English

Säljande Teamleader till Account Manager Inside Sales

Clear Channel

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi är även en del av Clear Channel Outdoor och finns representerade i över 50 länder på 5 kontinenter.

Säljande Teamleader till Account Manager Inside Sales på Clear ChannelMed placeringsort centrala Stockholm söker vi en person som kan leda ett team till ökad omsättning samt driva egen försäljning.
Att ansvara för att motivera teamet och skapa en högpresterande försäljningsorganisation med goda säljresultat. Din uppgift innebär att sköta uppstartsmöten, förberedelser och kundanalyser, driva aktivitet, prospektering, försäljning, motivera och leda din säljgrupp inom utgående medieförsäljning.
Hantera ett högt tempo och att jobba mot uppsatta budget- och aktivitetsmål på ditt team.
Säkerställa att din grupp håller en aktiv bearbetning utav viktiga annonseringskunder.
Budgetansvar på egen respektive gruppens försäljning.

RollbeskrivningI rollen som Säljande Teamleader till Account Manager Inside Sales kommer du hjälpa till med att driva ett team om cirka 4 personer att nå uppsatta mål
Ha ansvar för både teamets/avdelningsbudgeten samt ansvar för egen försäljning och personlig budget.
Ditt team jobbar med att identifiera nya kunder utgående via telefonen samt förvaltar relationen med till viss del befintliga kunder.
Du kommer ha ansvar för intäkt- och nykundsinflödet för avdelningen samt leda, följa upp och rapportera utfall och lönsamhet.

Rollen kräverFör att lyckas i rollen som Säljande Teamleader till Account Manager Inside Sales på Clear Channel behöver du ha erfarenhet utav att driva upp team, få ett team att lyckas och trivas med att arbeta i ett högt tempo, ha ett mycket stort driv och kunna ta mycket eget ansvar. 
Att du är van att vara ansvarig för ett team men även kan hantera egen försäljning och är van att bemöta invändningar från kunder och beslutsfattare på ett förtroendeingivande och övertygande sätt.
Vi söker dig som
Ska leda försäljningen i teamet till nästa nivå och som arbetar proaktivt för att nå högt uppsatta mål.
Har goda ledaregenskaper samt ett resultatorienterat mindset.
Som drivit ett team med stark tillväxt mot ökad försäljning och lönsamhet och framgångsrika resultat.
Kan driva egna affärer och samtidigt leda ett team mot uppsatta KPI: er och budget.
Som har lång erfarenhet av egen medieförsäljning med goda resultat.
Gillar att arbeta i ett högt tempo och är beredd att kunna ta eget ansvar.
Har ett proaktivt, motiverande samt lyhört arbetssätt och personlighet.
Har drivkraften att överträffa definierade mål.
Är bekväm med att prata med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt.
Vidare ser vi att du behöver ha erfarenhet från att driva en innesäljavdelning som jobbar med försäljning med telefonen som verktyg.

Utbildning
Meriterande med universitet- och/eller högskoleexamen inom relevant område, eller att inneha annan erfarenhet som kan anses likvärdig.

Vi erbjuder
Här får du en viktig roll och position inom försäljningsavdelningen med intressanta karriärmöjligheter inom bolaget. Du får jobba med engagerade och passionerade kollegor med gedigen erfarenhet. Vår drivkraft är att genom kreativa lösningar skapa verklig nytta hos våra kunder. Som medarbetare i just denna roll får du stor möjlighet att vara med och direkt påverka resultat och göra synbar skillnad. Detta är ett utmanande men motiverande arbete, där du själv är med och utformar agendan.
Du får ta stort ansvar från dag ett och kommer att betyda mycket för teamets utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

Mer om bolaget
I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden, och vi drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Sabine Andersdotter
Founder & CEO

0702295353
sabine.andersdotter@talentpartner.se