DAGENS INDUSTRI & DAGENS NYHETER – NEROM – SÄLJARE

Nerom annonsförsäljning är ett säljbolag med säljuppdrag på starka varumärken såsom Dagens Nyheter, Dagens industri, HD/Sydsvenskan i portföljen. Vi är idag ett härligt gäng på ca 40 personer och våra duktiga medarbetare är experter på sina respektive marknader med lång erfarenhet och en genuin kunskap av försäljning av media i samtliga kanaler. Vi har ett stort säljfokus och gillar och drivs av ett högt tempo i en inspirerande miljö. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på Ringvägen 100 på Södermalm i Stockholm.

Dagens Industri är Nordens största affärstidning med 382 000 läsare per dag och 1 200 000 unika besökare per vecka på di.se. Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens Industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt.

Dagens Nyheters papperstidning läses av 793 100 personer mellan 15 och 79 år och DN.se har cirka 1,5 miljoner unika webbläsare varje vecka.  Dagens Nyheter är landets största annonsmedium inom tryckta tidningar. Dagens Nyheter ingår i Bonnierkoncernen, ett av norra Europas ledande medieföretag.

Nu söker vi medarbetare till uppdrag på Dagens Industri & Dagens Nyheter för platsannonsering.
Du kommer alltså ansvara för platsannonsering på Dagens Industri & Dagens Nyheter och ansvara för både print- och den digitala affären inom detta specifika produktområde.  

Vi söker dig som har tidigare vana vid medieförsäljning av något slag. 
Det är viktigt att du är duktig på att utveckla relationen med kund, har stort eget driv och finner glädje i att göra bra affärer med kundnyttan i fokus. 
Du kommer att arbeta med både befintliga kunder samtidigt bearbeta nya och kommer att ha eget budgetansvar. 
Vi tror att du är en social person, målmedveten och gillar att jobba i team.
Att vilja utvecklas inom försäljning är en självklarhet för dig och du ser varje dag som en ny chans att utmana dig själv och dina kollegor. 

Egenskaper som vi värdesätter är att du är en ambitiös person, ansvarstagande, lösningsorienterad och har en positiv inställning till kunder och dina medarbetare.
Tjänsterna innefattar både print och digital försäljning så du bör ha en god vana att sälja båda kanalerna.
Om du vill utvecklas som säljare inom media i en dynamisk säljmiljö tillsammans med kunniga kollegor och Sveriges starkaste varumärken inom media i ryggen och känner att du passar in på beskrivningen ovan så vill vi gärna träffa dig.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.