Relationssäljare befintliga kunder Dokumera

Hos DokuMera finner du Sveriges största samling av nedladdningsbara mallar för företagandets många behov. Mallarna är framtagna i samarbete med experter inom olika områden och uppdateras kontinuerligt för att ständigt vara aktuella.

De enklare mallarna går att använda rakt av eller också gör kunden ändringar efter sitt eget behov. De mer avancerade mallarna är däremot tänkta att användas som underlag tillsammans med exempelvis en jurist. Med DokuMeras expertframtagna mallar minimerar kunderna tiden som de lägger ner på tidsödande arbete och frigör värdefull tid, vilket gör att de kan fokusera på sitt företags kärnverksamhet.

Under en tioårsperiod har DokuMera utvecklat Sveriges största databas av digitala, exempelbaserade dokumentmallar, riktade mot företag och organisationer. 

Om tjänsten förnyelsesäljare på DokuMera
Du är den viktiga kontaktpersonen som ser till att det befintliga kunder förnyar sina tjänster hos DokuMera och ger exceptionell kundvård tillsammans med att förstå kundens behov. Vår kundkrets består till största delen av företag med upp till 50 anställda, ifrån alla branscher och hela Sverige. Du håller dialogen över året med kunden angående vår Internet-baserade dokumentmallslösning- en produkt alla typer av företag har behov av i större eller mindre utsträckning. Företag tecknar årsabonnemang på Företagspaketet och får därmed obegränsad tillgång till tusentals mallar, alla framtagna – och kontinuerligt uppdaterade – av sakkunniga experter. Dessa årsabonnemang skall årligen förnyas – det är din huvudsakliga uppgift. Denna tjänst kräver att du är noggrann och strukturerad och älskar att bygga och bibehålla relationer.

Uppdrag och arbetsuppgifter
Ditt övergripande uppdrag är att hjälpa våra kunder att se hur deras företag kan bli mer lönsamt med hjälp av vår tjänst och få till en förnyelseaffär. I praktiken innebär det att du per telefon kontaktar befintliga kundföretag och förnyar samarbetet. I samtalen hjälper du företagen att se sina behov och hur deras verksamhet kan utvecklas, effektiviseras och underlättas med vårt Företagspaket. Du arbetar på vårt kontor på Östermalm. 

Din Profil
Det är viktigt att du ser säljare som ditt framtidsyrke och att du har ambition att bli en uppskattad och förtroendeingivande kontaktperson för våra kunder.
Som förnyelsesäljare är det dessutom förstås viktigt att du tycker om att löpande ta kontakt med nya människor.
Du har god förståelse för kundens affärer och äger en god pedagogisk förmåga i att förklara vinsterna med våra dokumentlösningar.
En annan viktig faktor till vår gemensamma framgång är att du alltid strävar efter att uppnå mål och resultat. Du kommer framförallt att ha kontakt med Vd:ar. Därför sätter vi ett högt värde på att du har ett vårdat språk i både tal och skrift. Om detta stämmer in på dig kommer vi trivas tillsammans.

För att bli framgångsrik krävs att du
Har minst 2 års eftergymnasial utbildning och/eller minst 3 års arbetslivserfarenhet
Tycker om att hålla ett högt tempo hela arbetsdagen
Tycker om att ta ansvar och att arbeta självständigt
Har en passion för sälj

Hos DokuMera får du
En gedigen säljutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling
Introduktionsprogram med en blandning av produktkunskap och säljkunskap
Personlig coachning 1 gång i vecka
En hel dag per månad vidareutbildning inom säljområdet

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar DokuMera med Talent&Partner.
Skicka därför din ansökan genast till work@talentpartner.se

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.