Projekt Koordinator till Another Clothing Concept

Another Clothing Concept söker Projekt Koordinator
Another Clothing Concept designar och producerar kläder till företag. Bolaget ligger på Östermalm i Stockholm och då vi är inne i en kraftig expansion söker vi en kollega i rollen som Projekt Koordinator.

Om bolaget
Another Clothing Concept jobbar med turn-key projekt inom vår nisch kläder till företag. Vårt erbjudande omfattar analys, design, produktion, lagerhållning och distribution. Bolaget har funnits i 30 år och är ett familjärt företag, därav extra viktigt med cultural-fit för nästa person till teamet.

Rollen
Arbetet innebär kontakt med bolagets samarbetspartners och kunder i en central roll med stor delaktighet i hela processen från idé till hela produktionskedjan och till sist slutleverans till kunden.

Arbetet går ut på att stötta bolagets projektledare, där du framförallt har en viktig roll i att underlätta hela processen kopplat till kund och leverans. I rollen ingår mycket administrativt arbete och att på ett lösningsorienterat sätt lösa olika frågeställningar som dyker upp.
Du kommer även att få eget ansvar för delar av projekt som t.ex. kontakt med speditörer, ansvara för kontakt med vissa av våra underleverantörer samt hålla våra web shoppar up to date.

Kunskaper
·     Excel
·     Wordpress meriterande
·     Flytande i både tal och skrift, engelska samt svenska.
·     Noggrann och detaljstyrd

Erfarenhet
·     Projektledning eller motsvarande
·     3-4 år erfarenhet inom projekt- och koordinatorroll

Vi tror att du
Som person är detaljorienterad, prestigelös, proaktiv och förstår projektflöden och processer. Du tar initiativ och vill bidra. Du tycker om ett strukturerat och organiserat arbete. Vidare ser du fram emot att jobba inom ett mindre och familjärt företag där du får möjlighet att vara med och påverka. Du tycker om kundkontakt och etablerar lätt långsiktig och hållbar kontakt med både kunder och omgivningen.
Du arbetar självgående mot satta deadlines, är lojal och plikttrogen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolagmot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

FAK YES! We did it! 🎉🥳🎉

Från och med idag har vi 600 rekryteringar på vårt CV!
Vilken fantastisk insats & för att ni är underbara vänner och kollegor!
💕🙏🏻💕
@jessicadicklen @agnestalentpartner @annie.astrom @stenlund.asa @sissela.n @Eddieutaninstagram ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#rekrytering #jobbstockholm #jobb #ledigajobb #mediebranschen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Missa inte!

Aktiespararna söker just nu en byråansvarig digital mediesäljare!

Du kommer att vara med att utveckla digitala affärer, intressanta och nytänkande multikanalkoncept.
Du agerar som en professionell samarbetspartner externt och emot kunder samt inom säljgruppen och redaktionen internt.
Med syfte att, på ett för bolaget, affärsmässigt sätt öka värdet och substansen på affären genom digital, multikanal och kreativ konceptförsäljning.
Utveckla koncept, sponsring, samarbeten och andra säljfrämjande möjligheter samt säkerställa att de är godkända av redaktör/ansvarig utgivare.
Se till att alla konceptpresentationer som används av annonsavdelningen är uppdaterade och av högsta professionella standard.

Läs mer och ansök via www.talentpartner.se 📩
... See MoreSee Less

View on Facebook

Preppat för starten för @stenlund.asa 💕🤘🏻💕

FAK! YOU HAVE TO LOVE YOUR WORK, PIPOL! 🕹❤️ How could you ever run the world otherwise!? #rekrytering #jobb #ledigajobbstockholm

-
-
... See MoreSee Less

View on Facebook