English

Account Manager

Jarowskij

Jarowskij är ett av Sveriges största produktionsbolag och det i särklass största inom humorgenren. Vi älskar rörlig bild och ligger bakom produktioner som Vår tid är nu, Solsidan, Morran & Tobias, Parlamentet, Fångarna på Fortet och många fler.

Genom att arbeta med de mest kreativa och passionerade människorna i landet, både bakom och framför kameran, är vår ambition att skapa rörlig bild som sticker ut, förnyar och underhåller – oberoende plattform. Vi sysselsätter de allra bästa i branschen, allt från författare, redigerare och producenter till stylister, skådespelare och programledare. Hos oss hittar du både de största TV-stjärnorna och supertalangerna som just har gått ut gymnasiet.

 

Jarowskij är ett av Sveriges största produktionsbolag och det i särklass största inom humorgenren. Vi älskar rörlig bild och ligger bakom produktioner som Vår tid är nu, Klassfesten, Solsidan, Morran & Tobias, Finaste Familjen, Parlamentet, Fångarna på Fortet och många, många fler.
Genom att arbeta med de mest kreativa och passionerade människorna i landet, både bakom och framför kameran, är vår ambition att skapa rörlig bild som sticker ut, förnyar och underhåller – oberoende plattform. Vi sysselsätter de allra bästa i branschen, allt från författare, redigerare och producenter till stylister, skådespelare och programledare. Hos oss hittar du både de största TV-stjärnorna och supertalangerna som just har gått ut gymnasiet.

Som Account Manager är du en del av det team inom Jarowskij som ansvarar för Podcast & Management. Du förväntas ha hög affärsförståelse, och självständigt kunna driva försäljning och därmed öka intäkterna för det aktuella affärsområdet inom Jarowskij. 

Ditt primära fokus är att sälja annonser kring våra befintliga och kommande podcasts, men du skall även kunna se möjligheten i merförsäljning genom att kunna erbjuda våra talanger till tex företagsevent eller knyta ihop en affär kring en scenföreställning/föreläsning etc.  

Du skall systematiskt bearbeta marknaden via telefon, mail och personliga möten. Du ansvarar för såväl avtalsskrivning med nya kunder som den löpande dialogen med befintliga.

I rollen som AM förväntas du tänka kreativt och lösningsorienterat i val av annonsörer och på vilket sätt en affär kan göras, för att på bästa sätt tillgodose våra kunders, talanger och Jarowskijs intressen.

Din profil
Du har 3-5 års medie- eller liknande försäljningsbakgrund.
Meriterande om du har nätverk på mediebyråerna.
Du har minst tre års erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete och kan uppvisa positiva resultat. 
Digital erfarenhet.
Ålder inte lika viktig som din attityd.
Som person är du driven, självmotiverande och har ett starkt mål- och resultatfokus.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka ansökan via work@talentpartner.se eller följ länken.
Alla våra jobb ser du på www.talentpartner.se

 

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se