktiva förslag som tas ut på marknaden, i andra fall skapar du förslag utifrån annonsörens brief/behov. Du är kreativ, nyfiken, engagerad och digital.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du agerar som en professionell samarbetspartner gällande contentaffären i sin helhet.
Med initiativ och stor kreativitet ansvarar du både för en kund- och produktportfölj med syfte att på ett för OK Förlaget affärsmässigt sätt öka konvertering hos befintliga och nya kunder särskilt inom digital-, content- och konceptförsäljning.
Genom att du tillbringar din mesta tid ute hos dina kunder ansvarar du för att bygga upp kundrelationerna långsiktigt.

Dina egenskaper
Du har lätt för att jobba självständigt, ta egna initiativ och fattar gärna egna beslut.
Som person är du analytisk och självgående i ditt arbete samt gillar att planera och organisera och drivs av att finna effektiva och innovativa konceptlösningar. 

För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har/är:
Eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller YH-utbildning
Entreprenörsanda – du kan presentera och sälja ditt koncept kreativt
Du har erfarenhet från contentförsäljning
Lösningsorienterad och ser möjligheter i alla utmaningar
Stresstålig, självgående samt krävs det stor kreativitet och initiativförmåga
Strukturerad och organiserad
Driven och målinriktad

Anställningsform
Tillsvidareanställning/heltid
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Talent&Partner, men du kommer anställas direkt hos OK Förlaget.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka ansökan via work@talentpartner.se eller följ länken.
Alla våra jobb ser du på www.talentpartner.se

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.