Sök Jobb

"Framgång är att vakna upp på morgonen, hur gammal man än är, och studsa upp ur sängen för att det finns något man längtar efter att få göra, något som man tror på, något som man är bra på – något som är större än en själv, och som man knappt kan bärga sig innan man får ta itu med."

 • Sales exceutive video intelligence Nordics

  video intelligence (vi) är en onlinevideoplattform som länkar samman användare med publicister och varumärken. Med hjälp av A.i. teknik matchas videoinnehåll med artiklar hos digitala publicister för att skapa en engagerande och inspirerande videomiljö för användaren, där mötet med annonsören känns både relevant, naturligt och intressant. Vi har idag förtroendet från över 1000 premium publicister världen över och 170 professionella videokreatörer som ser till att vi kan leverera miljontals videoimpressions varje dag.

 • Annonsförsäljare: Expressen

  Nerom annonsförsäljning är ett säljbolag med säljuppdrag på flera starka varumärken såsom Dagens Nyheter, Dagens industri och Expressen i portföljen. Nu söker vi fler medarbetare till nytt uppdrag på Expressen!

 • Marketing Manager Plandent

  Plandent AB är en del av Planmeca Group, världens största privatägda företag inom högteknologisk dentalutrustning. Vi är en teknisk helhetsleverantör som marknadsför tandläkarutrustning, dental It, installation, teknisk service, utbildning och ordersystem. Med 80 medarbetare på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö är vi idag Sveriges ledande företag inom modern tandvårdsutrustning.

 • Mediasäljare livsstilsmagasin

  It is Media ger ut ett antal magasin inom hem, inredning och arkitektur. Läs mer på www.itismedia.se Nya Rum är tidningen för dig som har ett intresse för arkitektur och inredning, men som inte hittar det du söker i det vanliga utbudet av inredningstidningar. Tidningen visar bara arkitektritade hem, både svenska och utländska, och vår ambition är att dela med oss av vår passion för arkitektur och samtidigt ge läsaren inspiration till det egna hemmet. Rum Design Nutida, framtida och dåtida fenomen i designens spännande historia. Exklusiva personliga möten med intressanta och aktuella formgivare från den svenska såväl som internationella scenen. Rum Design skriver för dig som vill ligga i framkant och har ett brinnande intresse för inredning och design.

 • Key Account Manager - Airtime Sales

  Airtime Sales erbjuder en paketering innehållande två av Sveriges starkaste kommersiella TV-kanaler TV3 & Kanal 5, samt de tillhörande digitala plattformarna Viafree & Dplay, för att leverera en efterfrågad reklamprodukt på den svenska marknaden. Bolaget ägs av NENT Group och Discovery Networks Sweden. Airtime Sales är ett fantastiskt exempel på ett gynnande samarbete mellan två stora mediehus som gör planerings- och bokningsprocessen lätthanterlig. Leveranserna blir fantastiskt bra och kunderna uppnår sina kommunikationsmål. Vi strävar alltid efter att leva upp till våra ledord: Mod, Passion, Ansvar.

 • Sales Manager - Verizon Media

  Verizon Media is a media technology company with a mission to simplify the internet for consumers and creators by unleashing the world's best builders of culture and code. As the 4th largest online property in the U.S., with approximately 200 million monthly consumers of its premium brands (Yahoo!, HuffPost, TechCrunch, Engadget & AoL) and partners like Microsoft, Samsung and Warner Verizon Media is at the centre of disruption of how content is being produced, distributed, consumed and monetized by connecting publishers with advertisers on its global, programmatic content and advertising platforms. Verizon Media is a subsidiary of Verizon Communications that serves as an umbrella company of its digital content subdivisions, including AOL and Yahoo!. Verizon Media operates internationally, and the Verizon Media Nordics office in Stockholm & Copenhagen counts 35 dedicated employees.

 • Business Developer Communication/Branding

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Under Consid finns affärsområdet Consid Communication som jobbar med att hjälpa bolag finnas och synas på ett bra sätt. Consid Communications hjälper bolag med sitt visuella koncept och kommunikationskoncept såsom tjänster innehållande; Koncept, visuell profil, logo, app-utveckling, UX, design, intranät, print, grafisk profil, foto, webb-utveckling, e-handel, varumärkesstrategi, ikonproduktion, lanseringskampanjer, content produktion, filmproduktion, utomhus kampanj, extern kommunikation, intern kommunikation, sociala medier, profilprogram, rörligt i digitala kanaler, säljstöd.

