Digital KAM till Mediekompaniet

Mediekompaniet söker en Digital KAM

Mediekompaniet är en av Sveriges starkaste mediepartner. Varumärken som menar allvar när de säger att de vill synas i hela Sverige, även utanför storstäderna, jobbar med oss. Vi representerar de lokala mediehusen och är annonsörens förlängda arm när det gäller högpresterande lokal annonsering. Vi är genvägen till Sverige.

Digital KAM-säljareSom digital KAM-säljare hos oss kan du erbjuda marknaden ett unikt digitalt erbjudande på ca 100 sajter som är grymt starka annonsbärare. Via oss har riksannonsörerna en möjlighet att synas i våra premiumformat, programmatic och ett starkt Native- erbjudande. Vi representerar de lokala mediehusen där vi skapar kundanpassade kommunikationslösningar i deras mediekanaler.

Som försäljningsbolag på riksmarknaden är vårt uppdrag att bearbeta både befintliga kunder, prospekt, reklambyråer och mediebyråer. En stor del av vår affär görs via mediebyråerna som är mycket viktiga partners i vårt arbete.

En av våra styrkor är att vi jobbar i team för att på bästa sätt bearbeta marknadens stora och viktiga kunder. Till din hjälp i arbetet kommer du ha en grym AdOps-avdelning och våra vassa analytiker.

Din bakgrundVi söker dig som har jobbat ett antal år med digital medieförsäljning och som känner dig hemma i hur den digitala affären fungerar och utvecklas. Du har koll på digitala regelverk och termer, du är drivande och van att arbete mot givna mål. Du skulle vara perfekt för oss om Du är bra teamspelare, serviceinriktad och kan hantera människor smidigt och professionellt.

KulturVi är ett glatt, öppet och positivt gäng som sätter oss in i kundens behov, älskar nöjda kunder och satsar på att hålla en hög servicenivå även om tempot kan vara högt och kraven tuffa. Tjänsten är Stockholmsbaserad, vi sitter mitt i Stockholms City.

Välkommen med din ansökan och bli del av ett fantastiskt team!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Läs mer om bolaget på www.mediekompaniet.com

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.