Universitetsmedia – Mediesäljare Consumer brands

Mediesäljare, Consumer brands

Universitetsmedia-gruppen är ett av Sveriges största mediehus inom studentkommunikation som varit verksamt 10 år. Vi är ca 45 säljare och 5 ledning/admin med kontor i Stockholm, Eskilstuna och Norrköping. Vi har uppnått en unik position med DOOH skärmar på 29 universitet har tripplat trafiken senaste året. Idag levererar vi 1,2 miljoner unika träffar bland Sveriges universitets- och högskolestudenter varje månad. Samt online ca 700 000 unika träffar i månaden via olika onlinekanaler. Många av våra kunder får rekordresultat och mycket positiva ROI på sina kampanjer.

ROLLEN
Vi söker dig som är en erfaren KAM/mediasäljare, som allra helst innehar en stark kundportfölj inom Consumer Brands. Du har även erfarenhet av att lägga större årsbokningar och löpande kampanjer, du drivs av goda och långsiktiga kundrelationer. Vidare kommer du att ansvara för större kunder och detta direkt via både kund och byrå.

Du kommer att erbjuda kunderna rikstäckande DOOH lösningar på Sveriges olika universitet. Produkten är en hybrid mellan både tv- och digital (webb) annonsering. Detta gör du genom att aktivt bearbeta marknaden och få kunderna att förstå studenternas köpkraft. 

Vill du utveckla relationer likväl som den egna kassan, bearbeta nätverket och bygga upp ett förtroende hos kunderna? Vill du fortsätta på en flera års resa med idogt arbete och arbeta mot både marknadschefer och byråfolket? Varmt välkommen med din ansökan!

DINA EGENSKAPER
Som person är du positivt lagd och tycker om att bidra med energi. Om du har en kreativ sida är det ett stort plus samt trivs med att ständigt söka och ta dig an utmaningar. Du har ett intresse för det digitala och vill gärna vara med på en resa som innebär både stora affärer, högt tempo och spännande utveckling. Vi ser gärna att du är en lagspelare som vill ingå i ett sammansvetsat team där vi tillsammans når framgång.

-Luttrad säljare gärna med en imponerande orderhistorik
-Glad, social, lätt att bygga relationer
-Tävlingsinriktad, älskar att genomföra lyckade affärer
-Kan hela excellpaketet och vana att jobba med upsales eller annat säljstöd
-En lagspelare

OM OSS
Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan. Vi är medlemmar i branschorganisationen Kontakta vilket innebär att vi sköter all vår kundkontakt professionellt och att du som anställd har trygga arbetsvillkor motsvarande ett kollektivavtal.

Vi jobbar med Upsales och är mycket noggranna i processerna, med att rapportera all kundstatus likväl som ordersannolikhet och kontakter i systemet. Alla kundkontakter synkas med ditt team och vi gör löpande veckoavstämningar. 

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.