 • Account Manager

  PriceRunner har funnits sedan 1999 med huvudsaklig verksamhet i Sverige, Danmark och Storbritannien. Vi hjälper konsumenter hitta de bästa produkterna och de bästa erbjudandena. De senaste fyra åren har vi byggt om bolaget och storsatsat på vår produkt vilket resulterat att vi två år i rad bl. a fått pris för ”Årets Bästa Sök- och Jämförelsetjänst”, och vi har bara börjat! Vår vision är att skapa den mest älskade shoppingjämförelsetjänsten någonsin!

 • Key Account Manager

  På Filmstaden Sales, som är en del av biografkedjan Filmstaden, sköter vi all företagsförsäljning av biljetter, presentkort, reklamlösningar, möten och events på våra biografer. Affärsområdet står för en betydande del av intäkterna i koncernen. Teamet består av drygt 22 personer och är baserade i Gamla Filmstaden Råsunda. Vi har också lokala säljkontor i Göteborg och Halmstad. Filmstaden är en del av Odeon Cinemas Group som i sin tur ägs av AMC, världens största biografkedja.

 • Account Manager Growth

  Offerta.se är Sveriges största marknadsplats för leverantörer och köpare av tjänster med över 20 000 anslutna företag och 75 000 potentiella tjänsteköpare årligen. Offerta.se förmedlar uppdrag såväl inom Bygg-, Städ- och Transportindustrin som inom IT, Inredning och Redovisning/Revision. Sedan starten 2008 har vi förmedlat över 1000 000 offerter till 300 000 tjänsteköpare.

 • Success Manager

  Offerta.se är Sveriges största marknadsplats för leverantörer och köpare av tjänster med över 20 000 anslutna företag och 75 000 potentiella tjänsteköpare årligen. Offerta.se förmedlar uppdrag såväl inom Bygg-, Städ- och Transportindustrin som inom IT, Inredning och Redovisning/Revision. Sedan starten 2008 har vi förmedlat över 1000 000 offerter till 300 000 tjänsteköpare.

 • Pre-Sales Manager

  Offerta.se är Sveriges största marknadsplats för leverantörer och köpare av tjänster med över 20 000 anslutna företag och 75 000 potentiella tjänsteköpare årligen. Offerta.se förmedlar uppdrag såväl inom Bygg-, Städ- och Transportindustrin som inom IT, Inredning och Redovisning/Revision. Sedan starten 2008 har vi förmedlat över 1000 000 offerter till 300 000 tjänsteköpare.

 • Client Manager

  Schibsted Marketing Services söker en ny stjärna. SMS är Schibsted Sverige och Norges organisation för annonsaffären och representerar alla bolag i Schibsted som har en primär annonsaffär. Vi sätter kunden i fokus på ett sätt som är nytt, annorlunda, relevant och utmanande. SMS representerar några av Sveriges starkaste varumärken som Aftonbladet, Klart, Tv.nu, SvD, Blocket BytBil och Omni.

 • Sales Executive

  Brandmaster är Nordens ledande leverantör inom Marketing Resource Management (MRM). Vårt system används av kunder som Mercedes-Benz, Bridgestone, Statoil, Hydro, Statkraft, Circle K, BMW, PREEM, Länsförsäkringar, Röda korset, O'Learys, Systembolaget, SL, SF Bio m fl. Vi befinner oss i en mycket intressant expansionsfas och söker därför nya medarbetare i flera olika roller, både inom sälj och konsult.

 • Key Account Manager

  Leeads Commercial Partner, Sveriges största publicisthus! Vi är mycket mer än ett säljbolag. Vi är ett modernt publicisthus som agerar kommersiell partner åt publicister och annonsörer. Vi bidrar med kompetens, utveckling, intäkter och skapar förutsättningar för digitala affärer. Vi har hög kunskap om de system, lösningar och plattformar som finns. Mest av allt tror vi på relationer med kunder, byråer och partners. Vi blev också nominerade till Årets Digitala Säljteam av IAB Sweden Mixx Awards 2018.

 • Programmatisk Display & Video Specialist

  Scream är Sveriges ledande oberoende mediebyrå. Vi är experter på media och kommunikation och vår vision är att göra det enkelt att skapa framgångsrik kommunikation tillsammans med våra kunder. Vi som organisation drivs av ett engagerat entreprenörskap med missionen att utveckla och inspirera både anställda och kunder. Vi satsar mycket på digital utveckling och har under åren startat flera dotterbolag inom olika digitala områden för att stärka vår position som en av de främsta inom digital marknadsföring. På Scream sätter vi personalen i första hand och är stolta över att vara ett av de svenska företag som certifierats av Great Place to Work. Vi har 3 kontor i Sverige, totalt 120 anställda och en omsättning 2018 på 1,7 miljarder SEK. Scream arbetar med flera av Sveriges största varumärken och vi har blivit nominerade och vunnit åtskilliga priser i flertalet branschtävlingar under åren.

