English

Performance Marketing Manager – Sweden

Come On Stockholm

ComeOn! är över 400 anställda fördelade på kontor i Malta, London, Stockholm, Umeå och Istanbul. Vi erbjuder Sportsbook och Casino-spel runt om i världen. Vi är ett ungt, dynamiskt och innovativt företag som söker fler med samma entreprenöriella anda. Tillsammans delar vi idéer och får dem att bli verklighet! Så om du är trött på att argumentera med ”kostymnissar” och tröttsam politik där beslut tar väldigt lång tid att genomföra är vi helt rätt bolag för dig.

Vi är en platt organisation, vilket betyder att vi inte har chefer som är chefer över chefer. På ComeOn! har vi stor tillit till varje individ - vi vet att om vi får verktygen and friheten att göra det vi gör bäst så skapar vi fantastiska saker. Därför har vi samlat industrins bästa individer här.

Det hårda jobbet innebär också att vi behöver ladda batterierna. Därför har vi skapat våra kontor till att vara avspända och inbjudande. Kom gärna förbi och utmana oss i FIFA eller pingis, eller bara njut av en öl från vår ölkyl.

Just nu söker vi Performance Marketing Manager till ComeOn!

Performance Marketing Manager är en helt ny roll på ComeOn! då den svenska spelmarknaden blir reglerad genom svenska licenser 1 januari 2019. Med denna förändringen öppnas flertalet möjligheter för att bygga på och utveckla marknadsföringen – därför behöver vi dig!

Ditt uppdrag blir att komma in och bygga upp vår Performance Marketing-avdelning för samtliga brands. Du har egen erfarenhet av marknadsföring via tex Google PPC, Facebook, Instagram, Snapchat och andra digitala kanaler. Du kommer få fullt ansvar att dra igång affären och är inte rädd för att ”get your hands dirty”.

Då detta är ett team som kommer växa och specialisera sig på Performance Medier kommer du även ha en central roll i att: sätta strategier och strukturer, projektleda, rekrytera till ditt team och optimera vår marknadsföring i de olika kanalerna.

Du är en stark person som adderar värde genom att utmana våra sätt att arbeta. Med helt nya marknadskanaler som öppnas kommer vi justera nuvarande arbetssätt och implementera nya metoder.
Din erfarenhet
Du har lång erfarenhet av marknadsföring och/eller performance, affiliate, SEO/SEM/SEA, PPC, CRO och sociala medier.
Du har 2-3 års erfarenhet av specifik marknadsföring inom plattformar så som Google, Facebook och liknande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från annat kampanjintensivt bolag eller från tex performance/mediebyrå eller liknande.
Du har tidigare haft personalansvar och erfarenhet från att leda ett team med allt vad det innebär.
Självklart kan du påvisa starka resultat från tidigare roller.

Som person är du positiv och optimistisk som alltid ser lösningar på problem.
Du är kreativ, men också handlingskraftig för att genomföra dina strategier med positiva resultat.
Du vågar utmana gamla sätt att arbeta på genom att bolla idéer, testa nytt och sprida dina kunskaper inom ditt expertområde.
Som ledare har du förmågan att engagera ditt team.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se