Clear Channel söker KAM

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi är även en del av Clear Channel Outdoor och finns representerade i över 50 länder på 5 kontinenter.

I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden, och vi drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. 

Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska.

De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

ArbetsuppgifterI rollen som Key Account Manager ansvarar du för en egen portfölj utav befintliga värdekunder och ansvarar för tjänsteförsäljning gentemot Sveriges största annonsörer inom Stockholmsområdet samt håller kontakt med reklam- och mediebyråer. Då du ansvarar för några av bolagets viktigaste kunder innebär det eget ansvar för hela försäljningsprocessen.

Hos Clear Channel erbjuds du en framgångsrik karriär inom försäljning hos en attraktiv arbetsgivare. Du kommer att knyta värdefulla kontakter, utmanas rejält och få en gedigen kunskap och erfarenhet inom försäljning.

Kvalifikationer
– Avslutad eftergymnasial utbildning
– Tidigare erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning, meriterande med erfarenhet från media eller medieförsäljning
– Du uttrycker dig väl i både tal och skrift även på engelska
– Vi ser att du som söker har hög social kompetens och är målinriktad.
– Du trivs i en kultur som präglas av ambition, laganda och arbetsglädje. Du har ett sinne för affärsmöjligheter. Därtill värderar du långsiktighet i dina relationer och har förmågan att både utveckla och bibehålla dina kontakter. Rollen innebär ett stort ansvar och vi ser därför att du är van att hantera stress och har en förmåga att prioritera och strukturera upp ditt eget arbete.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.