 • Senior Sales Executive

  We have created an app to which our users connect their payment cards. The app then analyzes card-transactions to learn about the user’s historical buying behavior and brand preferences. This information is then used by our merchant-community to send tailored offers to their customers. In this way, our users only receive rewards from brands they are interested in and that they find useful. On the other hand, retailers can finally directly reward their most loyal customers with little effort. Simply put, we put purchasing power in the hands of consumers, and at the same time, effective marketing in the hands of brands.

 • Partner Manager Konsultmäklare

  Upgraded är en ambitiös utmanare i en bransch som växer i raketfart. Vi söker nu efter nya stjärnor till vårt team som kan hjälpa oss att lägga i nästa växel. IT-branschen är het. Den teknologiska utvecklingen driver vad som nu kommit att bli den fjärde industriella revolutionen. Aldrig tidigare har behovet av skickliga IT-konsulter varit så stort, och vikten av att ha rätt person på rätt plats så påtaglig. Därför söker vi nu efter en affärsdriven Partner Manager som kan hjälpa våra kunder att fullborda sina ambitiösa projekt, genom att erbjuda landets bästa konsulter sitt nästa dröm-gig.

 • Account Strategist

  With RTB House’s excellent customer support and an award winning, flexible solution the biggest brands (e-commerce) increase customers revenue and sales volume online. Number of employees: 600 team of which two in Stockholm, We Work – Malmskillnadsgatan 32, 5 tr. Offices also in: NY, Boston, Phoenix, Mexico, Amsterdam, Sydney, Moscow, Sofia, Bratislava, Taipei, Kiev, Budapest, Warsaw, Singapore, Madrid, Buenos Aires, Sao Paulo, London, Paris, Stuttgart, Dubai, Bucharest, Prague. 500+ specialists, 30+ locations, 1,600+ clients across EMEA, APAC and the Americas regions. Join RTB House - a global company that provides state-of-the-art marketing technologies for the top brands worldwide. As a Account Strategist, you will play a substantial role. You will be one of the key people building our Nordics business.

 • Sales Manager Nordics

  With RTB House’s excellent customer support and an award winning, flexible solution the biggest brands increase their revenue and sales volume.

 • Creative Sales

  Vi på United Screens söker dig som brinner för mediaförsäljning och vill bli en del av vårt Creative Sales-team i centrala Stockholm. United Screens är Nordens största influencer-nätverk och vi arbetar med många av Sveriges största youtubers och influencers, och många av de största varumärkena i Sverige. Sedan starten 2013 har vi vuxit till att bli 50 personer, som varje dag arbetar för våra youtubers, influencers och kunder, inom områden som försäljning, projektledning, produktion, partner management, legal och kommunikation. Tre år i rad har vi blivit nominerade till Årets säljorganisation, ett prestigefullt pris som vi vann 2016 och är väldigt stolta över.

 • Senior Account Manager

  Ad Layer (www.adlayer.se) har sedan 2016 levererat sin creative management platform till inhousebyråer, kreativa byråer och mediebyråer.. Ad Layer är utvecklat för designers och producenter med fokus på att göra produktionsarbetet av digitala annonser och videos enklare och mer skalbart. Antingen kan du arbeta manuellt och med mer avancerade produktioner till DOOH, Socialt, display etc alternativt använda feeds för att automatisera stora delar av produktionsprocessen. Då Ad Layers plattform erbjuder en unik kombination av skalbar produktion och samverkan med kundernas datastrategier har man snabbt vunnit mark på den Nordiska marknaden men också i Europa. Kunder som använder Ad Layer är Trygg-Hansa, Stadium, Audi, Telefonica, Cisco, Coop, Kronans Apotek, Storytel, DDB, TBWA, El-giganten, Choice Hotels, Postkodlotteriet mfl

 • Account Manager

  Consid är ett av landets snabbast växande konsultbolag inom IT, management och digital marknadsföring med visionen att skapa ett Sverige i digital framkant. Våra 900 medarbetare arbetar dagligen med att utveckla våra kunders digitala resa med hjälp av teknisk innovation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovation skapar vi värde för våra kunder, nu och framöver. Våra värdeord är entreprenörskap, engagemang och effekt. Alla som arbetar på Consid drivs av entreprenörskap och strävar efter att utvecklas. Det är genom våra medarbetare vi tar oss till nästa nivå och för våra kunders resa som vi skapar förutsättningar för ett digitaliserat Sverige.

 • Säljare Dokumera

  Hos DokuMera finner du Sveriges största samling av nedladdningsbara mallar för företagandets många behov. Mallarna är framtagna i samarbete med experter inom olika områden och uppdateras kontinuerligt för att ständigt vara aktuella.

