English

Säljansvarig till Hästnet

HästNet

Säljansvarig till Hästnet

Om Hästnet
Hastnet.se har funnits sedan 2003 och är idag Nordens i särklass största köp- och säljsida för hästar och relaterad utrustning med mer än 400,000 unika besökare och med mer än 20 miljoner sidvisningar per månad.

Vi letar nu efter en målinriktad och driven person som kommer förstärka vårt säljteam i rollen som säljansvarig. Du kommer att arbeta mot annonsörer som är intresserade av att nå den både köpstarka och engagerade målgrupp som Hästnet innehar. Med fler än en halv miljon utövare är ridsport en av Sveriges största sporter och en majoritet av dessa besöker Hästnet varje månad.

Med nya ägare i ryggen genomför Hästnet nu sin största förändring på 15 år och för rätt person finns en enorm potential att vara med på en fantastisk resa där du är med från start. Hos oss blir du en del av ett ungt och ambitiöst team med kraftiga tillväxtplaner!

Om Rollen
Rollen är dynamisk och du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering till möte, avslut och uppföljning, vilket varierar från korta till långa projekt. I rollen kommer du vara en vital del i Hästnets fortsatta tillväxtresa genom att vara ansiktet utåt mot större annonsörer, starka varumärken och mediabyråer.

Du ansvarar även för att utforma erbjudandet mot kunderna samt återrapporterar deras behov till produktutvecklings- och marknadsteamet så att vårt erbjudande till kunderna hela tiden kan bli bättre. Vi strävar alltid efter att utvecklas i takt med kunderna, för att alltid vara på topp och erbjuda det allra bästa.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning med goda resultat samt har arbetat med relationsbaserad försäljning. Du kommer att ingå i ett litet men sammansvetsat team och förväntas samarbeta lika väl med andra som du kan arbeta självgående.

Vi värderar personlighet och en cultural fit högt, därför ser vi att du är en person som vill bidra med positiv energi, arbetar med stort engagemang och framförallt vill vara med på den spännande resa som Hästnet har framför sig!

Specifikt letar vi efter en person som:
-Har god kännedom och etablerade kontakter med annonsörer/direktkunder/kommunikationsbranschen
-Är resultatorienterad och självdriven
-Stimuleras av att jobba i ett sammansvetsat högpresterande säljteam
-Upprätthåller goda kundrelationer med befintliga kunder och vårdar Hästnets starka varumärke
-Är prestigelös som person där ingen affär varken är för liten eller för stor

För rätt person och resultat finns möjligheten att få mycket god kompensation

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Agnes Weckberg
Rekryterare

0736452414
agnes@talentpartner.se