English

Säljare till innehållsstudion på Chef

Chef

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit flera fina priser och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre på jobbet, i karriären – och i livet. Genom vår uppmärksammade papperstidning, våra utsålda evenemang och digitala kanaler når vi fler än 300 000 chefer varje månad.

Chefs innehållsstudio hjälper kunder att kommunicera med våra läsare, Sveriges chefer, genom att skapa content som ger ny kunskap, inspirerar eller berör. Content kan paketeras och distribueras i Chefs samtliga kanaler; i tidningen, chef.se och på vår ledarskapsscen i Almedalen.

I din roll förväntas du bearbeta nya kunder och förstå deras kommunikativa behov gentemot vår målgrupp. Tillsammans med vår innehållsansvariga redaktör skräddarsyr och paketerar du ett upplägg som passar både kund och Chefs målgrupp. Du ansvarar för en kontinuerlig kontakt med kunden.

Som säljare bör du ha erfarenhet av B2B och idéförsäljning, gärna content eller nativeannonsering. Du har ett eget driv och kan bearbeta kunder både på kort och lång sikt. Du kommer att ha en nyckelroll i att ta Chefs innehållsstudio till nästa nivå.

Kanske arbetar du idag hos en kollega i branschen eller på en content eller PR-byrå och är redo för nästa steg i din karriär?

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation, IHM, journalistik eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerad försäljning.

Därför ska du komma och jobba på Chef:
- Vi jobbar framåtriktat och har alltid kunden i fokus!
- Vi gör skillnad genom att ta ställning i frågor som är viktiga för oss. De senaste åren har vi drivit jämställdhetsprojekt för att öka andelen kvinnliga chefer. Vi kartlägger andelen chefer med utländsk bakgrund, uppmärksammar unga chefer och står upp för det goda ledarskapet.
- Vi är ett härligt och snabbfotat gäng som har kul ihop. De som vill tränar tillsammans och får massage på arbetstid. Vi äter sjukt goda måndagsfrukostar och firar framgångar så ofta vi kan.

Tror du oss inte? Kolla in #livetpåchef på Instagram.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken nedan.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se