Digital Mediesäljare till Nokoby Mediebyrå

NOKOBY är en digital mediebyrå som är specialiserade att öka våra kunders försäljning i digitala kanaler. I praktiken innebär det att vi blir en rådgivare inom digital kommunikation, där vi lägger upp strategier för hur företag ska kommunicera i digitala kanaler, och ser till att all annonsering genomförs utifrån uppställda målsättningar och KPI:er.

Vi är partners med Google och Facebook vilket vi har stor nytta av då vi ofta arbetar med våra kunder internationellt. Sammanlagt marknadsför vi våra kunder idag på drygt 10 marknader. Allt vi gör, bygger på att våra kunder skall förstå vad vi gör så att de samtidigt kan höja sin egen kompetens inom detta område. Vi ser till att våra kunder kan optimera sin synlighet, få ut mest av sin budget, samt jobba smartare än sina konkurrenter.

 Bland våra kunder kan nämnas bl.a Bilia, Amnesty International, GANT, Gudrun Sjödén, Sveaskog och Skandiabanken.

 

NOKOBY är en digital mediebyrå som är specialiserade att öka våra kunders försäljning i digitala kanaler. I praktiken innebär det att vi blir en rådgivare inom digital kommunikation, där vi lägger upp strategier för hur företag ska kommunicera i digitala kanaler, och ser till att all annonsering genomförs utifrån uppställda målsättningar och KPI:er.

KAM sökes till Nokoby Mediebyrå

Nokoby Mediebyrå söker just nu Digital Mediesäljare inom digital marknadsföring

Vår kund söker nu en Key Account Manager som tillsammans med ledningen skall arbeta med att sälja in Nokoby till större kunder som har ambitionen att expandera internationellt och utveckla sin digitala marknadsföring. Som KAM arbetar du från vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi söker dig som tidigare arbetat några år med försäljning inom digital marknadsföring. Med din tidigare erfarenhet av försäljning och med vår löpande utbildning, kommer du att få de bästa förutsättningarna för att förstå vår bransch och kompetensen att leda våra kunders resa framåt i deras digitala marknadsföring. 

Kundrelationen och ansvar för kundens digitala närvaro är ditt fokus. Du ansvarar för att ta fram och sälja in digitala strategier till potentiella kunder och utforma dessa så att kundens affärsmål uppnås genom digitala marknadsaktiviteter. I ditt ansvar ingår att skapa nya kundrelationer vilket ställer krav på att du har tidigare erfarenhet av att ta nya kontakter och förstå vilka behov som finns. Tillsammans med din projektledare och ett team av specialister säkerställer ni att kunden uppnår sina digitala affärsmål. 

Du kommer att arbeta mot en föränderlig digital bransch på ett företag som strävar efter att alltid ligga i framkant inom digitala marknsadsföring. Därför det är nödvändigt att du är förändringsbenägen och stresstålig. 

Dina arbetsuppgifter
Rollen innebär att proaktivt bearbeta den svenska marknaden genom en stor grad av personliga möten. Du kommer på sikt att själv ansvara för din egen kundportfölj och arbeta med löpande försäljning, kundbearbetning och kundutveckling av nya kunder genom hela säljprocessen. Budget- och kundansvar för medelstora kunder. Prospektering och nykundsbearbetning. Aktivitetsansvar, samt att föreslå åtgärder för fortsatt måluppfyllnad. Ansvar för att skapa långsiktiga relationer med kunden samt en kontinuerlig kundbearbetning för en fortsatt ökad kundnöjdhet. 

Din erfarenhet
Cirka 1-3 års relevant försäljningserfarenhet.
Digitalt framåtlutad och ”tech-savvy”
Erfarenhet av att arbeta självgående, långsiktigt och med dokumenterade erfarenheter inom relationsskapande försäljning.
Du har erfarenhet från medielandskapet och meriterande om du har etablerade kontakter i densamma.
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
God kunskap i Microsoft Office. 

Personliga egenskaper
Självklart brinner du för att knyta en god kundkontakt, men för att lyckas i din roll som säljare hos oss tror vi även att du är en självsäker och förtroendeingivande person som är nyfiken på det digitala medielandskapet och tycker att det är roligt att både använda och arbeta med digitala lösningar och marknadsföring.

Vi erbjuder
En anställning på 100%, start enligt överenskommelse 
Ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag i snabb utveckling 
En kunnig organisation, givande arbete och en trevlig och kul arbetsmiljö.
Konkurrenskraftigt erbjudande och lockande provisioner ovanpå det.
Ljusa och trevliga lokaler i Stockholm.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar får gärna innehålla CV och ett personligt brev även gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar branschens bästa kandidater.
Vi ser fram emot din ansökan.

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.