Creative Sales

Vi på United Screens söker dig som brinner för mediaförsäljning och vill bli en del av vårt Creative Sales-team i centrala Stockholm. United Screens är Nordens största influencer-nätverk och vi arbetar med många av Sveriges största youtubers och influencers, och många av de största varumärkena i Sverige.

Sedan starten 2013 har vi vuxit till att bli 50 personer, som varje dag arbetar för våra youtubers, influencers och kunder, inom områden som försäljning, projektledning, produktion, partner management, legal och kommunikation. Tre år i rad har vi blivit nominerade till Årets säljorganisation, ett prestigefullt pris som vi vann 2016 och är väldigt stolta över.

Vad innebär rollen som Creative Sales hos oss?
Som Creative Sales hos oss kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder samt ha i uppdrag att skapa och bibehålla goda relationer till dessa. Teamet du kommer att ingå i arbetar mot reklam- och mediebyråer samt direktkunder. Du kommer du ha fem kundaktiviteter per vecka, och arbeta mot teambudget.

Din bakgrund  
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av arbete från mediaförsäljning där du haft kontakt med flertalet mediebyråer. 

Dina viktigaste egenskaper är att du brinner för att uppnå resultat och nå uppsatta mål, ställer höga krav på din egna prestation, och har lätt för att få saker att hända. Du älskar att träffa nya människor och bygga relationer för att hjälpa kunder att med sina affärer. Du är lyhörd för kundens behov, lösningsorienterad och affärsdriven.

Du har ett stort intresse av mediebranschen och rörlig media, samt har stor koll på influencers, sociala medier-plattformar och ett stort intresse för rörlig media. Du talar och skriver flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

Låter detta intressant?

Vill du veta mer om hur våra vardagar ser ut och hur det är att jobba hos oss, ta en titt på vårt instagramkonto här.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! 
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.