English

Key Account Manager

Bonnier Ad Network

Bonnier Ad Network, som är en del av Bonnier News säljorganisation, har ett räckviddsnätverk och erbjuder kunder möjligheten att utnyttja hela Bonniers digitala räckvidd på över 6 miljoner unika besökare per vecka. Bonnier Ad Network representerar starka varumärken som Expressen, DI, DN, Tv4, Sydsvenskan, HD, Sköna Hem, Veckans Affärer mm.

Bonnier Ad Network befinner sig i en expansiv fas och söker nu en driven och engagerad affärsman/kvinna som har erfarenhet och rätt drivkraft att fortsätta skapa och utveckla displayaffären både programmatiskt och via I/O.

Som Key Account Manager kommer du att sälja på hela Bonniers digitala produktportfölj såsom mobilt, webb, tablet och native. Du kommer att jobba med några av Bonnier Ad Networks allra viktigaste och största kunder och ha eget budgetansvar. Du kommer främst att jobba mot slutkunder, digitala planerare på media- och reklambyråer.

Som Key Account Manager på Bonnier Ad Network kommer du att rapportera till Fredrik Guste, Head of Sales.

KVALIFIKATIONER
Vi sätter stort värde på din personlighet som förutsätts ha en rådgivande säljstil där du har stor förståelse för kundens affär och kan komma med lösningar som svarar mot högt ställda krav. Vi tror att du i grunden har en akademisk utbildning inom marknadsföring eller kommunikation och det är en stor fördel om du har en stor förståelse för annonsteknik och hur det tekniska landskapet kring annonsering utvecklas.

- Gedigen erfarenhet av digital försäljning inom mediabranschen
- Ett väl etablerat nätverk bland de större mediabyråerna
- Erfarenhet från programmatisk försäljning och I/O
- Mycket god samarbetsförmåga och social kompetens
- God förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara drivande
- Resultatorienterat förhållningssätt

Rollen ställer höga krav på affärsmannaskap, analytisk förmåga och vilja att utveckla Bonniers digitala affär. I utbyte erbjuds du att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärken och vara en del av branschens snabbast växande digitala bolag samt att du har stor möjlighet att påverka din egen roll och din utveckling.

OM FÖRETAGET
Bonnier Ad Network är ett digitalt annonsnätverk som erbjuder kunder möjligheten att utnyttja Bonniers totala räckvidd och inom flexibla ramar kombinera de digitala kanalerna i samtliga bolag. Bonnier Ad Network erbjuder en premiumprodukt som ger tillgång till samtliga Bonniers digitala produkter och ger unika möjligheter till kreativ paketering. Nätverket innefattar premiumprodukter inom mobilt och desktop hos starka varumärken såsom Expressen, Dagens Industri, DN, Sydsvenskan och andra Bonnierbolag.

Bonnier Ad Network är en del av Bonnier News Sales. Bonnier News Sales ger dig innovation, kommunikation och inspiration genom våra tre ledande varumärken: Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter. Tillsammans med våra kunder skapar vi nya och djärva marknadsföringskoncept inom alla plattformar Bonnier nätverket.

Våra ledstjärnor- Bygga bestående och lönsam tillväxt
- Anpassa oss efter framtidens köpbeteende
- Närhet mellan redaktionellt arbete och annonsförsäljning
- Transparens mot våra annonsörer
- Att ha den bästa kompetensen skall bli vår nya religion

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

 

 

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se

              

Vill du komma i kontakt med oss?

Söker du en specifik person? Har du en generell fråga som kund eller kandidat? Använd formuläret så återkopplar vi inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Direktnummer: 070 – 229 53 53    Direktmail: info@talentpartner.se    Jobbmail: work@talentpartner.se

TRUSTED BY