English

LinkedIn söker Campaign Manager

LinkedIn Sweden

 

AdColony (tidigare kallat Opera Mediaworks) är en av världens största mobila reklamplattformar med en räckvidd på mer än 1,4 miljarder användare globalt. Arbetar med mobilannonsering genom att fokusera på högkvalitativa konsumentupplevelser som levererar resultat för varumärken och utgivare på dagens primetime-appar och -webbplatser. AdColony är betrodda som Fortune 500-varumärken. AdColony-teamet finns med kontor i 28 länder med huvudkontor i Los Angeles, CA.

Rollen
Du kommer att arbeta på AdColony Stockholms kontor tillsammans med säljteamet för LinkedIn Marketing Solutions, där du hjälper till att driva affärsområdets tillväxt och framgång. Du kommer att få en tydlig och grundlig förståelse för LinkedIns ekosystem, samtidigt som du bygger produktiva relationer med några utav LinkedIns viktigaste kunder.

Vi letar efter en Campaign Manager till vårt Marketing Solutions-team där vi jobbar med våra kunders hela LinkedIn resa från planerande till utförande. I första hand kommer du att fokusera på efterbehandling av LinkedIn kampanjer samtidigt som du hjälper till med optimering. Detta inkluderar att tillhandahålla kvalitetssäkring, loggningstrafik, drar kampanjplaceringsrapporter, inlämning av förslag och granskar status för kampanjer för att optimera prestanda. Dessutom kommer du att felsöka och lösa problem med webbplats och annonsör.

Ansvar
Arbeta nära med säljteamet, Account Management och LinkedIns kunder som medieexpert – utveckla kampanjer, svara på frågor om spårning och leverans av statistik för att förbättra kampanjresultat. 
Leda kampanjer med nya och befintliga kunder i ett försök att driva kundens mål och säkerställa  bästa möjliga resultat för respektive kund. 
Använda data och mätvärden för att rapportera om kampanjresultat och strategiskt förbättra leveransen. 
Utvärdera och förbättra interna processer och verktyg för att stödja effektivitet för projekt och kampanjhantering. 
Agera som en lokal expert på våra kärnprodukter Sponsored Content och Sponsored Inmail, inklusive realtidsbudgivning (RTB), programmatisk inköp och optimeringsstrategi för ditt säljteam och kunder.

Obligatorisk erfarenhet                            
Djupgående förståelse för det digitala marknadsförings- och medielandskapet. 

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi självklart med Talent & Partner. 
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se

AdColony levererar primetime reklam för dagens mobila värld.
AdColony är den exklusiva samarbetspartnern för LinkedIn i hela Skandinavien som arbetar med de bästa B2B- och B2C-varumärkena på marknaden. Globalt har LinkedIn cirka 550 miljoner medlemmar och växer med 2 nya medlemmar varje sekund.
Sverige har över 3M medlemmar och är en av de mest mogna marknaderna när det gäller LinkedIn.
I mars 2018 blev det svenska teamet tilldelat årets partner bland många andra exklusiva partner runt om i världen.

 

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Sabine Andersdotter
Founder & CEO

0702295353
sabine.andersdotter@talentpartner.se