Key Account Manager

MTG Radio söker Key Account Manager 

Vi söker ännu en Key Account Manger till MTG Radios Agency Team i Stockholm. 
Vårt team arbetar med samtliga förmedlade kunder och mediebyråer från Östergötland och norrut. Vi söker dig som har en stor kärlek till försäljning, gillar att utmana, är affärsmässig och gillar proaktivitet.

 

Effekten av våra produkter och de siffror de genererar kvalificerar oss till att ”vara med”, men vi vet att alla säljavdelningar med självaktning säljer sig med känsla. När vi går ut och dansar så pushar vi inte för att ”jag är här”, utan för att ”jag är en jävel på att dansa”. Och när vi går på date vet vi att det inte räcker med att bara dyka upp. Vi levererar.
Hos oss är varje dag är en ny tävling. Vi firar våra segrar men vaknar till varje ny dag med önskan om att kunna utföra vårt hantverk ännu bättre. Utan att någonsin glömma vad som är viktigast i livet: vår familj, våra barn, våra vänner. Det är där vi hämtar energi och inspiration för att utföra stordåd på arbetstid. Inte tvärtom.

Och vi vågar göra misstag. Det är okej.  Vi gör massor av misstag och tillåter våra kollegor att göra det också. Vi vet att det är så vi växer och mognar och att den dagen vi slutar göra misstag är dagen då vi drivs av rädsla och inte mod. Däremot strävar vi efter att inte göra samma misstag två gånger. Vi lär oss, växer och går framåt, själva och tillsammans. Men vi vet att vårt jobb tar tid, att det kräver mer tålamod och hårt arbete än det kräver talang!


Tjänsten:
Som Key Account Manager arbetar du med flera av Sveriges största annonsörer.Du ansvarar för att sälja hela vår produktportfölj. Du arbetar med uppsökande försäljning där en av de viktigaste delarna i ditt arbete är att träffa direktkunder, medie- och reklambyråer ute på marknaden.
Du sköter hela säljprocessen från att prospektera till att boka möten, genomföra dem, avtalsförhandla och göra avslut. Du har kundansvar med målet att maximera investeringarna samt att skapa och behålla långsiktig relation med varje kund. Du har också mediebyråansvar med syfte att öka våra intäkter och antalet aktiva kunder från mediebyrån.

 

Egenskaper & erfarenheter:

Du har minst 3 års erfarenhet av B2B-försäljning, där erfarenhet av mediaförsäljning via mediebyråer är meriterande.
Det är mycket viktigt att du är en lagspelare såväl internt som externt.
Du är uthållig och ser varje nej som början på ett ja.
Du vet att det krävs både förberedelse, attityd och hårt arbete för att komma först i varje uppförsbacke och du älskar att vinna.
Du bör ha ett gott siffersinne och samtidigt vara duktig på att skapa och förstärka relationer.
Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när någon av kollegorna behöver hjälp, och du hittar gärna nya sätt att nå kundernas hjärtan.
Du är kreativ, modig, nyfiken, glad, ödmjuk och är duktig på att få ut något positivt ur alla situationer.
Du har B-körkort

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

 

 

JUST NU 583 UTFÖRDA REKRYTERINGAR TOTALT I MEDIEBRANSCHEN & 49 REKRYTERINGAR I ÅR 2019 & VI, KUNDEN & KANDIDATEN BLIR GLAD! 💕🎉💥🎉💕 win win win 🎊🎉🎊 -
-
-

#smartastemediecheferna #bästakandidaterna #talentpartner #jobbstockholm #rekrytering #jobb #mediebranschen #rekrytering
#talentpartner#stockholm #media #säljare #mediesäljare #mediesäljjobb #mediejobb #youhavetoloveyourwork #älskadittjobb #arbete
#mediebranschen #nyttarbete #jobb #jobbsök #nyttjobb
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tipser – Client Aquisition Manager

Tipser is the e-commerce backbone for publishers. Our clients include 10 out of EU’s 16 biggest publishing houses and over 5 000 quality brands. Tipser supports buyable content in any type, shape or form. We work with publishers on the Swedish, German and French market and our clients include accounts such as: Dagens Nyheter, ELLE, Cosmopolitan and InStyle.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Think outside the box, collapse the box, take a fucking sharp knife to it! 🔪🤘🏻💕 ... See MoreSee Less

View on Facebook