Projekt Koordinator till Another Clothing Concept

Another Clothing Concept söker Projekt Koordinator
Another Clothing Concept designar och producerar kläder till företag. Bolaget ligger på Östermalm i Stockholm och då vi är inne i en kraftig expansion söker vi en kollega i rollen som Projekt Koordinator.

Om bolaget
Another Clothing Concept jobbar med turn-key projekt inom vår nisch kläder till företag. Vårt erbjudande omfattar analys, design, produktion, lagerhållning och distribution. Bolaget har funnits i 30 år och är ett familjärt företag, därav extra viktigt med cultural-fit för nästa person till teamet.

Rollen
Arbetet innebär kontakt med bolagets samarbetspartners och kunder i en central roll med stor delaktighet i hela processen från idé till hela produktionskedjan och till sist slutleverans till kunden.

Arbetet går ut på att stötta bolagets projektledare, där du framförallt har en viktig roll i att underlätta hela processen kopplat till kund och leverans. I rollen ingår mycket administrativt arbete och att på ett lösningsorienterat sätt lösa olika frågeställningar som dyker upp.
Du kommer även att få eget ansvar för delar av projekt som t.ex. kontakt med speditörer, ansvara för kontakt med vissa av våra underleverantörer samt hålla våra web shoppar up to date.

Kunskaper
·     Excel
·     Wordpress meriterande
·     Flytande i både tal och skrift, engelska samt svenska.
·     Noggrann och detaljstyrd

Erfarenhet
·     Projektledning eller motsvarande
·     3-4 år erfarenhet inom projekt- och koordinatorroll

Vi tror att du
Som person är detaljorienterad, prestigelös, proaktiv och förstår projektflöden och processer. Du tar initiativ och vill bidra. Du tycker om ett strukturerat och organiserat arbete. Vidare ser du fram emot att jobba inom ett mindre och familjärt företag där du får möjlighet att vara med och påverka. Du tycker om kundkontakt och etablerar lätt långsiktig och hållbar kontakt med både kunder och omgivningen.
Du arbetar självgående mot satta deadlines, är lojal och plikttrogen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolagmot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.