Account Manager Creative Sales Crisby

Crisby är ett växande produktionsbolag med fokus på rörligt innehåll i korta format samt spridning och uppföljning i digitala kanaler. Vi letar nu säljkompetens som ska hjälpa oss att expandera!

Vi söker just nu för vår kunds räkning en Account Manager Creative Sales till Crispy

Vi söker dig som arbetar inom försäljning-, media-, tech eller rekrytering och vill ta nästa steg i din karriär. Crisby erbjuder dig att arbeta i en kreativ bransch på en arbetsplats med entreprenörsanda som belönar bra prestationer.

Crisby tror på att skapa en familjär arbetsplats med en platt hierarki där man själv förväntas ta eget ansvar. Förutom självklarheter som friskvård och pensionsavsättning erbjuder vi träning med PT varje vecka, kul kick-offs, fria arbetstider och mycket mera.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ansvar för att driva försäljning av rörligt innehåll och videokampanjer – från möte till signat avtal.
Detta innefattar prospektering och egen mötesbokning samt bearbetning av inkommande leads
Tillsammans med vårt kreativa team ta fram kampanjer och presentera för befintliga och potentiella kunder.
Bygga upp din egen kundbas och bibehålla relationen med befintliga kunder. Du har tillgång till Pipedrive CRM och smarta system för att underlätta och optimera ditt säljarbete.

Crisby erbjuder dig…Fast lön och bonus utan övre tak – bra prestationer lönar sig!Att ingå i ett ambitiöst team i en bransch som växerGenerös friskvård och gemensam träning med PT varje veckaFlexibel arbetstid, vettiga villkor och pensions-/sjukvårdsförsäkring

Vi tror att du…Arbetat framgångsrikt som AM/KAM inom media/tech/rekrytering i minst 2 årÄr självgående och förstår värdet av en positiv attityd
Inte nått din fulla potential och letar efter en ny utmaning, med stort ansvar och fortsatt utveckling.Info om tjänstenOmfattning: Heltid, 100%Anställningsform: Tillsvidare, vi startar med 6 månaders provanställning.Start: Snarast möjligt.Placering: Stockholm, Gamla Stan

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.