Sälj-koordinator till AdCityMedia

Med 18 års erfarenhet från affärsområdet Media är Bolaget idag marknadsledande inom segmentet digital storformatsreklam i utomhusmiljö. Man har sedan 2015 tredubblat det säljbara mediautrymmet på digitala mediaytor i citylägen. Marknaden för utomhusreklam växer och övergången från analogt till digitalt sker i mycket snabb takt, där AdCityMedia varit en drivande kraft i digitaliseringen under flertalet år.

Inom affärsområdet Retail Tech är AdCityMedias mission att stärka upp livskraften inom retail när marknaden genomgår stora förändringar. Genom att hjälpa butiksägare att värdera sina egna mediamöjligheter, såväl på fasad som i butik, kan synligheten ökas, nya intäktsmöjligheter skapas och verksamheten utvecklas. Retail Tech har två huvudinriktningar: ”Digital Signage” (digitala skärmar i butiksmiljö) och ”Production” (analog storformatsreklam).

Framtiden är digital och i nuläget har AdCityMedia cirka 1 500 egna mediaytor samt över 4 500 digitala skärmar där Bolaget skapar strategi och driver innehåll och support åt sina kunder. Bolaget är innovativt och har tekniken och kompetensen som krävs för att ligga i framkant, vilket ger goda förutsättningar att ta tillvara på marknadens tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som Sälj-koordinator kommer du i huvudsak att avlasta försäljningsdirektören och försäljningsavdelningen med att sätta ihop presentationer, göra bildmontage och mock-ups till förslag som ska vidare till kund. Vidare kommer du även att skapa och göra offerter till våra kunder samt assistera säljarna med administrativa uppgifter.

·     Administrera i bokningsverktyget vid olika förfrågningar 

·     Lägga in alla våra kunder/kontakter i nya CRM systemet

·     Uppdatera distributionslistor vid behov (TRADE)

·     Fota kampanjer när vår fotograf ej kan

·     Lägga in och uppdatera kampanjbilder i HUGO

·     Samla vår bildbank och sortera allt i ordning 

·     Kontakta event-ansvarig vid special-lösningar 

·     Assistera vid speciallösningar, exempelvis TREO ballongerna 

·     Sätta ihop snygga kampanjrapporter + uppföljningsfilmer 

·     Boka in Inizio och leverera deras rapporter 

Kunskaper

·     Word/Pages

·     Powerpoint/Keynote

·     Excel/Numbers

·     Photoshop

Profil

Är du en person som är ute efter nästa utmaning och vill se en framtid hos ett drivet företag? Vi söker dig som har en positiv inställning till att jobba, som vill åt den höga pulsen och framförallt vara delaktig i försäljningen. Vi ser gärna att du är ung och driven, du ser möjligheter istället för hinder och tycker om att ta dig an nya utmaningar. Vidare önskar vi en kreativ ådra hos dig och att du tar egna initiativ. Du ska trivas med ett stort ansvar på axlarna.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.