Fältsäljare inom videoannonsering till Stockholm Media Factory

Stockholm Media Factory söker Säljansvarig filmproduktion
Nu söker vi nästa viktiga person till vårt kreativa team. Bolaget sitter i centrala Stockholm och hjälper företag med att synas via marknadsföring i form av videoannonsering och videoproduktion. I denna roll kommer du att ansvara för bolagets försäljning.

Om bolaget
Stockholm Media Factory är en onlinevideobyrå sedan 2014 och arbetar med videoproduktion, Socialmedia videos, Employerbranding videos, videoannonsering, analys och skräddarsydda företagsvideos. Video används utav alla typer av bolag så marknaden är stor och möjligheterna många för den som säljer videoproduktion. I dagsläget är de fem personer i teamet och söker nu sin nästkommande kollega.

Rollen
Som säljare för videoproduktionen kommer du att arbeta proaktivt och på så sätt hjälpa kunder att öka sina resultat via marknadsföring. Du bearbetar marknaden på ett metodiskt sätt och erbjuder kreativa förslag på videolösningar för kunderna. Ett stort ansvar kommer vila på dina axlar då du har hand om bolagets försäljning, både mindre och större affärer. Allt från att prospektera, kontakta, förhandla och gå på fysiska möten hos kund. Med en lyhördhet och god insikt i produkterna samt tjänsterna kommer du att lägga fram kreativa lösningar som kan ge kunderna maximal avkastning på sina investeringar.

Vidare innebär de första månaderna mycket mötesbokning via telefon där du sedan går ut och besöker kunderna och dina egna inbokade möten. Din kalender ska fyllas med minst 10 möten i veckan och ansvarar sedan för att göra en behovsanalys hos kund och skapa ett intresse och ett kreativt förslag för kunden att synas i sin video. Vid en lyckad affär tar produktionen över och skapar den bestämda visionen, därefter ansvarar du för merförsäljning och äger hela kunddialogen.

Du kommer att få en introduktionsutbildning som ger dig ett bra helhetsgrepp kring verksamheten och produktionen. Allt för både personlig och professionell utveckling. Här finns en roll att växa i och vara del i ett företag som ligger i framkant av marknadsföring via rörligt material.

Erfarenhet
·      1-2 år av uppsökande B2B försäljning
·      Vana av att arbeta mot uppsatt budget
·      Meriterande att ha arbetat med rörligt material samt ha intresse för det
·      Meriterande att ha arbetat inom mediebranschen

Vi tror att du
Som person ser vi att du är lyhörd och visar på hög aktivitet, du vill alltid bidra både för företaget och framförallt kunds räkning. Du är mogen och redo att ta dig an en roll som kräver stort ansvarstagande och självständigt arbete. Därav ska du vara självgående och andas försäljning. Vidare är du både kreativ och nytänkande, allt för att ge kunderna det allra bästa och skapa både goda kundrelationer och framgångsrika affärer. Du drivs av kundkontakt, för dig väl kommunikativt i både tal och skrift samt är orädd för att inleda samtal med nya personer. Stort vikt läggs vid cultural-fit, där din personlighet i samband med din kapacitet som säljare är viktigast.

I detta steget i karriären vill du vara med i ett organiskt växande företag, där en delaktighet och gott samarbete värderas högt. Att vakna och ta stegen till ett roligt jobb är vårt mål, vi uppmärksammar och belönar goda resultat samt stöttar utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.