 • Säljare

  Internetbroker grundades 2009 och har sedan dess arbetet med lokalt riktad digital annonsering med uppdrag för hitta.se, Blocket och Blocket Jobb . Internetbroker finns idag på 6 orter i Sverige, och genomför varje år över 18 000 affärer med företag runt om i hela Sverige. Vi tar det vi hör på marknaden tillbaka till samtliga sajtägare och försöker skapa ett utbud av produkter som är attraktiva och som har potential för att skapa den maximala effekten av lokalt riktad digital annonsering. Våra uppdragsgivare är idag några av Sveriges starkaste varumärken, som blocket.se och hitta.se.

 • Mindset söker innesäljare

  Mindset är en helhetsleverantör inom utbildning. De arbetar med företagsanpassade program, öppna kurser och föreläsningar inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap och kommunikation.

 • Key Account Manager

  Internetbroker är ett säljbolag med fokus på lokalt riktad digital annonsering. Genom smart paketering gör vi det enkelt och begripligt för det lokala företaget att få ut bäst effekt av den lokala digitala annonseringen. Internetbroker finns idag på 6 orter i Sverige, och genomför varje år över 18 000 affärer med företag runt om i hela Sverige. Våra uppdragsgivare är idag några av Sveriges starkaste varumärken, som blocket.se, hitta.se och bytbil.com. Blocket erbjuder köp- och säljannonser över hela landet. En marknadsplats där du kan hitta i stort sett allt du behöver - allt från designmöbler, barnvagnar till bilar och jobb.

 • Digital Mediasäljare

  Flarie har som ambition att bli en ledande global plattform för underhållning. Flarie, som startades i Sverige 2016, är en underhållningsplattform för marknadsföringskampanjer - som erbjuder underhållande och hållbar teknik för att gratis kunna spela spel som engagerar människor i alla åldrar. Idag arbetar vi med varumärken som Unilever, Coca-Cola, Universal, Pressbyrån, Klarna, ICA, SJ och Barncancerfonden. Marknaden för märkesunderhållning och gamification växer snabbt - utan att konsumenterna känner sig irriterade eller störda av banners eller annonser. Idag laddar över 2,5 miljarder människor över hela världen ner spel och spelindustrin är den snabbast växande industrin i världen.

 • Riddermark Bil söker säljare

  Idag består bolaget av 9 butiker i Sverige med totalt 109 medarbetare. Bolaget har stark entreprenörsanda trots att man idag är Sveriges största begagnat bilhandlare. Bolaget expanderar och anställer fler inköpare för att kunna utveckla vår privatinköpsavdelning och hjälpa ännu fler kunder med att göra trygga bilaffärer.

 • Account Manager

  Internetbroker är ett säljbolag med fokus på lokalt riktad digital annonsering. Genom smart paketering gör vi det enkelt och begripligt för det lokala företaget att få ut bäst effekt av den lokala digitala annonseringen. Internetbroker finns idag på 6 orter i Sverige, och genomför varje år över 18 000 affärer med företag runt om i hela Sverige. Våra uppdragsgivare är idag några av Sveriges starkaste varumärken, som blocket.se, hitta.se och bytbil.com. Blocket erbjuder köp- och säljannonser över hela landet. En marknadsplats där du kan hitta i stort sett allt du behöver - allt från designmöbler, barnvagnar till bilar och jobb.

 • Mediainriktad Account Manager

  Ett samtal, en handskakning och en klar affär. Låter det som något du dagligen vill ro i hamn? Vi söker en vass Account Manager!

 • Sökspecialist Scream

  Scream Mediabyrå är en svensk mediebyrå som grundades 2003 och ägs till delar av personalen. Under 2006 öppnade Scream Mediabyrå kontor i Göteborg och Malmö. 2011 startade vi Somersault ett bolag med inriktning på sökordsmarknadsföring som sedan 2014 är en del av Screams digitala avdelning. Vi utvecklar kontinuerligt vår affär och har lanserat flera olika byråer sen dess. En oberoende mediebyrå och expert på medierådgivning. Vår uppgift är att hitta platsen och tillfället där våra kunder får mest uppmärksamhet. För oss är det viktigt med ett innovativt synsätt på reklam och kommunikation. Digital rådgivning och kreativa idéer är alltid i fokus. Jobbar du med oss vill vi att du skall märka skillnad. Vi strävar alltid efter att ge mer och då räcker det inte alltid med hårt arbete.

 • E-commerce Sales

  Airmee is a technology powered logistics company, leveraging machine learning and powerful proprietary research-based technology to provide convenient and fast e-commerce deliveries in urban areas. We currently deliver for online retailers such as Telia, Apotea, Lyko, Apotek Hjärtat, Skincity, Matsmart, Euroflorist, and many more.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.