Traffic/Campaign Manager Hitta

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. Namn-, telefon-, adress- och branschuppgifter uppdateras varje dygn. Allt för att informationen på hitta.se ska vara så relevant och aktuell som möjligt. 
Varje vecka hjälper hitta.se ca 4 miljoner unika besökare som tillsammans genomför över 20 miljoner sökningar i veckan. I januari 2018 utsågs hitta.se till ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken i YouGovs BrandIndex. 

Hitta.se är etablerat sedan många år som en av Sveriges absolut största sajter med räckvidd över hela Sverige.
Hittapunktse AB har i dagsläget runt 140 medarbetare. Under 2016 uppgick bolagets intäkter till 257 MSEK med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 66 MSEK.

Huvudkontoret ligger på Drottninggatan i centrala i Stockholm, med kontor även i Göteborg samt lokala filialer i 13 olika städer runt om i Sverige.

Hitta.se söker en Traffic/Campaign Manager 
Vill du arbeta i ett spännande bolag som är mitt i en expansiv fas? Som Campaign Manager hos Hitta får du en flexibel och utmanade roll där du själv är med och bestämmer åt vilket håll din utveckling ska gå. Vi ser gärna att profilen som kommer in känner sig trygg i rollen som Campaign Manager, men även att denne får möjlighet att utvecklas inom ett specifikt område, som sälj, teknik eller produktutveckling. Din roll kommer fungera som en brygga med teknik och affär.

Profil
Vi söker dig som tidigare jobbat tidigare som Campaign Manager. Du är van användare av något av de större annonshanteringssystemen. Google DFP och Pubmatic är att föredra, men övrig DSP, SSP, Ad Server erfarenhet är också starkt meriterande
Erfarenhet av programmatic är en fördel. Gärna från medieköp, mediebyrå och/eller mediesälj. Har du jobbat inom sökmarknadsföring är det också meriterand
Starkt intresse för annonsteknik och digital marknadsföring

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Se till att kampanjer startar i tid och levererar mot utsatt mål
Stöd för säljteamen/mediabyråer och kunder
Testa och felsöka material
Vara med och utveckla annonsaffären hos Hitta.se
Optimera annonslager för att öka intäkter
Analysera kampanjer och resultat för att kunna ge rekommendationer och estimat åt stakeholders

Om dig
Vi ser dig som är en god kommunikatör med hög servicekänsla
Trivs att arbeta i grupp och proaktivt
Har grundläggande kunskap om HTML och Javascript. Har du tidigare erfarenhet av utveckling och byggt material i t ex HTML är det starkt meriterande men inget krav
Är noggrann, strukturerad och vän med siffror
Är pedagogisk och kan förklara både internt och för kund hur produkter fungerar
Tar initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska och tekniska förmåga
Är prestigelös i ditt arbete
Det är viktigt att du är lösningsorienterad och nyfiken. Du tvekar inte att ta egna initiativ och gillar ständig förändring. Ett stort intresse för digital marknadsföring och annonsteknik är också ett krav
Eftergymnasial utbildning samt ett par års erfarenhet från branschen är ett krav.

Varför ska du välja Hitta.se?
På Hitta ser vi oss som Sveriges äldsta startup och är just nu i en expansiv fas där vi kommer att växa mycket under de närmaste åren. Du får komma in i ett nystartat team inom Hitta som kombineras av erfarna säljare och produktpersoner som tillsammans ska driva annonsaffären framåt. Här får både din personliga och professionella utveckling goda möjligheter att utvecklas.
Vi har bra förmåner för anställda som: grymma medarbetare, flexibla arbetstider, mobil, Macbook, friskvårdsbidrag och fina kontor i centrala Stockholm.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se eller följ länken.

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna. 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.