English

Account Manager

PRISJAKT

Prisjakt är Nordens största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Vi hjälper människor att hitta rätt produkt till rätt pris. Vår styrka och trovärdighet kommer genom objektivitet och bredd. Idag finns vi på tio marknader och fortsätter expandera. Personalstyrkan är fler än 250 personer och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted (tillsammans med bla Aftonbladet, Blocket och Svenska Dagbladet). Nu söker vi dig som kan fortsätta bugga galaxens bästa prisjämförelsetjänst med oss.

Som Account Manager på Prisjakt hjälper du våra kunder optimera sin e-handel och ser samtidigt till att konsumenter kan fatta kloka köpbeslut.

The mission
I den här rollen förväntas du ge råd åt både nya och befintliga kunder kring hur de kan använda Prisjakt för att nå ut till sin målgrupp och öka sin försäljning. Du kommer agera e-handelsexpert och erbjuda tjänster som rör synlighet på Prisjakts tjänst, både i form av listning och annonsering.
Arbetet är varierande och hos oss får du ansvara för hela säljcykeln - från första kontakt och behovsanalys till affärsavslut och vidareutveckling. Du behöver vara en it-kunnig people person då du arbetar med dator och telefon som främsta arbetsredskap.

Du blir en del av vårt säljteam med kontor mitt på Stureplan. Vi är en sammansvetsad grupp som består av både småbarnsföräldrar, tv-stjärnor och idrottshjältar som alltid ser till att ha kul på jobbet (FIFA- och pingisturneringar är frekvent förekommande).

The hero (that’s you)
Det vore bra om du redan jobbat med försäljning i ett par år men det allra viktigaste är att du har kämparanda och utomordentligt god social kompetens.
Du har ett sinne för detaljer (du minns namnen både på såväl kunden och dennes tolv katter) och trivs med variationen av att arbeta både självständigt och i grupp mot högt ställda mål. Du är ganska orädd och tar egna initiativ för att lösa problem som uppstår längs vägen.

Your history 
●      Erfarenhet av försäljning och/eller telemarketing
●      Erfarenhet från arbete inom service
●      Goda kunskaper i både svenska och engelska
●      Född på planeten Krypton

Goodie Bag
●      Träna två timmar på betald arbetstid varje vecka
●      Flexibla tider som gör det enkelt för dig att få ihop livspusslet

Prisjakt är ett företag med prisvinnande kultur och en oslagbar produkt.
Vi finns idag Sverige, Norge, Finland, Danmark, UK, Irland, Frankrike, Italien, Nya Zeeland och Polen men nöjer oss aldrig - vår ambition är att leverera kloka köpbeslut över hela världen.
Prisjakt är en del av norska mediekoncernen Schibsted tillsammans med Blocket, Aftonbladet, Lendo och många fler).Welcome to the bright side!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner. 
Du är välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer sker löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett cv, ett personligt brev och gärna ett foto.
Skicka din ansökan idag till work@talentpartner.se.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se

              

Vill du komma i kontakt med oss?

Söker du en specifik person? Har du en generell fråga som kund eller kandidat? Använd formuläret så återkopplar vi inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Direktnummer: 070 – 229 53 53    Direktmail: info@talentpartner.se    Jobbmail: work@talentpartner.se

TRUSTED BY