Executive Search Säljare

A-Search AB har funnits på den svenska marknaden i över 25 år och bolaget ingår i Palm & Partners Gruppen. Våra konsulter har lång erfarenhet av executive search och har under åren byggt upp en gedigen kunskap för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi vet att det ibland uppstår ett tillfälligt behov av en specifik kompetens som kräver snabba beslut och en omedelbar åtgärd. När det kommer till interim management är spelreglerna annorlunda mot vanlig rekrytering. Omedelbar leverans av lämplig kandidat med rätt erfarenheter kräver, utöver en gedigen databas med aktuella kandidater, ett omfattande nätverk och en förmåga att nå ut brett i sin search samt kunskap i hur vi som arbetsgivare hittar den bästa kompetensen.

A-Search är den svenska partnern till The Taplow Group; www.taplowgroup.com. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och genom Taplow Groups nätverk har vi samarbetspartners på den globala marknaden. Vi är en av initiativtagarna till Diversity Charter, där vi i Sverige är ett av de executive search-företag som ligger i framkant gällande att aktivt arbeta med mångfald. Målet är att aktivt söka ett framgångsrikt och konkret sätt att arbeta med mångfald. Att visa på vikten av olikhet och att stärka konkurrenskraften och affärsnyttan i organisationer. Våra konsulter har under åren byggt upp en gedigen erfarenhet inom olika branscher.

A-search växer och vi behöver därför förstärka vår försäljningsavdelning med ytterligare en relationsbyggande säljare med ansvar för att sälja in executive search till beslutsfattare på olika nivåer, framför allt till HR-chefer och VD, i alla branscher.

I rollen som säljare på A-search kommer du att sälja in executive search gällande chefer och specialister till både stora och mindre företag.
Du kommer självständigt driva hela försäljningsprocessen från att identifiera nya affärsmöjligheter/prospektering, boka möten med potentiella kunder, genomföra kundmöten, offert- och avtalsskrivning och hela vägen fram till avslut.
Du är även ansvarig för uppföljning mot kund efter avslutat uppdrag vilket innebär mycket dialog och samarbete, både under och efter processen, med vår leveransavdelning.
Arbetet kommer att innebära mycket fokus på tillväxt och nykundsbearbetning kommer därför initialt stå för en stor del av arbetstiden, dock inte uteslutande.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom HR-området med goda resultat.
Har du erfarenhet av att sälja rekrytering är detta självklart ett plus, likaså om du har en akademisk examen inom HR eller ekonomi.
Allra viktigast är dock din personlighet och att du trivs med att planera ditt eget arbete, drivs av att nå och överträffa uppsatta mål samt att bidra till företagets fortsatta positiva utveckling.
Är du dessutom en positiv och social relationsbyggare som bjuder på dig själv kommer du att passa in utmärkt i vårt befintliga gäng.
Körkort är ett krav.

Hos oss får du chansen att utvecklas inom försäljning och möjlighet att representera ett väletablerat företag med ett upplägg som skiljer sig mot övriga branschens. Du ges stor frihet under ansvar och kommer att få jobba i ett glatt och positivt gäng som ställer upp för varandra när det behövs.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner!
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.