English

New Business Director – Borg Owilli Agency

Borg & Owilli

 

Borg & Owilli är ett kommunikationsföretag som består av content marketing-byrån Borg & Owilli Agency som jobbar med koncept- och idéutveckling samt innehållsproduktion, och Borg & Owilli Media som är en annonseringsbyrå som arbetar med distribution i köpta kanaler.

Vi tror att kreativitet och mod är förutsättningar för att kunna skapa innehåll som får spridning av sig självt och tycker att de produkter och tjänster som är mest komplexa ofta är de som är mest intressanta. Oavsett problemställning tar vi oss an uppdraget med energi och nyfikenhet. En av våra främsta styrkor är att vi är lika bra på att distribuera innehållet som på att producera det.

New Business Director till Borg Owilli Agency
Den snabbväxande contentbyrån Borg Owilli söker nu en New Business Director till byråns kreativa team.

Om rollen
Rollen som New Business Director är en nyckelposition på Borg Owilli Agency. Fokus ligger på att identifiera och etablera nya kunduppdrag inom content marketing där affären är i centrum, och du bokar och genomför dina möten på eget initiativ. Detta innebär att du bör ha erfarenhet av content marketing och förståelse för den kreativa processen – på så sätt kan du vägleda kunden i rätt riktning utifrån deras specifika deras utmaningar.

Din profil
Du har en långtgående förståelse för content marketing och hur detta kan appliceras och optimeras för olika typer av kunder. Borg & Owilli arbetar med företag inom vitt skilda branscher som har olika utmaningar och detta bör vara en utmaning som triggar dig.
Du har ett starkt eget driv, ett brett socialt nätverk och älskar att arbeta nära kunden lika mycket som tillsammans med vårt projektteam. Vi är ett tight team med olika kompetens och erfarenhet som samlas kring ambitionen att skapa branschens mest progressiva content.

Önskad erfarenhet
Två års erfarenhet från en strategisk roll med försäljningsansvar på byrå. Erfarenhet från reklam-, PR-, eller contentbyrå ses som meriterande.
Stor förståelse för det digitala och hur det används i kampanjer, kommunikationsstrategier och PR-uppdrag.
Erfarenhet av att delta i upphandlingar för kommunikation och marknadsföring ses som meriterande.
Ett genuint intresse för samtida händelser, populärkultur, tech och politik.

Om Borg & Owilli
Borg & Owilli är en progressiv contentbyrå som vill utmana uppdragsgivare i att tänka och arbeta på ett nytt sätt. Framtiden förutsätter förändring hos både byråer och kunder, där Borg & Owilli är en trygg och kreativ partner som verkar i gränslandet mellan content, distribution, influencer marketing, reklam och PR.

I dag hanterar vi kunduppdrag för bland annat PostNord, Fortum, Klarna och Visita. En majoritet av våra kunder arbetar B2B inom IT, finans, tech, life science och fastigheter.

Du erbjuds
Borg&Owilli är ett starkt företag med expansiva planer. Här får du en nyckelposition med intressanta karriärmöjligheter i ett tillväxtföretag. Du får jobba med engagerade och passionerade kollegor med gedigen erfarenhet. Vår drivkraft är att genom kreativa lösningar skapa verklig nytta hos våra kunder inom specifik nisch. Som medarbetare i just denna roll får du stor möjlighet att vara med och påverka affärsområdets utveckling. Detta är ett utmanande men motiverande arbete, där du själv är med och utformar agendan.
Du får ta stort ansvar från dag ett och kommer att betyda mycket för bolagets framtid, som har en spännande resa framför sig.

Personliga egenskaper
Energisk och driv att nå eller överträffa definierade mål.
Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt och själv- och säljmotiverad.
Kreativ höjd men med fötterna på jorden.
Meriterande med idrottsbakgrund och erfarenhet av B2B försäljning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Borg Owilli med Talent&Partner.
Vi kallar till intervjuer löpande. I urvalsprocessen fäster vi stor vikt vid det personliga brevet samt tidigare erfarenhet som försäljningsansvarig på byrå.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Sabine Andersdotter
Founder & CEO

0702295353
sabine.andersdotter@talentpartner.se