KAM till Habit Nordiske Medier

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 80-tal branschevent varje år.

Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch. Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.

Nordiske Medier har ca 100 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark och 10 i Norge. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Oslo.

Mediesäljare

Ansvarsområde
Med placeringsort i Stockholm söker vi en person som kan leda försäljningen för Modebranschtidningen Habit på Nordiske Medier Sverige till ökad omsättning med allt det innebär. I rollen som Key Account Manager axlar du ett stort försäljningsansvar och koordinerar hela säljprocessen rörande annonsering, event, platsannons och digitalförsäljning.
Du driver försäljningen framåt och utvecklar långsiktiga strategier tillsammans med kunderna både befintliga och nya.
Din roll är att identifiera nya trender inom modeindustrin och bidra till att skapa långsiktiga affärsmöjligheter.
Vi söker dig som
Ska leda försäljningen på Habit till nästa nivå
Har en stor portion smartness och innehar ett kommersiellt fokus 
Som har dokumenterad förmåga att arbeta med framgångsrik medieförsäljning
Erfaren inom både gällande event-, traditionell- och digital medieförsäljning
Som drivit liknande försäljning med stark tillväxt mot ökad lönsamhet
Förståelse för traditionell såväl som digital medieförsäljning och vidare kan omsätta dessa till kundbehov och konkreta affärsförslag

Utbildning
Meriterande med universitet- och/eller högskoleexamen inom relevant område, eller att inneha annan erfarenhet som kan anses likvärdig.

Vi erbjuder
Nordiske Medier är ett starkt företag med expansiva planer. Här får du en KAM roll med intressanta karriärmöjligheter i ett tillväxtföretag. Du får jobba med engagerade och passionerade kollegor med gedigen erfarenhet. Vår drivkraft är att genom kreativa lösningar skapa verklig nytta hos våra kunder inom specifik nisch. Som medarbetare i just denna roll får du stor möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling. Detta är ett utmanande men motiverande arbete, där du själv är med och utformar agendan.
Du får ta stort ansvar från dag ett och kommer att betyda mycket för bolagets framtid, som har en spännande resa framför sig.
Vi erbjuder ett attraktivt ersättnings paket.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare anställning med placeringsort i Stockholm.

Språkkunskaper
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO!
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

www.talentpartner.se

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.