English

Senior Advisor

Kobler

Kobler är ett snabbväxande nordiskt Adtech-bolag som levererar en helt unik produkt inom kontextuell marknadsföring. Kobler hjälper företag att placera sin webbannonsering i anslutning till kontextuellt relevanta mediaartiklar med full spårbarhet, varumärkes säkerhet och transparens som ingen annan aktör kan erbjuda. Kobler samarbetar med de största mediehusen i Norden såsom: Schibsted, Bonnier News, Aller, Nettavisen, Amedia och Polaris. Kobler erbjuder mediehusens annonsplatser kontextuellt genom Koblers självbetjänta plattform för automatiska reklamköp.

Nu söker vi en Senior Advisor!

Det här är ett fantastiskt läge att vara med och utveckla bolaget när vi går in i en expansiv fas! Vi letar nu efter en strategisk säljare som kan stärka Koblers affär på den svenska marknaden. I denna nyckelposition kommer du vara delaktig i många processer kopplade till bolagets utveckling. Du kommer att jobba med några av Koblers allra viktigaste och största kunder och ha eget budgetansvar och bearbeta slutkunder, projektledare och digitala planerare på mediabyråerna. Vi sätter stort värde på din personlighet som förutsätts ha en rådgivande säljstil där du har stor förståelse för kundens affär och kan komma med medielösningar som svarar mot högt ställda krav.

Din profil:
- Minst tre års erfarenhet av försäljning i mediebranschen från digital verksamhet 
- Är van vid att ta ett stort ansvar och söker proaktivt efter ständig förbättring.
- Är en bra lagspelare som gillar att sprida positiv energi.
- Du har ett resultatorienterat förhållningssätt
- Du har ett väl etablerat nätverk bland mediabyråerna

Vi tror att du i grunden har en akademisk utbildning inom marknadsföring eller kommunikation och det är en stor fördel om du har en god förståelse av programmatic och hur det tekniska landskapet av hur annonseringen utvecklas.

Rollen ställer höga krav på affärsmannaskap, analytisk förmåga och viljan att utveckla Koblers affär.

Ansökan
:
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se