Presales till Esatto

Esatto är en byrå med passion för digital innovation och att skapa kreativa lösningar. Vi jobbar hela tiden efter att ta fram digitala tjänster som gör din och min vardag bättre.

Vi eftersträvar långa kundrelationer och flera av våra kunder har varit tillsammans med oss sedan vi startade hösten 2013. Våra kunder är vanligen medelstora och stora företag som vill förbättra sin digitala närvaro, det kan vara genom att utveckla en ny app, en ny webb eller en ny e-handel, eller för den del att förbättra befintliga kundgränssnitt. Kort och gott vill vi alltid uppnå att bli våra kunders digitala partner.

Vad är det unika med att arbeta hos Esatto? Vi arbetar inte med någon unik metod utan arbetar på ett sätt relativt likt andra byråer. Det unika med oss är vi som arbetar här, det är individerna som gör skillnad och vi vågar påstå att det är en arbetsplats man trivs på. Exakt, exactly, exactement, genau – Esatto!

Läs mer oss här: www.esatto.se

Vi har varit under stark tillväxt sedan vi startade och är idag drygt 50 anställda. Resan fram till idag har varit fantastisk och vi tycker, åtminstone själva, att vi lyckats hålla kontroll och bevara vår kultur som internt går under namnet #esattostyle.

För att ytterligare öka tempot behöver vi addera en Presales till vårt säljteam. Vi vill skapa ännu flera kontaktytor och på så sätt skapa förutsättningar för ännu flera affärer.

I den här rollen kommer du att arbeta i ett drivet och engagerat säljteam, du kommer att vara vår första kontakt mot nya potentiella kunder. Du är den som scannar av och ser till att vi hittar rätt i organisationen och ser till att vi pratar med rätt person. Du bokar relevanta möten och briefar och ser till att rätt person följer med.

Vår affär är komplex och skräddarsydd vilket gör att du behöver kunna spela på volley, dvs snabbt kunna lyssna och förstå vad våra prospects är intresserade av, för att därefter kunna presentera en idé om nästa steg, kortfattat fingertoppskänsla och lite smartness!

Du kommer såklart att få en introduktion av våra olika tjänster och produkter och kommer även att få vara med under hela vår säljprocess för att skapa större förståelse. Vi ser gärna att du vill utvecklas inom företaget och har en stark vilja att lyckas i arbetet. Du tycker om att arbeta mot tydliga mål och är duktigt på att uppnå dem.

 Vem är du?
– Du är relationsskapande, gillar utmaningar och vill göra bra affärer
– Du har hög social kompetens, är ödmjuk och tycker om att arbeta under eget ansvar
– Du är en god lyssnare som fångar upp kundens behov och etablerar ett förtroende
– Du har erfarenhet utav försäljning och har visat upp goda resultat
– Du pratar inte bara svenska och engelska utan gillar även att uttrycka dig i skrift
– Du tycker själv att du är mycket bra i denna roll men klarar ändå av att vara ödmjuk, då är vi nära varandra ;o)

När du läst ända hit förutsätter vi att du har ett brinnande intresse för den digitala arenan där du självklart håller dig uppdaterad och vetgirigt följer vad som händer.

Vi erbjuder

– Bra utvecklings- och karriärmöjlighet
– Utbildning för att ge dig en stabil grund i vårt affärskoncept
– Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor
– Heltidsanställning tillsvidare med fast lön och med bra provision

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken. 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.