Ansvarig distriktsäljare

Nordic Gateway Distribution AB har sedan 1995 distribuerat reklam- och marknadsmaterial och under denna tid utvecklat effektiva distributionslöslingar som har hjälpt ett stort antal företag att öka sin försäljning genom att synas på rätt sätt. 
Stordåhd Direktreklam AB har sedan 2008 skapat sig en bred erfarenhet och stora framgångar med att hjälpa företag att synas i rätt sammanhang.

Tillsammans har vi utvecklat FLYTT-KALAS till att bli en smidig, effektiv och attraktiv marknadsföringskanal gentemot nya potentiella kunder. Med vår tjänst når du alla personer mellan 18-80 år som flyttar in i ditt närområde när de byter kommun

Inom 2-3 veckor från det att man flyttat in och lagom lång tid efter att flyttkartongerna har hunnit packas upp får man vårt paket med värdefulla erbjudanden i vardagen.
Alla vardagsnära kontakter, som var en självklarhet där man bodde förut, ska sökas på nytt och tar tid när man är nyinflyttad. Med vår tjänst blir det betydligt enklare och mer lustfyllt att hitta nya favoriter!
Alla vet att det är positiva möten och upplevelser som leder till långvariga relationer och återkommande besök.

Genom vårt unika koncept FLYTT-KALAS ger vi företag, föreningar och organisationer möjligheten att nå ut till alla nyinflyttade personer i sitt närområde. Produkten vi erbjuder är stark och uppskattad av våra kunder och nu behöver vi växa med ytterligare en ansvarig distriktsäljare!

Rollen
Till vårt team söker vi dig som är driven, förtroendeingivande, nytänkande och som vill hjälpa våra kunder att göra mer affärer. Du kommer att få arbeta med egna områden där vi redan har verksamhet igång och leda arbetet i dessa områden. Du kommer även att ha ett projektledarskap. Försäljningen sker via telefon och besök ute hos kund.

Din erfarenhet
Ett kreativt sinne är ett stort plus och eftersom frihet under ansvar är ledord i anställningen så förutsätter vi att du har en stark egen motor i ditt försäljningsarbete och att du är budgetdriven. Flerårig erfarenhet från försäljning är ett krav. B-körkort och telefonvana krävs.
På Stordåhd är vi högpresterande, tempot är högt och arbetsplatsen är stimulerande. Dina arbetskamrater är i varierande åldrar.
Och inte minst: vi drivs alla av att göra affärer och tjäna pengar.

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete där du får arbeta med en stark produkt som är väldigt uppskattad. Många av våra kunder väljer att förlänga sina avtal så kundvård är en lika självklar del som nyförsäljning. Produkten är stark så våra förväntningar är hög försäljning vilket innebär möjlighet att tjäna väldigt bra för rätt person.

Vi erbjuder en fast lön, provision, bonus samt tjänstebil.
Vänta inte med att skicka in din ansökan – gör det idag och bli en del av vårt härliga, framgångsrika gäng!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka ansökan via work@talentpartner.se eller följ länken.
Alla våra jobb ser du på www.talentpartner.se

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.