English

Mindset söker innesäljare

Mindset AB

Mindset startades 1998. Inom Mindset Group så är vi idag 115 medarbetare. Vi utbildar ca 2300 deltagare per månad och vi vill göra skillnad som känns och märks. Med våra kunders bästa för ögonen vill vi bevisa att bra utbildning ger bestående effekter.


Mindset är en helhetsleverantör inom utbildning. De arbetar med företagsanpassade program, öppna kurser och föreläsningar inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap och kommunikation. 

Mindset söker nu en innesäljare!

Om bolaget
Mindset startades 1998. Inom Mindset Group så är vi idag 115 medarbetare. Vi utbildar ca 2300 deltagare per månad och vi vill göra skillnad som känns och märks. Med våra kunders bästa för ögonen vill vi bevisa att bra utbildning ger bestående effekter.Om rollenSom innesäljare på Mindset säljer du utbildningar inom vårt öppna kursutbud via telefon. Du har daglig kontakt med enskilda individer som är i behov av utbildning och du ser till att varje person får den utbildning som bäst passar just deras specifika behov.

Det är viktigt för Mindset att trivas med varandra på jobbet. Därför letar de efter medarbetare som känner igen sig i följande beskrivning: Ödmjuk men ändå resultat- och målinriktad. Tar personligt ansvar och drivs av att nå sina egna och gruppens mål. Har nära till skratt men ändå lätt att fokusera. Mindset lägger stor vikt vid relationsbyggande försäljning vilket innebär att du följer kunden före och efter deras utbildning start och slut.Din roll innefattar bland annat:I rollen som innesäljare kommer du alltså att hjälpa att identifiera nya kunder kontakta bygga relation, förvalta och ständigt sträva efter att öka värdet på dessa.

Sälja in öppna kurser till befintliga och nya kunder. Mindset arbetar uteslutande med kunder inom B2B. Du är ansvarig för att prospektera via mail och utgående säljsamtal, göra behovsanalyser, skicka förslag och offerter, uppföljning och avslut.
Rollen innebär att hantera ett högt aktivitetstempo och att jobba mot uppsatta budget- och aktivitetsmål.För att lyckas i rollen hos Mindset behöver du trivas med att arbeta i ett högt tempo, ha ett mycket stort eget driv och kunna ta mycket eget ansvar. Du är relationsskapande och är van att driva försäljning med nya kunder då du agerar på ett förtroendeingivande och övertygande sätt. Vidare ser vi att du har minst tre till fem års säljerfarenhet, inom angränsande område är meriterande.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med och representera ett starkt varumärke och fantastiska produkter som skapar utveckling och förbättrat ledarskap för företag och individer. Du får en fast grundlön tillsammans med en provisionsmodell samt karriär-, utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper
Förmåga att kontakta, utveckla och motivera kunder
Förmåga att skapa relation och öka värdet på kunderna
Ambitiös med energi och driv att nå eller överträffa definierade mål
Proaktivt och serviceinriktat arbetssätt och själv- och säljmotiverad
Duktig på och intresserad av att knyta långsiktiga relationer på alla nivåer samt med kollegor

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. 

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Sabine Andersdotter
Founder & CEO

0702295353
sabine.andersdotter@talentpartner.se