Project Manager – Creative Podcats

Bauer Media är intresserad av att träffa dig som har digital förståelse, är bekant med säljprocessen och har ett brinnande intresse för native advertising och podcasts!

Egenskaper vi söker 

*Förståelse för digital annonsering och kommunikation
*Stark muntlig och skriftlig kommunikation
*Känsla för form och layout
*Erfarenhet av projektledning
*Intresse för podcasts och radio
*Goda kunskaper i Officepaketet
*Fördel om du även kan Adobe Creative Suite och Keynote

Personlighet

Du har ett stort eget driv, är engagerad och brinner för att vidareutveckla kundupplevelsen. Du är prestigelös, positiv, kommunikativ och pedagogisk. I denna roll är det viktigt att kunna förmedla information på ett inspirerande och tydligt sätt till både medarbetare, kreatörer och annonsörer. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, ödmjuk, kreativ och resultatorienterad.

Yrkesbeskrivning

Som projektledare för vår kreativa portfölj har du en nyckelroll där du arbetar med tillsammans med säljare, programavdelning, marknadsavdelning, ad operations och samarbetspartners för att ta fram och koordinera kreativa koncept som är intressant för både lyssnare och annonsörer. Du kommer att följa lyssningsstatistik och analysera data, samla in material från partners, bygga presentationer, samt göra kunduppföljningar. I uppgiften ingår även att bygga relevanta säljpaket.

Du kommer även att delta i en del kundbesök tillsammans med våra säljare för att presentera våra kreativa koncept. Då vi har 24 säljkontor runt om i Sverige kan det komma att ingå en del resande i arbetet.
Kort och gott kommer du att vara det strukturerade snabbfotade navet mellan sälj/kund och program/podkreatörer.

 
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.