Mediasäljare

Flarie är ett snabbväxande bolag som utvecklar spelplattformen Flarie (iOS / Android), som med stormsteg går mot 1 miljon användare i Sverige. Den primära målgruppen är ung, men finns många spelare i alla åldrar. I spelet samlar användarna Flarie Coins som de använder för att växla in mot riktiga produkter och tjänster.

Nu söker vi en ny säljare!

Under sommaren 2018 ökade tillväxten på användarsidan explosionsartat vilket gjort att vi idag på annonssidan endast har en fyllnadsgrad på några enstaka procent. Detta gör att vi nu öppnat upp för att ta in en till person i säljteamet.

Som säljare jobbar du ihop med resten av teamet och mot en gemensamt uppsatt målbild, där ditt primära ansvar är att utveckla relationer med såväl annonsörer som med deras mediebyråer.

Vi är ett högpresterande team som drivs av en stor vision med en tydlig problemlösning, och söker dig som är ambitiös, självgående och ser positivt på att arbeta i högt tempo mot högt uppsatta mål. Vi vill att du har erfarenhet från medieförsäljning och gärna har ett varmt kontaktnät till annonsörer och mediebyråer. En fördel är även om du tidigare jobbat med kreativa medielösningar.

Vi ser även att du trivs med ett litet team i en snabbrörlig miljö och drivs av tanken att hjälpa till att driva bolaget framåt från att vara ett mindre bolag till ett internationellt tillväxtbolag.

Du kommer att jobba hela vägen från nykundsbearbetning och mötesbokning till uppföljning och långsiktig relationsbyggnad, och får en nyckelroll i en fas där bolaget utvecklas snabbt och tar stora kliv på marknaden.

Du kommer att ha eget budgetansvar, och jobba tillsammans med övriga teamet för att utveckla vårt erbjudande, paketeringen och konceptet.

Mer om oss
I takt med att reklamundvikandet på marknaden fortsätter att öka, samt effekten på reklam i traditionella medier i rask takt går neråt blir det allt viktigare för varumärken att kommunicera på ett sätt som inte avbryter eller stör mottagaren.

Flarie erbjuder varumärken interaktiva spelannonser med 100% viewability i en brusfri miljö där varumärket kopplas till en stark gilla-känsla. Helt utan handpåläggning från varumärket förvandlar Flarie ett önskat budskap till ett brandat spel som integreras helt i användarnas spelupplevelse. Genom att varumärkets reklam blir själva underhållningen för målgruppen uppnås såväl väldigt långa exponeringstider som uppmätt 20 gånger högre effekt än i traditionella kanaler.

Spelplattformen finns idag på den svenska marknaden där många av dem största annonsörerna (Coca-Cola, Unilever, Telia, SJ, Pressbyrån…) redan har valt att arbeta med Flarie, och står snart redo för att tas vidare till nya marknader.

Visionen är en ett globalt ekosystem där varumärken på ett helt nytt sätt kan underhålla sina målgrupper samt nå ut med sina produkter och tjänster.

Flarie erbjuder en arbetsplats i en ung dynamisk miljö, med en öppen och transparent kultur som präglas av driv, ansvar och högt uppsatta målsättningar. Teamet består idag av 8 personer.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.