Personal

När du som företagare behöver koncentrera dig på din kärnverksamhet men har behov av att utöka företaget med till exempel en stark säljavdelning, då är det ett bra alternativ att låta någon annan lägga tid och energi i att göra rekryteringen så kvalitativ som möjligt.

Hos TalentPartner tar vi betalt vid leverans och delar dessutom upp arvodet på kandidatens tre första månader hos dig som ny arbetsgivare. Detta ger dig som företagare en trygghet i att du är garanterad att du betalar endast i det fall du fått den rekrytering du är nöjd med.

För att ”aktivera” ett uppdrag och låta oss söka efter den kompetens du behöver kostar aldrig något förrän du är nöjd med kandidater och dem anställs.

Vi har goda vitsord hos många stora företag och det finns gott om personer som kan referera och bekräfta vår välfungerande rekryteringsmodell.

Många av kunderna är våra främsta ambassadörer och vi har långvariga samarbeten med många utav dem.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.